09 Nisan 2015, Perşembe 19:13:02

THK YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDAN ÜLTİMATOM

THK Başkanı Vacit Öktem başkanlığında 45 il ve ilçe başkanının katılımıyla THK Yüksek İstişare Kurulu toplandı. İzmir Buca Şube Başkanı Ayşe Asparuk, toplantının ardından hazırlanan deklarasyonu okudu.
  • SAYGILI OLUN KİMSEYİ ZAN ALTINDA BIRAKMAK İCİN ÇAMUR ATMAYIN SİZLER ATTIĞINIZ ÇAMURA GÖMÜLÜRSÜNÜZ UTANIN ÇOCUKLAR YAPMAZ YAPTIKLARINIZI SİZE GÜLERLER.
  • arkadaş, şu metini annesi dünyaya türkiye turu yap. her genel başkanla diye doğurmuş.ye iç gez toz, hayat sana güzel boş adam .nereye kadar bakalım.
  • seninde gözünü para bürümüş .yazık türkiyeyi turlayarak yan gelip yatarak para kazanamak güzelmi sen bu hırsla fazla yol almazsın.
  • çanta taşınacaksa taşınır, görev yapılacaksa yapılır.. yeri gelir çanta taşırlar, yeri gelir 24 saat çalışırlar. ama başkaları gibi laf taşımazlar, parra çalıp namussuzluk yapmazlar, 10 binlira maal alıp masa başında caka satmazlar, madur edebiyatı yapmazlar. keşke cesaretini buraya yazacak kadar değil yüzlerine söyleyecek kadar gösterebilsen. ama ne arar!
  • Birileri aşağılarda benim adımı yazmış, kurumun başına gelmeli gibisinden...Bence bu kurumun başına yeniden Osman Yıldırım gelmelidir. Deveye nasıl diken yakışıyorsa , THK ya da bu saatten sonra Osman Yıldırım yakışır...
  • Hamdi Topçu dan başkası düzeltemez bu yalama kurumu
  • beyler hakkını yemeyin şimdi, vaciti kim getirdi herkes biliyor.inkar etmeyelim.
  • yücelcim osman yıldırımdan müdürlük almak için neler yaptın herkes biliyo, şimdi bide gidip yine kuruma girmişsin helal olsun
  • salimcim osman yıldırımı göreve getirmek için şubu şube gezen kimdi???
  • salimcim osman yıldırımı göreve getirmek için şubu şube gezen kimdi???

Türk Hava Kurumu (THK) Yüksek İstişare Kurulunca hazırlanan deklarasyonda "THK Üniversitesinde şaibeye mahal vermeden THK Genel Başkanlığı ile koordineli yeni ve şeffaf bir mütevelli heyet atanması gerektiği" belirtildi.

THK'nın hiçbir kişi ve zümreye ait olmadığı belirtilen deklarasyonda, Kurumun özgür iradesini yansıtan olağanüstü genel kurul sonucunda başkan, yönetim kurulu, merkez denetleme ve merkez disiplin kurulu üyeliklerinin delegasyonun büyük çoğunluğunun oyunu alarak seçildiği ve eski THK Başkanı Osman Yıldırım'ın dernekteki yetkilerine son verildiği kaydedildi.

Demokratik bir ortamda yapılan bu seçimin sonucuna herkes tarafından riayet edilmesi gerektiği ifade edilen deklarasyonda, Kurumun gelişmesi ve yararlı hizmetlere devam etmesi için hiçbir menfaat gözetmeden görev yapan şube başkanlarının amaçlarının da kendilerinden sonraki nesillere kurumu emanet etmek olduğu bildirildi.

Ortak deklarasyonda şu görüşlere yer verildi:

"Büyük umutlarla nakdi ve ayni mallar aktardığımız THK Vakfı'nın, bu vakfa bağlı şirketler ile THK Üniversitesinde, Osman Yıldırım ve akrabalarının görev almasını ve eski genel başkan ile ilgili yolsuzluk haberleriyle kurumumuzun daha fazla yıpratılmasını istemiyoruz. THK Vakfı ve vakfa bağlı şirketlerde eski genel başkanın tüm yetkileri sonlandırıldı.

Vakıf Mütevelli Heyetinde görev alan üyelerimizin, bundan sonraki yönetimlerde de benzer sıkıntıların yaşanmaması amacıyla THK Derneğinin icra organlarının Vakıf ve Üniversitede söz sahibi olabileceği senet değişikliğinin ivedilikle yapılmasını, Vakıf Yönetim Kurulu tarafından THK Üniversitesinde hiçbir şaibeye mahal vermeden THK Genel Başkanlığı ile koordineli yeni ve şeffaf bir mütevelli heyet atanmasını, THK Üniversitesi mütevelli heyetine kurumdan habersiz olarak atanan THK şube başkanlarının kurum menfaatleri doğrultusunda getirildikleri görevden istifa etmelerini, vakıf şirketlerinde ve üniversitede yüksek maaşlarla istihdam edilen personellerin durumlarının ivedilikle gözden geçirilmesini ve tasarruf tedbirleri doğrultusunda hareket edilmesini istiyoruz."

Deklarasyonda, ifade edilen hususların yerine getirilmemesi durumunda THK şube başkanlarının, Genel Başkan Öktem ile harekete geçeceği, işlem yapmayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacağı kaydedildi.

Halkın gözünde her zaman saygın bir yere sahip olan THK'nın üzerinde dolaşan kara bulutların temizleneceği belirtilen deklarasyonda , Kurumun eski parlak günlerine dönülmesi için çalışılacağı bildirdi. (Haberler)

THK YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDAN ÜLTİMATOM

Yorumlar Tüm Yorumlar (92)

uyak ~ 9 yıl önce
SAYGILI OLUN KİMSEYİ ZAN ALTINDA BIRAKMAK İCİN ÇAMUR ATMAYIN SİZLER ATTIĞINIZ ÇAMURA GÖMÜLÜRSÜNÜZ UTANIN ÇOCUKLAR YAPMAZ YAPTIKLARINIZI SİZE GÜLERLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gezci tur ~ 9 yıl önce
arkadaş, şu metini annesi dünyaya türkiye turu yap. her genel başkanla diye doğurmuş.ye iç gez toz, hayat sana güzel boş adam .nereye kadar bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fizana ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
hey hayat ~ 9 yıl önce
seninde gözünü para bürümüş .yazık türkiyeyi turlayarak yan gelip yatarak para kazanamak güzelmi sen bu hırsla fazla yol almazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey hayat ~ 9 yıl önce
çanta taşınacaksa taşınır, görev yapılacaksa yapılır.. yeri gelir çanta taşırlar, yeri gelir 24 saat çalışırlar. ama başkaları gibi laf taşımazlar, parra çalıp namussuzluk yapmazlar, 10 binlira maal alıp masa başında caka satmazlar, madur edebiyatı yapmazlar. keşke cesaretini buraya yazacak kadar değil yüzlerine söyleyecek kadar gösterebilsen. ama ne arar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kürşat Bilgin ~ 9 yıl önce
Birileri aşağılarda benim adımı yazmış, kurumun başına gelmeli gibisinden...Bence bu kurumun başına yeniden Osman Yıldırım gelmelidir. Deveye nasıl diken yakışıyorsa , THK ya da bu saatten sonra Osman Yıldırım yakışır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdi Topçu ~ 9 yıl önce
Hamdi Topçu dan başkası düzeltemez bu yalama kurumu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesiyle ~ 9 yıl önce
Nesiyle düzelticek ? Topuyla mı ? :)
metin ~ 9 yıl önce
beyler hakkını yemeyin şimdi, vaciti kim getirdi herkes biliyor.inkar etmeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metinnnnn ~ 9 yıl önce
metin göksal ve mehmet mercan osman yıldırımın çantasını taşıyan kişilerdi. şimdi osman yıldırımın arkasından söylemediklerini bırakmıyorlar. aynı şeyleri vacit öktem içinde yapacakları zaman yakındır.
salim ~ 9 yıl önce
yücelcim osman yıldırımdan müdürlük almak için neler yaptın herkes biliyo, şimdi bide gidip yine kuruma girmişsin helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yücel ~ 9 yıl önce
salimcim osman yıldırımı göreve getirmek için şubu şube gezen kimdi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yücel ~ 9 yıl önce
salimcim osman yıldırımı göreve getirmek için şubu şube gezen kimdi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000