30 Temmuz 2015, Perşembe 21:27:43

THK Üniversitesi öğrencileri isyan etti

Türk Hava Kurumu (THK) Pilotaj Bölümü öğrencileri, PPL ve PIC uçuşlarını yapamadıkları için isyan etme noktasına geldi. Öğrenciler, okul yönetiminden de net bir cevap alamadıklarını belirtti.
  • Aklı olan bu okula gelmez bu kadar söylüyorum 4 senedir okuyorum hayatım karardı 70 kişi başladğımız uçak mühendisliği bölümünde 30 kişi kaldık okula adam akıllı deva medebilen 10 kişi var :D THK pişmanlıktır THK cinayettir. iş garantisiyle geldik okuldan mezun olabilir miyiz düşüncesiyle okuyoruz biz bitiremeden kapancak mı acaba?
  • Şuanda ABD de eğitim gören Öğrencilerimiz var
  • THK una giren herkes pişman hava ambulans doktorlarına da düzenli maaş vermiyorlar ey sağlık bakanı nerdesin
  • gerçekten thk pişmanlıktır
  • thkpismanliktir en iyi okul ERAHTIR VİZYON SAHİBİ YENİLİKÇİ VE BAŞARILI KADROSUYLA PİLOTAJ EĞİTİMİNE BAŞLAYACAKLARIN İLK ADRESİ ERAH OLMALIDIR.
  • Bence gecmisteki tum baskanlar, bir onceki THK baskani, onceki rektor, gecmis ucus okulu yani Turk Kusu Mudurleri herkes bu kurum icin iyi seyler yapti. Simdikiler de yapacak ve sonrasinda gelenlerde... Onemli olan ic savasi bitirip gelecege bakmak... Unutulmamali, her gelen bir oncekinin yaptiklarinin uzerine oturuyor! Gecmis kolay olmuyor... Bu ulkede suclanmaman icin hic birsey yapmis olmaman lazim. Ayrica yaptiklari hatalar varsa da bunlar iyi seyleri yok etmez! Bu nedenle savasi bitirip birlik olup calismali dicem ama... biliyorum ki insan dogasi! Boyle bisey olmaz...
  • Pilot olucam diye binlerce TL sini vakıf üniversitesine ve özel uçuş okullarına yatıranlar size tavsiyem bu işe girmeden ilk önce bir sektör içinde çalışan bulun ve ona ayrıntıları danışın derim;) yoksa ya yıllarca beklersiniz yada ananızın babanızın yıllarca biriktirip aldığı ev arabaya veda edersiniz!
  • airport haber yalan haber yapıyor taraflı davranıyor,bu üniversitede hiç mi iyi şeyler yapılmadı .bence vakıfta üniversitede elinden geleni yapıyor .bırakın artık kula kulluk etmekten yalakalık yapmaktan menfaatiniz için haysiyetinizi karakterinizi yitirmeyin.ben ve benim gibi daha niceleri burada yapılan haberlere inanmıyor....siz şimdiki kukla genel başkan vacit öktemin yaptığı yanlışları hataları aldığı rüşvetleri,harcadığı paraları,ankaradaki evin kirasını ve evine alınan mobilyaların fiyatlarını yazın kısa bir süre genel başkanlık için bu kadar harcama doğrumu fakirin fukaranın yetimin hakkı var bu paralarda bu millet gerçekleri öğrensin.böyle yalan haber yaparak halkı kandırıyorsunuz bunun hesabının dünyada ve ahirette bile veremezsiniz ....
  • #thkpişmanlıktır
  • AZICIK GURUR VE UTANMANIZ VARSA YONETIMDEKİ MUDURLER ISTIFA ETMELİ . ELIN JAPANI KADAR OLAMADINIZ. giray sen de bir istifa et nohut kadar gururun varsa üniversite ile medeni bi şekilde görüşsen bizim çocuklarımız uçuşlarına ara vermeyecekti.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Pilotaj Bölümü öğrencilerinin PPL ve PIC eğitimlerine bir türlü başlayamadığı ve bu nedenle mağdur oldukları iddia edildi.

Haziran ayında başlayacağı söylenen uçuş eğitimlerinin, Ağustos ayına gelinmesine rağmen başlamadığı, öğrencilere eğitimle ilgili bir geri dönüş yapılmadığı ve belirsizliğin sürdüğü öğrenildi.

Pilotaj eğitim almak için Ankara’da bulunan öğrencilerin eğitimlerin bir türlü başlamamış olması nedeniyle Ankara’yı terk edemedikleri, maddi ve manevi açıdan sıkıntılı bir süreç yaşadıkları ileri sürüldü.

Eğitim sonrası lisanslarını almayı hedefleyen öğrenciler, belirsizlik nedeniyle işe girişlerde de sıkıntı yaşayacaklarını belirttiler.

100’e yakın öğrencinin eğitim için TH Üniversitesi’nden haber bekledikleri, ancak bugün yarın diye oyalandıkları iddia edildi. Üniversiteden konu ile ilgili açıklama yapılmazken öğrenciler, mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini istedi.

©AirportHaber

THK Üniversitesi öğrencileri isyan etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (115)

THKmağduru ~ 8 yıl önce
Aklı olan bu okula gelmez bu kadar söylüyorum 4 senedir okuyorum hayatım karardı 70 kişi başladğımız uçak mühendisliği bölümünde 30 kişi kaldık okula adam akıllı deva medebilen 10 kişi var :D THK pişmanlıktır THK cinayettir. iş garantisiyle geldik okuldan mezun olabilir miyiz düşüncesiyle okuyoruz biz bitiremeden kapancak mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATILGAN ~ 9 yıl önce
Şuanda ABD de eğitim gören Öğrencilerimiz var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahici ~ 8 yıl önce
ABD eğitim gören kim acaba?
doktor ~ 9 yıl önce
THK una giren herkes pişman hava ambulans doktorlarına da düzenli maaş vermiyorlar ey sağlık bakanı nerdesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
civan ~ 9 yıl önce
dohtorcivanım maaşını vermeyen de doktora muhtac olur bi'günnn
mağdur ~ 9 yıl önce
gerçekten thk pişmanlıktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk pişmanlık ~ 9 yıl önce
thkpismanliktir en iyi okul ERAHTIR VİZYON SAHİBİ YENİLİKÇİ VE BAŞARILI KADROSUYLA PİLOTAJ EĞİTİMİNE BAŞLAYACAKLARIN İLK ADRESİ ERAH OLMALIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gorus ~ 9 yıl önce
Bence gecmisteki tum baskanlar, bir onceki THK baskani, onceki rektor, gecmis ucus okulu yani Turk Kusu Mudurleri herkes bu kurum icin iyi seyler yapti. Simdikiler de yapacak ve sonrasinda gelenlerde... Onemli olan ic savasi bitirip gelecege bakmak... Unutulmamali, her gelen bir oncekinin yaptiklarinin uzerine oturuyor! Gecmis kolay olmuyor... Bu ulkede suclanmaman icin hic birsey yapmis olmaman lazim. Ayrica yaptiklari hatalar varsa da bunlar iyi seyleri yok etmez! Bu nedenle savasi bitirip birlik olup calismali dicem ama... biliyorum ki insan dogasi! Boyle bisey olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
piyasa doping haberi ~ 9 yıl önce
Pilot olucam diye binlerce TL sini vakıf üniversitesine ve özel uçuş okullarına yatıranlar size tavsiyem bu işe girmeden ilk önce bir sektör içinde çalışan bulun ve ona ayrıntıları danışın derim;) yoksa ya yıllarca beklersiniz yada ananızın babanızın yıllarca biriktirip aldığı ev arabaya veda edersiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrular yazın.. ~ 9 yıl önce
airport haber yalan haber yapıyor taraflı davranıyor,bu üniversitede hiç mi iyi şeyler yapılmadı .bence vakıfta üniversitede elinden geleni yapıyor .bırakın artık kula kulluk etmekten yalakalık yapmaktan menfaatiniz için haysiyetinizi karakterinizi yitirmeyin.ben ve benim gibi daha niceleri burada yapılan haberlere inanmıyor....siz şimdiki kukla genel başkan vacit öktemin yaptığı yanlışları hataları aldığı rüşvetleri,harcadığı paraları,ankaradaki evin kirasını ve evine alınan mobilyaların fiyatlarını yazın kısa bir süre genel başkanlık için bu kadar harcama doğrumu fakirin fukaranın yetimin hakkı var bu paralarda bu millet gerçekleri öğrensin.böyle yalan haber yaparak halkı kandırıyorsunuz bunun hesabının dünyada ve ahirette bile veremezsiniz ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haber doğru ~ 9 yıl önce
daha ne yazsınlar doğrusunu???? Okullarda yakıt yok meteo bahane ediliyor uçulmuyor. üniversite telefonlara çıkmıyor. Giray hürgezen üniversite paramı vermiyor ben yoksa sizi uçuracam diye yakınıyor. koskoca müdür parasını alamıyor öğrenci nasıl işini görsün? ben burda yazanlara değil kendi yaşadığıma bakarım ve derim HABER DOĞRU THK PISMANLIKTIR
THK ~ 9 yıl önce
Geçen yıllarda universite pilotaj bölümüne kapasitesinin çok üzerinde öğrenci alanlar nerede? Neden onlara gerekli sorular sorulmuyor? Neden Anadolu üniversitesi yıllardır 15-20pilotaj öğrencisi alırken THK üniversitesine 80-120 kişi aldılar? Alanlara sormak gerekmezmi neden diye?
THK ~ 9 yıl önce
Öğrenci sayısı konusunda üniversite TUA ile olan anlaşmaya sadık olarak her yıl üzerinde anlaşılmış sayıda öğrenci almış olsaydı şuanda ki sıkıntılar yaşanmazdı. Verilen eğitimin niteliği kesinlikle tartışılmaz. Üniversitenin geçen dönem ki yöneticilerine sormak isterim .Anadolu üniversitesi bile yıllardır 15-25 öğrenci alırken neden anlaşmanın çok üzerinde 80-120 öğrenci aldınız ve uçuş okuluna 3 yıldır ödeme yapmadınız? Ve maduriyet yarattınız?
thk mezun ~ 9 yıl önce
#thkpişmanlıktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
madur baba ~ 9 yıl önce
AZICIK GURUR VE UTANMANIZ VARSA YONETIMDEKİ MUDURLER ISTIFA ETMELİ . ELIN JAPANI KADAR OLAMADINIZ. giray sen de bir istifa et nohut kadar gururun varsa üniversite ile medeni bi şekilde görüşsen bizim çocuklarımız uçuşlarına ara vermeyecekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
giray istifa ~ 9 yıl önce
#girayistifa #thkpismanliktir #giraygitsinsadettingelsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000