15 Haziran 2013, Cumartesi 09:51:05

THK ÜNİVERSİTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını verdi. Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, THK Üniversitesi’ne yeni bir bina sözü verdi.
  • hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun Saygı deger Başkanım Osman Yıldırım Eminimki Sözünü Tutacakdır ve Düşman Çatlatacakdır Hepiniz Kollarınızı Sıvayın THK işimiz çoook :)
  • Senin maksadın yeni adaylara ''bu sektörde iş yok'' diyerek onların hedeflerini köreltmek ama başarılı olamayacaksınız... sen sadece kuyruk acısı olan, bu sektöre girmek isteyipte başaramayan aciz insanın tekisin... bu çocukların hepsinin işi hazır, onlar kendilerini çok iyi geliştirdiler bu işe emek verdiler,, senin gibi yatmadılar... Bilmem anlatabildimmi??
  • hayal kurdurmayın insanlara açın bakın ilanlara hani nerede teknisyenlik ilanları! her önüne gelen okul açıyor bakkal zannettiler havacılık okullarını!
  • Noldu hani arkadaşların işleri hazırdı canım benim 2 le :)
  • mezun olanların işleri hazır mı???? ha ha ha ha ha....komiksiniz
  • Ayni sevinci istanbul universitesinin ilk mwzunlerida yasayabilseydi keske

2011 yılında Selçuk’ta eğitim hayatına başlayan Türk Hava Kurumu Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını verdi. Selçuk Efes Havaalanı’nda düzenlenen mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, THK Üniversitesi Rektörü Prof. Ünsal Ban, THK Üniversitesi Müdürü Murat Ekici, öğretim üyeleri, öğrenci ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan THK Üniversitesi Müdürü Murat Ekici, “Bizim mezunlarımıza kazandırmak istediğimiz şey mesleki yetenek, gerekli bilgi, meslek ahlakı, memleket ve insan sevgisi bir arada bulunduğu taktirde başarı ve mutluluğun önünde bir engel kalmayacağı düşüncesiydi. Bunu başarabildiğimize inanıyoruz. Düş kurmaktan, düşlerinizin peşinden gitmekten korkmayın” dedi.

THK Üniversitesi'nin Selçuk’a kazandırılmasında büyük emekleri olan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, üniversitenin ilk mezunları için düzenlenen bu törende bulunmaktan dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, “THK Üniversitesi’nin Türkiye’de yeriyle, mekanıyla, verdiği öğrencilerle, kentiyle bütünleşmiş en önemli üniversiteler arasına girmesi ve bu yeşeren fidanın ağaca dönüşmesi için belediye başkanı olarak elimden geleni yapacağım” diyerek THK Üniversitesi’ne yeni bir bina sözü verdi.

THK Üniversitesi ve öğrencilerinin Selçuk’a yeni bir sinerji, yeni bir enerji kattığını söyleyen Başkan Ülgür, mezunların bu değerli katkılarını şimdi tüm Türkiye’ye sunacağından emin olduğunu ifade ederek, “Her uçakta ve her hava limanında Selçuk’ta eğitim görmüş bir öğrencinin görev yaptığını bilmek bize büyük bir gurur verecek” diye konuştu.
THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan tüm öğrencilerin işlerinin hazır olduğunu belirten THK Üniversitesi Rektörü Prof. Ünsal Ban, “Siz bizim ilk göz ağrımızsınız ve bu anlamda bizler için çok önemlisiniz. Yolunuz da bahtınız da açık olsun” dedi.

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım ise konuşmasında, “Bugün Selçuk-Efes’te bir bayram var. 1925’te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu istikbal göklerdedir hedefini bugün burada bir nebze de olsa gerçekleştirdik” dedi ve Selçuk’ta eğitime başlayacak olan THK Üniversitesi Hava Ulaştırma Fakültesi’ne bu yıl itibariyle öğrenci alacakları müjdesini verdi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise, THK Üniversitesi mezunlarının ailelerine en güzel “Babalar Günü” hediyesi verdiğini söyledi. Mezunlar adına konuşma yapan Okul Birincisi Selin Polat, kendisine en büyük desteği veren anne ve babasına teşekkür ederken gözyaşlarını tutamadı.

Konuşmaların ardından Selçuk’ta eğitim veren THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Uçak Teknolojisi programlarından mezun olan 113 öğrenci büyük bir coşkuyla keplerini hep birlikte fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.

THK ÜNİVERSİTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Thk Hayranı ~ 11 yıl önce
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun Saygı deger Başkanım Osman Yıldırım Eminimki Sözünü Tutacakdır ve Düşman Çatlatacakdır Hepiniz Kollarınızı Sıvayın THK işimiz çoook :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salla ünsal ban d ~ 11 yıl önce
Senin maksadın yeni adaylara ''bu sektörde iş yok'' diyerek onların hedeflerini köreltmek ama başarılı olamayacaksınız... sen sadece kuyruk acısı olan, bu sektöre girmek isteyipte başaramayan aciz insanın tekisin... bu çocukların hepsinin işi hazır, onlar kendilerini çok iyi geliştirdiler bu işe emek verdiler,, senin gibi yatmadılar... Bilmem anlatabildimmi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok artık ~ 11 yıl önce
hayal kurdurmayın insanlara açın bakın ilanlara hani nerede teknisyenlik ilanları! her önüne gelen okul açıyor bakkal zannettiler havacılık okullarını!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sallama ünsal ban ~ 11 yıl önce
Noldu hani arkadaşların işleri hazırdı canım benim 2 le :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma recep ~ 11 yıl önce
mezun olanların işleri hazır mı???? ha ha ha ha ha....komiksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sisman ~ 11 yıl önce
Ayni sevinci istanbul universitesinin ilk mwzunlerida yasayabilseydi keske

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000