14 Ocak 2011, Cuma 08:16:33

THK kaymakam adaylarını uçurdu

Türk gençliğine havacılığı sevdirmek için çalışmalar yürüten Türk Hava Kurumu şimdi de kaymakam adaylarını uçurdu.
  • Tabi o alternatifte var.Anadolu üniversitesi Pilotaj bölümü.Gir sınavlarına şansını dene.Başka yoldan hem para vermeden hem tanıdık bulmadan dersen ülkemizde öyle bir alternatif yok:)
  • benım sormak ıstedıgım paraşut yada mıkrolıght falan değil.ticari pilot lısansını burs yada benzerı olanaklara alma durumum nedır?mezun sonrası iş olanakları diğer özel şirketlerdeki gibi mı yoksa daha mı avantajlı? Saygılar.
  • degerli misafir dedigin sey turkiyede otobuste bilet isterken: enonde cam kenari sofor arkasi bayan yanina oturma olasiligi ile ayni umarim cevapi anlamissindir :) evet gorebilirsin ,planor,parasut,yelkenkanat pilotu olabilirsin bulundugun ilcenin thk subesine gidip gorus!veya www.thk.org.tr adresinden bilgi alabirsin ..
  • thk ücretsiz olarak pilotaj eğitimi verilıyor mu?torpilim yada tanıdıgım yok..para da vermek pek istemıyorum..böyle imkan varmı
Amaçları Türk gençliğine Havacılığı hem sevdirmek hem de havacılık hakkında bilgilendirmek olan Türk Hava Kurumu, kaymakam adayları için özel bir organizasyon hazırladı.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Yıldırım, organizasyon hakkında bilgi verdi.

Kaymakam adayları ise bu organizasyondan oldukça memnundu.

Kısa uçuşun ardından ilgi çeken bir başka faktörse uçaktaki öğretmen pilot oldu.

Öte yandan Türk Hava Kurumunu geliştirmekte kararlı olduklarını dile getiren Genel Müdür Yıldırım, bu doğrultudaki en önemli faktörlerden birisinin de YÖK gündeminde olan THK Üniversitesi olduğunu dile getirerek, bu üniversite ile havacılık faaliyetlerinin ve Pilot eğitiminin daha da gelişeceğine dikkat çekti. (TGRT Haber)
THK kaymakam adaylarını uçurdu

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Tabi o alternatifte var.Anadolu üniversitesi Pilotaj bölümü.Gir sınavlarına şansını dene.Başka yoldan hem para vermeden hem tanıdık bulmadan dersen ülkemizde öyle bir alternatif yok:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
benım sormak ıstedıgım paraşut yada mıkrolıght falan değil.ticari pilot lısansını burs yada benzerı olanaklara alma durumum nedır?mezun sonrası iş olanakları diğer özel şirketlerdeki gibi mı yoksa daha mı avantajlı? Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
degerli misafir dedigin sey turkiyede otobuste bilet isterken: enonde cam kenari sofor arkasi bayan yanina oturma olasiligi ile ayni umarim cevapi anlamissindir :) evet gorebilirsin ,planor,parasut,yelkenkanat pilotu olabilirsin bulundugun ilcenin thk subesine gidip gorus!veya www.thk.org.tr adresinden bilgi alabirsin ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thk ücretsiz olarak pilotaj eğitimi verilıyor mu?torpilim yada tanıdıgım yok..para da vermek pek istemıyorum..böyle imkan varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000