25 Ocak 2011, Salı 13:22:50

THK HAVACILIK İNGİLİZCESİ EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, geleceğin havacı gençlerinin yetişmesi için yeni bir adım daha attıklarını belirterek, “Bu adım 'Havacılık İngilizcesi eğitimi' yani 'Aviation english courses' dir” dedi.
  • THK'yı eleştiren arkadaşım, sen o kadar kin dolusun ki yazılanı anlama kabiliyetini yitirmişsin. Ayrıca türkçe yazmayıda unutmuşsun. Seni önce kibarlığa sonra da fikirlerini ve tekliflerini sakin olarak ifadeye çağrıyorum. Antalya THK'dan istediğin birşey varsa sen onu söyle.
  • Uçuş okulunda o kadar çakma öğretmen varki ingizceyi bırak türkçe konuşmayı bilmiyorlar ilk önce uçuş okulundan,işletmeden, planör okulundan,model okulundan ve çalışanlardan başlamlı personel işi bilmiyor gazel okuyorsunuz sınavları veremeyip ingilizce bilmeyen o kadar pilotu ne yapacaksınız.necdet şendil alışıktır kovun gitsin demeye.az kaldı lale devrinin bitmesine.
  • Bir antalya şubesi eksikti hikayeden 5 kişiyi bulmuşlar laylay lom kendin çal kendin söyle yada kendin pişir kendin ye kapatın gitsin şu thk yı olsun bitsin.arif atlar sabuncuoğlu
  • THK'na düşman bazı kişilerin olduğu kesin. Öyleki haberi bile okumadan yorum yazıyorlar. Bu çalışma sadece Antalya THK'nın özel girişimleri ile gündeme gelen ve Antalya'daki üyelerimiz ile eş ve çocuklarına %30 indirimli kurs almalarını sağlayan, bu arada isterlerse uçuş ingilizceside alma imkanı sağlayan bir özel çalışma. Bir hafta içinde 5 kişi kayıt oldu. Siz neyi eleştirdiğinizi zannediyorsunuz.
  • Tüm yorumları okudum, sanırım bu haberle ilgili değilde başka bir şey için yorum yapılmış. yorum yazan arkadaşlar ne için, neyle ilgili yorum yazdıklarını anlamak güç. Haberin içeriğini bir daha okumalarını tavsiye ederim. THK Antalya şubesince, Antalya şubesi üyelerine yönelik bir eğitim çalışması olduğu belirtilmişken niye böyle bir yorum yapıldığını düşündürücü ve manidar buldum. Kaldı ki bu konuda THK Antalya şubesi Başkanı ve yönetimini kutlamak gerekir. Üyelerine yabancı dil eğitimi ve havacılık kursları verme konusunda destek veren THK Antalya şubesi Başkanı Vasıf YÜCELİŞ ve yönetimini kutlar, faaliyetlerin devam etmesini dilerim.
  • ahh atam kalkta gör kurduğun kurumun halini....tel örğü içinde bir kısır dönğü pisti geç yeter...
  • valla kendilerini bilmem ne devresi diye goren hoca takimi varya birde yaslilar hani..:))) onlar asil komik olanlar ... toplam 50 kelime ile havacilik olmaz kardesim ... geciniz bu savunmalari kendinizi gelistiriniz. gaz kolu lovye pilotlugu bitti gitti :))) egitim egitim egitim
  • thk gibi çag gerisinde kalmış arpalık olan bir kurumda ingilizce kursu verseniz ne olur vermeseniz ne olur...bu hantal emekli asker kadrosuyla thk dan hiç birşey olmaz....
  • BU KURS ANTALYA THK ŞUBESİNDEKİ YÖNECİLERİN FERDİ ÇALIŞMASI SONUCU BAŞLATILMIŞ ANLADIĞIM KADARIYLA.THK NIN KALİTESİ YADA İNGİLİZCE BİLMEYEN PARALI PİLOTLARDAN BAHSEDİLMİYOR.BURADA İNSANLARA HİZMET SUNULUYOR.İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVLARINI VEREMEYENLER HİÇBİR UÇUŞ OKULUNDA DA EĞİTİME ALINMIYORLAR AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA YAZSIN.SENET SEPET İŞİNİN KONUYLADA ALAKASI YOKTUR BRE CAHİL KARDEŞİM.ASKERİ YÖNETİM O ANKARAYI BAĞLAR DAHA ÇOK.ELEŞTİRİRKEN GENELLEME YAPMAYIN...
  • THK'nın icerisinde 50 bin euro'ya pilotaj kursu alan onlarca ingilizce bilmeyen ogrenci var.Once onlara bir ingilizce kursu versede , dışarıdan bakıldığında THK nın kalitesine laf edilmese..
THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, yabancı dil eğitimini Türk Amerikan Derneği (TAD) Yabancı Dil Kursu ile birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. Yüceliş, “Bu maksatla bir anlaşma imzaladık. Umuyorum yapmış olduğumuz bu anlaşma ile birçok THK üyemiz ve yakınlarının yabancı dil öğrenme sorununu çözmüş olacağız” diye konuştu.

Türk-Amerikan Derneği Antalya Yabancı Dil Kursu kurucusu Ahmet Yabel Yurtman ise Türk havacılığının sevdirilmesi ve gelişmesi konusunda her türlü yeniliğe açık olan THK üye ve ailelerine verilecek bu eğitimle, havacılık konusunda dünyada olup bitenleri yakından takip edebilecek düzeyde İngilizce öğretmeyi hedeflediklerini söyledi. Yurtman, “Profesyonel ekibimizle yapacağımız etkili ve yoğun çalışmalar neticesinde bu hedefimize ulaşacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde başlatılan çalışmaların olumlu sonuçlandığını; model uçak, model roket ve radyo kontrollü model uçak kurslarının da MEB Ders Dışı Eğitim Çalışmaları kapsamına dahil edildiğini bildiren THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, “Bu kapsamda model uçak eğitimi veren öğretmenler de artık ek ders ücreti alabilecektir” diye konuştu.Eğitim merkezlerinin sayısının artırması yönünde yoğun çalışmalar sürdüklerini de hatırlatan Yüceliş, “Ankara Etimesgut, İzmir Selçuk, Eskişehir İnönü'deki merkezlere ek olarak başta Antalya Karain havaalanı olmak üzere her bölgede yeni bir eğitim merkezi oluşturulması yönünde ümit vadeden gelişmeler yaşanmaktadır” ifadelerini kullandı.
THK HAVACILIK İNGİLİZCESİ EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
THK'yı eleştiren arkadaşım, sen o kadar kin dolusun ki yazılanı anlama kabiliyetini yitirmişsin. Ayrıca türkçe yazmayıda unutmuşsun. Seni önce kibarlığa sonra da fikirlerini ve tekliflerini sakin olarak ifadeye çağrıyorum. Antalya THK'dan istediğin birşey varsa sen onu söyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçuş okulunda o kadar çakma öğretmen varki ingizceyi bırak türkçe konuşmayı bilmiyorlar ilk önce uçuş okulundan,işletmeden, planör okulundan,model okulundan ve çalışanlardan başlamlı personel işi bilmiyor gazel okuyorsunuz sınavları veremeyip ingilizce bilmeyen o kadar pilotu ne yapacaksınız.necdet şendil alışıktır kovun gitsin demeye.az kaldı lale devrinin bitmesine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir antalya şubesi eksikti hikayeden 5 kişiyi bulmuşlar laylay lom kendin çal kendin söyle yada kendin pişir kendin ye kapatın gitsin şu thk yı olsun bitsin.arif atlar sabuncuoğlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK'na düşman bazı kişilerin olduğu kesin. Öyleki haberi bile okumadan yorum yazıyorlar. Bu çalışma sadece Antalya THK'nın özel girişimleri ile gündeme gelen ve Antalya'daki üyelerimiz ile eş ve çocuklarına %30 indirimli kurs almalarını sağlayan, bu arada isterlerse uçuş ingilizceside alma imkanı sağlayan bir özel çalışma. Bir hafta içinde 5 kişi kayıt oldu. Siz neyi eleştirdiğinizi zannediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm yorumları okudum, sanırım bu haberle ilgili değilde başka bir şey için yorum yapılmış. yorum yazan arkadaşlar ne için, neyle ilgili yorum yazdıklarını anlamak güç. Haberin içeriğini bir daha okumalarını tavsiye ederim. THK Antalya şubesince, Antalya şubesi üyelerine yönelik bir eğitim çalışması olduğu belirtilmişken niye böyle bir yorum yapıldığını düşündürücü ve manidar buldum. Kaldı ki bu konuda THK Antalya şubesi Başkanı ve yönetimini kutlamak gerekir. Üyelerine yabancı dil eğitimi ve havacılık kursları verme konusunda destek veren THK Antalya şubesi Başkanı Vasıf YÜCELİŞ ve yönetimini kutlar, faaliyetlerin devam etmesini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ahh atam kalkta gör kurduğun kurumun halini....tel örğü içinde bir kısır dönğü pisti geç yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
valla kendilerini bilmem ne devresi diye goren hoca takimi varya birde yaslilar hani..:))) onlar asil komik olanlar ... toplam 50 kelime ile havacilik olmaz kardesim ... geciniz bu savunmalari kendinizi gelistiriniz. gaz kolu lovye pilotlugu bitti gitti :))) egitim egitim egitim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thk gibi çag gerisinde kalmış arpalık olan bir kurumda ingilizce kursu verseniz ne olur vermeseniz ne olur...bu hantal emekli asker kadrosuyla thk dan hiç birşey olmaz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU KURS ANTALYA THK ŞUBESİNDEKİ YÖNECİLERİN FERDİ ÇALIŞMASI SONUCU BAŞLATILMIŞ ANLADIĞIM KADARIYLA.THK NIN KALİTESİ YADA İNGİLİZCE BİLMEYEN PARALI PİLOTLARDAN BAHSEDİLMİYOR.BURADA İNSANLARA HİZMET SUNULUYOR.İNGİLİZCE YETERLİLİK SINAVLARINI VEREMEYENLER HİÇBİR UÇUŞ OKULUNDA DA EĞİTİME ALINMIYORLAR AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA YAZSIN.SENET SEPET İŞİNİN KONUYLADA ALAKASI YOKTUR BRE CAHİL KARDEŞİM.ASKERİ YÖNETİM O ANKARAYI BAĞLAR DAHA ÇOK.ELEŞTİRİRKEN GENELLEME YAPMAYIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK'nın icerisinde 50 bin euro'ya pilotaj kursu alan onlarca ingilizce bilmeyen ogrenci var.Once onlara bir ingilizce kursu versede , dışarıdan bakıldığında THK nın kalitesine laf edilmese..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000