03 Haziran 2015, Çarşamba 08:02:13

Foça'da paraşüt merkezi kurulacak

Türk Hava Kurumu (THK)'nun paraşütçü eğitimleri, gösteriler ve yamaç paraşütü tutkunları tarafından kullanılması için Yeni Foça Fula Dağı'nda tesis kurulacak.
  • genel başkan yurt dışında FAİ toplantısına gitmiş İngilizceden bilmeden maaşları ödemeden ne işin var FAİ toplantısında? Hangi para ile gittin vacit bey?
  • maaşları ödeyin yaa çocuklar aç kaldı ayıp yaa
  • gökçen maaşları ödemedi hala yatırımdan bahsediyor
  • Antalyada pist var , Hangar var , Denize sifir son derece luks egitim merkezi var ustune ustluk Ataturk cadesinse 2.Ofisleri var.Simulator var .... Var oglu var .Adamlar genede pilotaj acmiyip kurumu milyonlarca zarara sokarlar .... Gidip parasutculukmu acicaklar ?
  • personelin maaşları ödenemedi eğitim merkezi açmaktan bahsediliyo...dalga geçiyonuz milletle
  • Foca gozumuzun bebegi fakat thkdan bi yol olmaz. Baskasi yapsin artik bu isleri
  • kim yaparsa yapsın sen yapma thk tua, TUA PİŞMANLIKTIR BUGÜNE KADAR ELİNİ ATTIĞI İŞLER ORTADADIR. ATATÜRKÜN EMANETİNE SAHİP ÇIKAMADINIZ
  • Foca cok ruzgar almaktadir. Kisacasi uygun degildir. Ancak sabah ve aksam saatleri emniyetli olur ve o zamanlar ruzgar gereginden az olur.
  • Kım yaparsa yapsın, bu tür faalıyetler cok güzel.. Emınım ucus tutkunları ıcın ıyı bır yer olacaktır..

Türk Hava Kurumu (THK)'nun paraşütçü eğitimleri, gösteriler ve yamaç paraşütü tutkunları tarafından kullanılması için Yeni Foça Fula Dağı'nda tesis kurulacak.

THK İzmir Şubesi ve Gökçen Havacılık tarafından ortaklaşa yapılması planlanan tesislerin yerini inceleyen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, merkezin en kısa sürede hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bölgenin yamaç paraşütü tutkunlarının merkezi olacağını belirterek, "Yeni Foça Fula Dağı konum ve doğal yapı itibariyle yamaç paraşütüne çok uygun. İzmirli yamaç paraşütü tutkunları Fethiye Ölüdeniz, Pamukkale gibi uzak alanlar yerine artık Foça'da uçacaklar.

Foça Belediyesi olarak ulaşımı kolaylaştıracak yol ile paraşütçülerin bekleme ve hazırlıklarını yapabileceği tesisleri yapacak. Diğer ihtiyaçlar içinde Foça Kaymakamlığımız ile koordineli olacak çalışacağız. Alan öncelikle THK İzmir Şubesi'nin eğitimleri için kullanılacak. Özel havacılık kurumlarına ve kişilere de açık olacak. Gelen ekipler ve gösterilerle ilçe tanıtımına da turizmine de büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Foça'da paraşüt merkezi kurulacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

kurum sevdalısı ~ 9 yıl önce
genel başkan yurt dışında FAİ toplantısına gitmiş İngilizceden bilmeden maaşları ödemeden ne işin var FAİ toplantısında? Hangi para ile gittin vacit bey?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thklı ~ 9 yıl önce
thk nın jetiylemi gitti aceba?
ali ~ 9 yıl önce
maaşları ödeyin yaa çocuklar aç kaldı ayıp yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mağdur ~ 9 yıl önce
gökçen maaşları ödemedi hala yatırımdan bahsediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Antalyada pist var , Hangar var , Denize sifir son derece luks egitim merkezi var ustune ustluk Ataturk cadesinse 2.Ofisleri var.Simulator var .... Var oglu var .Adamlar genede pilotaj acmiyip kurumu milyonlarca zarara sokarlar .... Gidip parasutculukmu acicaklar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökçenzede ~ 9 yıl önce
personelin maaşları ödenemedi eğitim merkezi açmaktan bahsediliyo...dalga geçiyonuz milletle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Foca gozumuzun bebegi fakat thkdan bi yol olmaz. Baskasi yapsin artik bu isleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dingil ~ 9 yıl önce
her şeyi biliyonuz.ukelalıkta üstünüze yok
sen yapma ~ 9 yıl önce
kim yaparsa yapsın sen yapma thk tua, TUA PİŞMANLIKTIR BUGÜNE KADAR ELİNİ ATTIĞI İŞLER ORTADADIR. ATATÜRKÜN EMANETİNE SAHİP ÇIKAMADINIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Foca cok ruzgar almaktadir. Kisacasi uygun degildir. Ancak sabah ve aksam saatleri emniyetli olur ve o zamanlar ruzgar gereginden az olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destek.., ~ 9 yıl önce
Kım yaparsa yapsın, bu tür faalıyetler cok güzel.. Emınım ucus tutkunları ıcın ıyı bır yer olacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıl ~ 9 yıl önce
uçuş tutkunu denen adam parası olan adam demektir.o zaman mesele yok demektir.otu boku karıştırmanında anlamı yok demektir.yalanında sonu yok demektir.UZAYA Gitme, uçak yapma (bide uçk fabrikaları ellerinde patladı)her türlü yalan bunlar thk nın yapısında var.alıştık artık elden bi şey gelmiyo

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000