13 Temmuz 2021, Salı 12:13:33

THY Teknik'ten Malezyalı şirket ile iyi niyet sözleşmesi

THY Tennik A.Ş Malezyalı uçak bakım-onarım şirketlerinden ve Sapura Resources Bhd'nin iştiraki olan Sapura Technics Sdn Bhd ile potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendirebilmek için iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
  • 92 doğumluyum şirkete 7 sene hizmet ettim 93 doğumlu ne alaka buna bi düzenleme gelmesi gerekiyor
  • niyetler iyi mi yani şimdi?
  • bu anlaşma ile türkiyedeki ucuz iş gücünü pazarlayacaklar. 5 bin tl'ye mühendis 3300 tl'ye uçak teknisyeni çalıştıran thy teknik ucuz işgücünde dünyada bir numara.
  • ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN....
  • Ülkeye Suriyelileri ve çeşit çeşit 10 milyon yabancıyı sokup nasıl çalışan maaşlarını baskılıyorlarsa, Malezya'da şirket açıp teknisyenleri maaşını baskılama derdindeler. Güya yerli ve milliler.
  • Thy üst yönetimi iyisini bilir uygular yonetcilerimizle.gurur duyuyorum fikren ve stratejik olarak usta bir beyin ust kadro
  • Anlaşmanın Türkçe meali nedir?
  • Tabi tabi. Her geçen gün daha da değer verdiğiniz,birinci sınıf çalışan yerine koyduğunuz,ücret ve sosyal haklar olarak haklarını yemediğiniz mühendis ve teknisyen gücünüzle daha da başarılara imza atacaksınız.
  • Savunma sanayi mustesari dune kadar beles maas aliyordu teknikten, utanc
Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, Malezyalı uçak bakım-onarım şirketlerinden ve Sapura Resources Bhd'nin iştiraki olan Sapura Technics Sdn Bhd ile potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendirebilmek için iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

THY Basın müşavirliğinden yapılan açıklamada, THY Teknik AŞ'nin, İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirdiği yatırımların ardından yurt dışı açılım stratejisi kapsamında Asya-Pasifik bölgesindeki yatırım fırsatlarını da değerlendirmeye başladığı bildirildi.

Dünya havacılığının yükselen değeri olan ve sahip olduğu filo büyüme oranı ile yakın bir gelecekte dünyanın en geniş uçak filosuna sahip olacağı öngörülen Asya-Pasifik bölgesinin, MRO sektörü için geniş bir müşteri portföyü sunduğu kaydedildi.

Açıklamada, THY Teknik AŞ'nin gelişmekte olan bu pazarda yer alarak sahip olduğu geniş kabiliyet ve hizmet kalitesini bu bölgeye de taşımak istediği belirtilerek, şirketin Asya-Pasifik bölgesinde gerçekleştirdiği pazar araştırmalarının ardından yeni iş birliği ve ortaklık projeleri oluşturulması kapsamında faaliyetlerine başladığı ifade edildi.

THY Teknik AŞ'nin Avrupa ve Orta Doğu bölgelerinin en yetkin ve modern uçak bakım tesislerine sahip olan vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"THY Teknik AŞ, Asya-Pasifik bölgesinin en önemli merkezlerinden biri olan Malezya'da gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlar ile uçak bakım-onarım sektöründeki yüz yıla yaklaşan tecrübesini bu bölgeye de taşımayı hedefliyor. THY Teknik AŞ, bu hedefleri doğrultusunda, Malezya Ticaret Bakanı, Malezya Yatırım Geliştirme Kurumu (MIDA) ve Malezya Dış Ticaret Geliştirme Kurumu'nun (MATRADE) katılımlarıyla, 12 Temmuz 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda, bölgedeki uçak bakım-onarım şirketlerinden ve Sapura Resources Bhd'nin iştiraki olan Sapura Technics Sdn Bhd ile potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendirebilmek için bir iyi niyet sözleşmesi imzaladı."

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, havacılık ve MRO sektörünün koronavirüs salgınının en çok etkilediği iş alanlarının başında yer aldığına dikkati çekti.

THY Teknik AŞ'nin bu zor dönem de yatırım ve büyüme çalışmalarına devam ettiğini anlatan Aycı, şunları kaydetti:

"THY Teknik AŞ olarak bu zor dönemleri biz, rakiplerimizden pozitif yönde ayrışarak kabiliyetlerimizi artırdığımız, müşteri portföyümüzü genişlettiğimiz, yatırım ve büyüme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettiğimiz bir dönem olarak geride bırakacağız. Bu hedef doğrultusunda, dünyanın en hızlı gelişen ve yakın gelecekte en yoğun filo oranına sahip olacağı öngörülen Asya-Pasifik bölgesinde yatırımlarımızı genişletmeyi amaçlıyoruz. Hayata geçirmeyi planladığımız bu yatırımların, ülkemiz sivil havacılığı ve şirketimiz açısından çok büyük bir öneme sahip olduğu kanaatindeyiz. Asya-Pasifik bölgesinde yatırım fırsatlarını değerlendiriyoruz ve değerlendirmeye devam edeceğiz. Gerçekleştirmeyi amaçladığımız bu proje, şirketimizin dünya pazarında sahip olduğu pazar payını artırma hususundaki hedeflerine ulaşması açısından büyük önem arz ediyor."

 

THY Teknik'ten Malezyalı şirket ile iyi niyet sözleşmesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

çarmendır ~ 2 yıl önce
92 doğumluyum şirkete 7 sene hizmet ettim 93 doğumlu ne alaka buna bi düzenleme gelmesi gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
puhaha ~ 3 yıl önce
niyetler iyi mi yani şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çin pazarı ~ 3 yıl önce
bu anlaşma ile türkiyedeki ucuz iş gücünü pazarlayacaklar. 5 bin tl'ye mühendis 3300 tl'ye uçak teknisyeni çalıştıran thy teknik ucuz işgücünde dünyada bir numara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilemiyorum adnan ~ 3 yıl önce
ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suriyeli ~ 3 yıl önce
Ülkeye Suriyelileri ve çeşit çeşit 10 milyon yabancıyı sokup nasıl çalışan maaşlarını baskılıyorlarsa, Malezya'da şirket açıp teknisyenleri maaşını baskılama derdindeler. Güya yerli ve milliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ariff ~ 3 yıl önce
Thy üst yönetimi iyisini bilir uygular yonetcilerimizle.gurur duyuyorum fikren ve stratejik olarak usta bir beyin ust kadro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
N/A ~ 3 yıl önce
Anlaşmanın Türkçe meali nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik mühendis ~ 3 yıl önce
Tabi tabi. Her geçen gün daha da değer verdiğiniz,birinci sınıf çalışan yerine koyduğunuz,ücret ve sosyal haklar olarak haklarını yemediğiniz mühendis ve teknisyen gücünüzle daha da başarılara imza atacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ssm ~ 3 yıl önce
Savunma sanayi mustesari dune kadar beles maas aliyordu teknikten, utanc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kolay gelsin ~ 3 yıl önce
Burda ssm’ye iftira atmayi ihmal etmeyen kucucuk zavallilara ne kadar uzulsek bosdur. Sanirim ssm biraz fazla basarili onun icin hep bu oyunlar
thy ~ 3 yıl önce
Beleş tatili sever.
Herşey Ortada ~ 3 yıl önce
Rakamlar yalan söylemez... Ama görmek lazım Adil olmak lazım. Elinize geçen fırsatları maalesef kendi cebinize , eş dostlarınıza peşkeş çektiniz. Yapilan iyi adımlar da yok mu var ama, marmardadaki müsilaj gibi olduk artik fark ediyor musunuz. Ondan birsey olmaz, bal tutan parmağını yalar dediniz . Artım deniz dahi yapılan haksızlıkları, haramları kaldirmiyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000