09 Ekim 2016, Pazar 10:15:32

THY Teknik lisanslı uçak bakım teknisyeni alacak

THY Teknik, resmi internet sitesi üzerinden verdiği ilanla Lisanslı Uçak Bakım Teknisyeni alımı yapacağını duyurdu. İşte aranan nitelikler...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • İşe alındık diyelim maaş ne zaman aliniyor.Eğitim süresi kaç ay eğitim süresinde maaş veriliyormu. Bilen varsa yazsın. .
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • İtü uçak mezunu technic çalışanı olarak gençlere tavsiyem puanı yetenler gitsin tıp okusun. 3-4k tl ye yazık günah. Okumuş amele olursunuz. Dediğim gibi puanı yeten gitsin doktor olsun. Evrensel bi prestijiniz olur.
  • Hamal arıyorlar maaşını niye yazmamışlar plotuna verdiği maaşın yarısını bile vermez bunlar
  • teknisyen olarak ilk işinde çalışacaklar, özel şirketlerde hat bakımda çalışsa lisansı 3 yılda alabilir mi yoksa log book dolmuyor mu bu süre içinde ? saygılar
  • Teknisyen olarak calisacagima kabin memuru olarak calisirim nedenine gelince 1.Daha cok para kazanirim. 2.Ise girdikten sonraki egitimim daha az olur 3.Calisma saatim daha az olur 4.Insan yerine konulurum 5.Isteniren ozellikler egitim ve sartlar olarak kabin memurun daha az . 6.Inanmiyanlar sunu dusunebilrler tk dan niye sadece yetismis teknisyenler istifa diger butun bolumler tk ya gelmek icin can atiyor bunu dusunsunler butun cevaplari bulurlar ama bunu tarafsiz olarak teknige sorup ogrenmeleri gerekir
  • Benim anlamadgım teknik özelde tecrübeyle baglantılı olarak 13.000 alıyor bu yukarı da cıkabilir... Tk üniversiteli adamı tamirci muamelesi yapıp düşük maaşla calıştırıyor. Aklı olan charter firmalara gider...dışarıdan bakınca fark böyle yanlış mı biliyorum?
  • Kabin memur ilanlar da acin pls
  • teges alim ne zman???????????????????????????

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. resmi internet sitesi üzerinden çıktığı ilanla lisanslı uçak bakım teknisyeni alacağını duyurdu.

THY Teknik'in personel ilanına sadece doğrudan başvuruların değerlendirileceği belirtilirken, aranan genel ve teknik özellikler de belirtildi.

İşte THY Teknik'in ilanı;

THY Teknik Havacılık Bakım-Onarım sektöründe çalışmaya istekli takım arkadaşları arıyor.

THY Teknik, sahip olduğu yetki, deneyim ve bakım kültürüyle, başta Türk Hava Yolları olmak üzere, birçok ülkenin onlarca hava yolu şirketine "Uçak Bakım-Komponent Bakım ve Mühendislik hizmetleri” sunan, dünyanın önde gelen havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşlarından birisidir. Gelecek vizyonu çerçevesinde büyümeye devam eden THY Teknik, yeniliğe açık çözüm odaklı, farklı bakış açılarına sahip ve dinamik takım arkadaşları arıyor.

Genel Özellikler

T.C. Vatandaşı olmak
En az lise mezunu olmak
Adli sicil ve arşiv kaydı bulunmamak
Vardiyalı düzende çalışabilecek
Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak
Gerekli görüldüğünde İstanbul dışındaki lokasyonlarda görev alabilecek
Takım çalışmasına yatkın
Birden fazla işi üstlenebilcek, pratik ve sonuç odaklı
Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli

Teknik Özellikler

Sivil hava taşıtlarının bakım/onarımı alanında en az 3 yıl iş tecrübesi bulunmak
A kategori, B1 uçak gövde-motor veya B2 aviyonik kategorilerinde aktif bir lisans sahibi olmak
İngilizce olarak kendini yazılı ve sözlü ifade edebilme yeterliliğine sahip olmak

Sadece doğrudan ilana başvurular değerlendirilecektir.

THY TEKNİK İLANINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

THY Teknik lisanslı uçak bakım teknisyeni alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

E ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ysn ~ 7 yıl önce
İşe alındık diyelim maaş ne zaman aliniyor.Eğitim süresi kaç ay eğitim süresinde maaş veriliyormu. Bilen varsa yazsın. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyiki ayrilmisim ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak müh. ~ 8 yıl önce
İtü uçak mezunu technic çalışanı olarak gençlere tavsiyem puanı yetenler gitsin tıp okusun. 3-4k tl ye yazık günah. Okumuş amele olursunuz. Dediğim gibi puanı yeten gitsin doktor olsun. Evrensel bi prestijiniz olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 8 yıl önce
Doğru söze ne denir ki. Gene biz 6000tl alıyoruz.
ramazan güneş ~ 8 yıl önce
Hamal arıyorlar maaşını niye yazmamışlar plotuna verdiği maaşın yarısını bile vermez bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aday ~ 8 yıl önce
teknisyen olarak ilk işinde çalışacaklar, özel şirketlerde hat bakımda çalışsa lisansı 3 yılda alabilir mi yoksa log book dolmuyor mu bu süre içinde ? saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slm ~ 8 yıl önce
kardeş slm öncelikle çalıştığın yerin shgm tarafından teknik olarak kabul edilirse 3 yıl ve eğer çalıştıgın yerde shy147 varsa 2 yıl ama bunların hiç biri yoksa 5 yıl tecrübe gerekecek. sht66 ya bakmanı tavsiye ederim.
Hahahaha ~ 7 yıl önce
Çalıştığı yerde shy147 mi :))) Müfredatın tamamını tavsiye ederim :)
thy li ~ 8 yıl önce
Teknisyen olarak calisacagima kabin memuru olarak calisirim nedenine gelince 1.Daha cok para kazanirim. 2.Ise girdikten sonraki egitimim daha az olur 3.Calisma saatim daha az olur 4.Insan yerine konulurum 5.Isteniren ozellikler egitim ve sartlar olarak kabin memurun daha az . 6.Inanmiyanlar sunu dusunebilrler tk dan niye sadece yetismis teknisyenler istifa diger butun bolumler tk ya gelmek icin can atiyor bunu dusunsunler butun cevaplari bulurlar ama bunu tarafsiz olarak teknige sorup ogrenmeleri gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper tspit ~ 8 yıl önce
kesinlikle teknikte 2011 öncesi tüm teknisyenlerin hem entellektüel sermayeden yoksun olduğu doğrudur fakülte yok eğitim yok bedavadan lisans alan vizyonsuz insanlar
B1 ~ 8 yıl önce
2011 öncesinde girdim , üniversite bitirdim yüksek lisans bitirdim , toefl belgem var , entelektüel bilgi birikimimizi karşılastırabilmek için yüzyüze konuşmamız lazım , gezdiğim 58 dünya ülkesi cabası.. seni tanımak isterim sevgili 2011 sonrası
b1b2 ~ 8 yıl önce
Dogru tespit :) 2010 yılında girdigim şirketden bu yılın başında ayrıldım. thy lisanslı eleman arayacagına elindeki cs leri memmun etmenin yolunu bulsun önce.
tnk ~ 8 yıl önce
Benim anlamadgım teknik özelde tecrübeyle baglantılı olarak 13.000 alıyor bu yukarı da cıkabilir... Tk üniversiteli adamı tamirci muamelesi yapıp düşük maaşla calıştırıyor. Aklı olan charter firmalara gider...dışarıdan bakınca fark böyle yanlış mı biliyorum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%100 ~ 8 yıl önce
%100 haklısın doğru söze ne denir
Hangi şirket ~ 8 yıl önce
Bu parayı veriyor, biz neden bilmiyoruz
Bilmeyene ~ 8 yıl önce
Yenisin herhalde
K ~ 8 yıl önce
Kabin memur ilanlar da acin pls

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tegese ~ 8 yıl önce
teges alim ne zman???????????????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000