22 Mart 2016, Salı 16:01:03

THY Teknik fıkır fıkır kaynıyor…

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’de sessiz sedasız değişim yaşanıyor.
  • Dünyada müdürün bu kadar çok olduğu başka bir şirket varmıdır acaba?
  • fıkır fıkır denmez, fokur fokur denir
  • Torpiller savaşmış her zamanki gibi , dayısı bakan milletvekili olan yine gelmiş biryerlere , olmayanlar da çalışmaya devam. Sonra niye bu ülke kötüye gidiyor derler.. Teknisyenin müdürü ne Zaman teknisyen olur , ne zamanlar insanlar dayısı eniştesi vasıtasıyla değil de gerçekten hakettiği ve o vasfı taşıdığı için yönetici olur işte o zaman bu ülke iyiye gidiyor denir..
  • HAYIRLI OLSUN. BAŞKAN BEY ÇOK BİLGİLİ VE VİZYONU GENİŞ BİR ADAM TAM BİR SİSTEM KURUCUSU , UÇAK BAKIM BAŞKANI İKEN AKŞAMLARI ODASININ LAMBASI EN SON SÖNEN KİŞİYDİ. DAHA ÖNCE SKORSKİY DE YÖNETİCİLİK YAPMIŞ DİYE DUYDUM.ŞİRKETİMİZE HAYIRLI OLSUN.BÖYLE KİŞİLERİ ŞİRKETİMİZDE GÖRMEK ÇOK GRUR VERİCİ. ONUN BAŞKANLIĞI SÜRESİ BOYUNCA EASA VE FAA DENETLEMELERİ SIFIR BULGU İLE GECİLMİŞ. HAVACILIK KANUNLARI VE PROSEDÜRLERİ KONUSUNDA UZMAN. AYRICA İNSANİ YÖNLERİ ÇOK GELİŞMİŞ BİRİ , HERKESİ DİNLER VE MERHAMETLİ , INSANLARA TEPEDEN BAKMAZ.
  • bu yöneticilerle bi yere varılmaz, shyo mezunlarından birini yönetime oturtun,işide biliyorlar, kafalarıda çalışıyor oh mis. Mühendis filan ugraşmayın, çogu shyo mezunu o kıytırık mühendislerden yüksek puanla okula giriyor.
  • Teknik bu düzenlemelerle hiç bir yere varamaz .teknik kendi yöneticisini kendi mutfağından çıkarmadığı sürece mümkün değil bir arpa boyu ilerlemesi. mühendislerin bu yapı içerisinde tekniğe katkıları ortada.
  • Teknik bu düzenlemelerle hiç bir yere varamaz .teknik kendi yöneticisini kendi mutfağından çıkarmadığı sürece mümkün değil bir arpa boyu ilerlemesi. mühendislerin bu yapı içerisinde tekniğe katkıları ortada.
  • hayırlı olsun.
  • düze mühendis olarak devam etsin. fazlalıga gerek yok
  • davutoğlu'nun ekibi olaya el koyuyor anlaşılan. tayyipçiler ve paralelciler de korksun artık.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’de sessiz sedasız değişim yaşanıyor. Bilal Karaman’ın görevden alınmasının ardından bir görevden alınma haberi daha geldi. THY Teknik’te sistem değişikliğine de gidiliyor. Bazı başkanlıklar kapatılıyor.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’de değişim yaşanıyor. MNG Tekniğin satın alınmasından sonra iki uçak başkanlığı mevcut idi. THY Teknik A.Ş’deki Uçak Bakım Başkanlığı kaldırılarak Kabin İçi Başkanlığı tesis edildi. Kabin İçi Başkanlığa Bilal Karaman getirildi.

Öte yandan MNG Teknik ile HABOM adını alan ve daha sonra da THY Teknik A.Ş’ye katılımdan gelen uçak bakım başkanlığı tüm uçakların bakımlarından sorumlu başkanlık şeklinde düzenlendi.

Bu arada THY Teknik A.Ş’de görevden almalar ve yeni atamalar da birbiri ardına geliyor. A Bakım Geniş ve Dar Gövde Müdürü Naci Yücel görevinden alınarak yerine Onur Yılmaz getirildi. A Bakım Müdürlüğü de Geniş ve Dar gövde olmak üzere iki ayrı müdürlüğe ayrılacağı belirtiliyor.

Naci Yücel’e hiçbir görev verilmediği kaydediliyor.

©Airporthaber.com

THY Teknik fıkır fıkır kaynıyor…

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

ihtiyar ~ 7 yıl önce
Dünyada müdürün bu kadar çok olduğu başka bir şirket varmıdır acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edit'e ~ 8 yıl önce
fıkır fıkır denmez, fokur fokur denir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehaye ~ 8 yıl önce
Torpiller savaşmış her zamanki gibi , dayısı bakan milletvekili olan yine gelmiş biryerlere , olmayanlar da çalışmaya devam. Sonra niye bu ülke kötüye gidiyor derler.. Teknisyenin müdürü ne Zaman teknisyen olur , ne zamanlar insanlar dayısı eniştesi vasıtasıyla değil de gerçekten hakettiği ve o vasfı taşıdığı için yönetici olur işte o zaman bu ülke iyiye gidiyor denir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 8 yıl önce
HAYIRLI OLSUN. BAŞKAN BEY ÇOK BİLGİLİ VE VİZYONU GENİŞ BİR ADAM TAM BİR SİSTEM KURUCUSU , UÇAK BAKIM BAŞKANI İKEN AKŞAMLARI ODASININ LAMBASI EN SON SÖNEN KİŞİYDİ. DAHA ÖNCE SKORSKİY DE YÖNETİCİLİK YAPMIŞ DİYE DUYDUM.ŞİRKETİMİZE HAYIRLI OLSUN.BÖYLE KİŞİLERİ ŞİRKETİMİZDE GÖRMEK ÇOK GRUR VERİCİ. ONUN BAŞKANLIĞI SÜRESİ BOYUNCA EASA VE FAA DENETLEMELERİ SIFIR BULGU İLE GECİLMİŞ. HAVACILIK KANUNLARI VE PROSEDÜRLERİ KONUSUNDA UZMAN. AYRICA İNSANİ YÖNLERİ ÇOK GELİŞMİŞ BİRİ , HERKESİ DİNLER VE MERHAMETLİ , INSANLARA TEPEDEN BAKMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sansiro ~ 8 yıl önce
bu yöneticilerle bi yere varılmaz, shyo mezunlarından birini yönetime oturtun,işide biliyorlar, kafalarıda çalışıyor oh mis. Mühendis filan ugraşmayın, çogu shyo mezunu o kıytırık mühendislerden yüksek puanla okula giriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Teknik bu düzenlemelerle hiç bir yere varamaz .teknik kendi yöneticisini kendi mutfağından çıkarmadığı sürece mümkün değil bir arpa boyu ilerlemesi. mühendislerin bu yapı içerisinde tekniğe katkıları ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 8 yıl önce
kültür farklılıklarından yararlanarak şirketleri daha iyi konuma getirmenin en önemli yol olduğunu tüm dünya kabullenmişken , böyle yorumlar yaparak vizyonunun darlığını ve hırslarını ortaya koyuyorsun.Allah gönlünüze göre versin.
Tk ~ 8 yıl önce
Bu yorumunuzla havacılık sektöründeki bilgi ve kültür seviyenizin ne durumda olduğu belli. Dünyada hatta çok uzağa gitmeyin uçuş işletme ve kabin hizmetlerinde kimler başkan bir araştırın böylece havacılık kültürünüze bir yeni bilgi daha eklemiş olursunuz. Daha şirketin neye ihtiyacı olduğunu sadece kültür farkıyla yorumlayarak iyi yolda olduğunuzdan şüphe yok
180derece ~ 8 yıl önce
Su son cevabı yazan arkadaş kültür farklılıgından bahsetmiş. Eee tmm ben teknisyenim ama senin çalıştıgın muhendisliğin müdürü ben olayım ne dersın ? Teknisyenim diye kendinden altta görüyorsun ya hani . Üniversite ve yüksek lisans mezunuyum, ingilizcem ve insan ilişkilerim senin o mühendis arkadaslarından altta değil. Noldu işine gelmedi dimi :)
.. ~ 8 yıl önce
Teknik bu düzenlemelerle hiç bir yere varamaz .teknik kendi yöneticisini kendi mutfağından çıkarmadığı sürece mümkün değil bir arpa boyu ilerlemesi. mühendislerin bu yapı içerisinde tekniğe katkıları ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guluyorum ~ 8 yıl önce
Kafkas ve Balkanlardan Istanbul uzeri aktarma yaparak Amerika ya ucamiyoruz 16 saat havalimaninda kalmak gerekiyor, Lufthansa ve British i tercih etmek durumunda kaliyoruz Gala yi birak buna cozum bul, Kiev Kisinev Sofya Minsk Lyvib ucuslari ornektir
Teknisyen ~ 8 yıl önce
Dünyanın önde gelen firmalarından biri toyota ikinci sırada otomobil satışında şimdi gelelim yöneticiyi nasıl belirliyorlar.Önce sınav yapılır işe başlatılır bir pozisyonda sonra bütün evrelerden geçirilir şanzıman balata rektifiye vb söküml takımları ve bakım aşamalarında çalışır sonra müdür olur,başka bir örnek mcdonalds yönetici adayı sınavla belirlenir köfte pişirmeden çöp toplamaya temizlikten hamburger hazırlığına kadar her evrede çalışır ve nihayet yönetici olur.Ayrıca yöneticilik eğitimi ve artık sendikal haklarıda bilmelidir ve artık üniversitelerde okutuluyor.Kolay değildir yönetici olmak milli eğitimde müdür veya müdür yardımcılığı için sınav yapılır iş kanunlarından psikoloji ve pedagojiye kadar bir çok konuyu bilmek gerekir.Bunlar varken her mühendis nasıl yönetici olabilir kriterlerin yerine getirilmesi ve bir sınava bağlı olması gerekir.Teknisyen işin içindedir çalışır her evreyi görür sendikal mücadeleyi bilir dernek ve sosyalliği vardır ve çok fazla eğitim alır kim nerede kaytarıyor kim hangi işi ne kadar sürede yapar bilir işide bilir donanımlı olan teknisyendir ve bütün özel şirketlerde teknisyen teknik müdür olur.Lise ve üniversiteden gelen iki farklı insan kaynağını aynı kulvara koyarsınız hangisi başarılı olursa ondan istifade edersiniz.Üzerine önlük veya iş elbisesi giymeyen mühendis olmaz yani modayı takip edip hiç uçak yüzü görmeden iklimlendirilmiş odadan bu iş olmaz bu güne kadarda hep müdür sirkülasyonu yaşanmıştır 20senelik meslek hayatımda 5müdür gördüm hiçbiri yapamadı.
Nbc ~ 8 yıl önce
Aynı düşüncede insanları mutfakta görmek çok güzel.kimileride kültür farkından bahsetmiş ne kadar bilgisiz ve düşüncesizlikle yazılmış bir yorum yapmış.yarın gider bu müdür olur.çıraklığını yapmadığın işin ustalığını yapmak bize has birşey
Potansiyel ~ 8 yıl önce
Bir yerli yani ülkemizde yapılan araçla kaza geçirdim sürücü ve sağ ön koltuk kırıldı serviste öğrendimki hepsi kırılıyormuş ve usta kanıksamış normal dedi,bende dedimki koltuk kırılırsa arka koltukta oturanların ayakları kırılır böyle şey olmaz ayrıca üzerinde can taşıyor thy nin vanda düşen uçağında yolcu koltuklarının büyük bölümü yerinde duruyordu şimdi daha sanayi otomobil yapamazken uçak nasıl olacak hadi motor abd iniş takımı ispanyol hidrolik sistemler ingiliz ee peki nesi bizim alüminyum rusyadan dış kaporta için titanyum bilmemnerden peki neyi yerli daha biz çelik üretiminde başarılı değiliz ülkemizde çıkan demir sementit kalitesi düşük krom madenlerinin %78i özel şirkette çıkartıp ihraç ediyoruz neyini yapıcazda yerli olucak bırakın bu işi abd dünyada uçak üretimine başlayan eski yugoslavyayı parçaladı bizi engelledi japonyayada bu uçak üretimini sen yapamazsın dedi yıllar önce ve bu sürede 50sene içinde saydığım üreticiler geri kaldı ve abd pazara hakim oldu.Buna rağmen yalan söylemek niye.
zzz ~ 8 yıl önce
düze mühendis olarak devam etsin. fazlalıga gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
davud ~ 8 yıl önce
davutoğlu'nun ekibi olaya el koyuyor anlaşılan. tayyipçiler ve paralelciler de korksun artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000