28 Haziran 2018, Perşembe 10:16:27

THY Teknik çalışanları işe dönüyor

Türk Hava Yolları'nda Bylock kullandıkları gerekçesiyle işten çıkarılan THY Teknik A.Ş çalışanlarının iş başı yapmaya başladıkları öğrenildi.
  • Oglumda15 temuz da servisten indi havalanına koştu polislerle tartıtı tsrtakladımı bilmiyorum oglumum birsüre sora deprosyona girdi tolga zengin oğlum istabulda tedavi gordu adanada ruh salıda tedavisi tamamalandı çalışa bilir heyet raporunu aldı fakat oğlunu Atatürk halimanı dabakır koy ruh salıdan vardiyal çalışamaz raporu al gunduz çalışman daha iyi olur dye tolgayı zorla yoluyorlar bakıröyde dokto toga sana bir yılına vardiyalı çalşamaz raporu veiyoruz çünkü senin kalıcı bir hastalık yok tolga baya birzaman gundu vardiyasında çalışıyor 7 7 2018 tarhinde ögle yemeyi çıkışın 2 güvenli tolga zengin senmisin diyerek senini iş aktifine son verildi diyoyolar biraylık evli oğlum toga zengin burda dsbeyi kabul edemeyen polislerce tatışa tartaklanan deprosyonna sokulan teknik a.ş koltuk teknikeri tolga zengin ödüllendirmek yerine işine son verilyort.h.y genel müdürüm
  • bende 5 hafta oldu takipsizlik kararını thy ye ilettim bakalım ne sonuc cıkacak
  • Acaba bu mor beyin kendimi seciyor isbirligi yapacagi kisileri :)
  • Ne ank
  • Geçte olsa masum insanların suçsuzluğu kanıtlandı. Bu durum şirkete ders olsun birdaha yargısız infaz yapmasın mümkün ise...
  • Fetocuların mobbingleri ve thy yönetiminin de bunlara ne de olsa bizden diyerek göz yumması yüzünden thy'den atılan ve işe iade davalarını kazananlar ile ayrılmak zorunda bırakılanlar ne olacak? Kul hakkı ödenmez unutulmasın !
  • Hayırlı olsun.Darısı diğer hakları yenip mağdur olanların başına.
  • Peki ya 211 onlarinda haksizca islerinden cikartildiklari makhkemede kanitlandi. Islerine geri donmek istiyorlar onlarin sesi olabilecek kimse yok mu kaleminin ucuyla dokunabilecek? Isletmesel gereklilik bylocktan daha sebepsiz bir is akti fesh i iken neden hala masada sendika bu arkadaslarimizi konusmuyor? Yarin yanimizda olun diye kabin memurlarinin karsisina geldiklerinde sorucak misiniz 211 i ???
  • Mor beyin aralkta çıktı 7 aydır neyi bekliyorlar anlamıyorum. Thy ao dakiler de çoktan başladı zaten

Türk Hava Yolları'nda Bylock kullandıkları gerekçesiyle işten çıkarılan THY Teknik A.Ş çalışanlarının iş başı yapmaya başladıkları öğrenildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; şirket tarafından aranan çalışanlardan işe giriş için evrakların istendiği ve iş başı öncesi son görüşmelerin yapıldığı bildirildi.

NE OLMUŞTU?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından THY tarafından şirket içinde başlatılan soruşturmada, çeşitli birimlerde görev yapan 26 personelin Bylock kullandıkları gerekçesiyle işine son verilmişti.

Ancak daha sonra devam eden soruşturmalarda söz konusu 26 kişinin Fetö ile bağlantısının olmadığı tespit edilmiş ve çalışanların mor beyin uygulaması mağduru oldukları anlaşılmıştı.

Bunun üzerine harekete geçen THY, 26 kişi hakkında işe geri dönüş süreci başlatmışı.

©AirportHaber

THY Teknik çalışanları işe dönüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

menderes zengin ~ 6 yıl önce
Oglumda15 temuz da servisten indi havalanına koştu polislerle tartıtı tsrtakladımı bilmiyorum oglumum birsüre sora deprosyona girdi tolga zengin oğlum istabulda tedavi gordu adanada ruh salıda tedavisi tamamalandı çalışa bilir heyet raporunu aldı fakat oğlunu Atatürk halimanı dabakır koy ruh salıdan vardiyal çalışamaz raporu al gunduz çalışman daha iyi olur dye tolgayı zorla yoluyorlar bakıröyde dokto toga sana bir yılına vardiyalı çalşamaz raporu veiyoruz çünkü senin kalıcı bir hastalık yok tolga baya birzaman gundu vardiyasında çalışıyor 7 7 2018 tarhinde ögle yemeyi çıkışın 2 güvenli tolga zengin senmisin diyerek senini iş aktifine son verildi diyoyolar biraylık evli oğlum toga zengin burda dsbeyi kabul edemeyen polislerce tatışa tartaklanan deprosyonna sokulan teknik a.ş koltuk teknikeri tolga zengin ödüllendirmek yerine işine son verilyort.h.y genel müdürüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraklı ~ 6 yıl önce
bende 5 hafta oldu takipsizlik kararını thy ye ilettim bakalım ne sonuc cıkacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin ~ 6 yıl önce
Acaba bu mor beyin kendimi seciyor isbirligi yapacagi kisileri :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mor beyin ~ 6 yıl önce
Ne ank

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlahi adalet ~ 6 yıl önce
Geçte olsa masum insanların suçsuzluğu kanıtlandı. Bu durum şirkete ders olsun birdaha yargısız infaz yapmasın mümkün ise...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 6 yıl önce
Fetocuların mobbingleri ve thy yönetiminin de bunlara ne de olsa bizden diyerek göz yumması yüzünden thy'den atılan ve işe iade davalarını kazananlar ile ayrılmak zorunda bırakılanlar ne olacak? Kul hakkı ödenmez unutulmasın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spoiler ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun.Darısı diğer hakları yenip mağdur olanların başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 6 yıl önce
Peki ya 211 onlarinda haksizca islerinden cikartildiklari makhkemede kanitlandi. Islerine geri donmek istiyorlar onlarin sesi olabilecek kimse yok mu kaleminin ucuyla dokunabilecek? Isletmesel gereklilik bylocktan daha sebepsiz bir is akti fesh i iken neden hala masada sendika bu arkadaslarimizi konusmuyor? Yarin yanimizda olun diye kabin memurlarinin karsisina geldiklerinde sorucak misiniz 211 i ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok şükür ~ 6 yıl önce
Mor beyin aralkta çıktı 7 aydır neyi bekliyorlar anlamıyorum. Thy ao dakiler de çoktan başladı zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000