23 Mayıs 2021, Pazar 14:17:20

THY Teknik 15. yaşını kutluyor

Türk Hava Yolları Teknik AŞ. 15. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
  • Sabah akşam uçuyormuş yersen sen uçarken zaten teknisyenler de zaten 2020 mart ayından beri evlerinde yatıyor. Pandemide uçmayan yatan yüzlerce uçağın bakımlarını yapan insanlara dalga geçer gibi şöyle uçuyoruz böyle uçuyoruz ölüyoruz bitiyoruz falan demeyin. Yerde ki uçak sayısı artınca uçabilen pilot sayısı düşüyorda bizim mi haberimiz yok.
  • Ben şirketin hasta engelli bir teknisyeni sebepsiz yere atabileceğini kesinlikle düşünmüyorum.
  • Uçan uçak, mevcut pilot ve yapılan sefer sayısı belli atma ziya. Pandemi öncesi 3 4 ayda uçtuğun süreyi son 1 yılda anca uçtun gelip birde trollük yapıyorsun. Teknik pandemi sürecinde kara geçti ama yapılan özveri ve haksız kesintilerle uçamayanlara işe gelemeyenlere bakıyor.
  • 350 şirket uçağı artı bakıma giren diğer yerli yabancı müşteri uçakları, bu uçakların tüm sistem ve komponentlerine acaba kaç kişi ile bakım yapacaksın. 356 uçakla uçan 20000 uçucucuyu görmeyenler 356 sı şirket olmak üzere ekstra onlarca müşteri uçağına ve komponentine bu zor şartlarda bakım yapan teknisyenleri kafasına takar olmuş gerçekten çok ilginç. Pandemide evde yatarken teknisyen sayısını düşünen zihniyet için maaşlarımızdan kesinti yapılıyor çok yazık...
  • Şirket sabah akşam uçan pilota para vermiyorki teknisyene versin .kar gösterecekti kendi koltukları sağlam olsun daha çok bekleriz.nasıl olsa başka yerde iş yok bir yere kaçamazlar düşüncesi var bu vicdansızlık. K
  • 2.5 sene önce thy teknik sonradaan hastaqlanan engelli ucak bakım teknisyenini işten attı
  • 2020 de kar edip , 2021 de de hangarların ağzına kadar uçak dolu olduğu, komponent bakımlarının durmadan yaptırıldığı, hat bakımda da büyük bir özveriyle %100 çalıştırılıp %70 maaşa reva görülen ve ana şirketi ao ya kıyasla birçok hakkı ikinci sınıflaştırılan Teknik aş nin çalışanları haklarını helal etmiyor. Tez zamanda yeni bir iş bulup bu şirketten ayrılmam dileğiyle.
  • On altıncı yılını hatta daha önce onbeşbuçuk ' üncü yılını kutlamalıyız.
  • Kutlamayın, teknisyen arkadaşlarımızın hakkını verin.
  • 6-7 bin teknisyen ne is yapar???

Türk Hava Yolları Teknik AŞ. 15. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Twitter'dan yıl dönümünü kutlayan THY Teknik A.Ş için Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de bir kutlama mesajı paylaştı.

 

THY Teknik 15. yaşını kutluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Trol mü Pilot mu ~ 3 yıl önce
Sabah akşam uçuyormuş yersen sen uçarken zaten teknisyenler de zaten 2020 mart ayından beri evlerinde yatıyor. Pandemide uçmayan yatan yüzlerce uçağın bakımlarını yapan insanlara dalga geçer gibi şöyle uçuyoruz böyle uçuyoruz ölüyoruz bitiyoruz falan demeyin. Yerde ki uçak sayısı artınca uçabilen pilot sayısı düşüyorda bizim mi haberimiz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ya ~ 3 yıl önce
Ben şirketin hasta engelli bir teknisyeni sebepsiz yere atabileceğini kesinlikle düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilota ~ 3 yıl önce
Uçan uçak, mevcut pilot ve yapılan sefer sayısı belli atma ziya. Pandemi öncesi 3 4 ayda uçtuğun süreyi son 1 yılda anca uçtun gelip birde trollük yapıyorsun. Teknik pandemi sürecinde kara geçti ama yapılan özveri ve haksız kesintilerle uçamayanlara işe gelemeyenlere bakıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
6-7 bin e ~ 3 yıl önce
350 şirket uçağı artı bakıma giren diğer yerli yabancı müşteri uçakları, bu uçakların tüm sistem ve komponentlerine acaba kaç kişi ile bakım yapacaksın. 356 uçakla uçan 20000 uçucucuyu görmeyenler 356 sı şirket olmak üzere ekstra onlarca müşteri uçağına ve komponentine bu zor şartlarda bakım yapan teknisyenleri kafasına takar olmuş gerçekten çok ilginç. Pandemide evde yatarken teknisyen sayısını düşünen zihniyet için maaşlarımızdan kesinti yapılıyor çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 3 yıl önce
Şirket sabah akşam uçan pilota para vermiyorki teknisyene versin .kar gösterecekti kendi koltukları sağlam olsun daha çok bekleriz.nasıl olsa başka yerde iş yok bir yere kaçamazlar düşüncesi var bu vicdansızlık. K

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 3 yıl önce
2.5 sene önce thy teknik sonradaan hastaqlanan engelli ucak bakım teknisyenini işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik çalışan ~ 3 yıl önce
2020 de kar edip , 2021 de de hangarların ağzına kadar uçak dolu olduğu, komponent bakımlarının durmadan yaptırıldığı, hat bakımda da büyük bir özveriyle %100 çalıştırılıp %70 maaşa reva görülen ve ana şirketi ao ya kıyasla birçok hakkı ikinci sınıflaştırılan Teknik aş nin çalışanları haklarını helal etmiyor. Tez zamanda yeni bir iş bulup bu şirketten ayrılmam dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
16 ~ 3 yıl önce
On altıncı yılını hatta daha önce onbeşbuçuk ' üncü yılını kutlamalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 3 yıl önce
Kutlamayın, teknisyen arkadaşlarımızın hakkını verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
6-7 bin ~ 3 yıl önce
6-7 bin teknisyen ne is yapar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000