23 Mayıs 2016, Pazartesi 19:39:15

THY Teknik 10'uncu yılını kutluyor!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Karaman, Teknik A.Ş'nin 10'uncu kuruluşu nedeniyle personele özel bir açıklama yaptı.
  • typ de uçak teknolojisi ve diger havacılık bölümlerini alınması lazim ucaktan anlamayanları 6 ay typ ile işe alıyorsunuz
  • Eeee artık teknikte taşeron köle sistemini kaldırırlar herhalde 10. yılını doldurdu ya, Yaparlar bi güzellik çocuklara . . .!
  • Daima kendi uçağının bakımını yaparsan iş gücü döviz ülkende kalır yarın 3 havalimanı açıldığında ülkemizin uçak sayısıda artar çalışan personel 8000 den 12 13 bine çıkar bölge ülkelerindende iş gelir bakım onarım ve daima biz ülkemiz kazanır inşallah bir gün boeing airbus a rakip kendi uçağımızı yapar hale geliriz
  • bence bugüne özel 10% maaş kesintisi yapın:)
  • halkın %49'una pas bilet
  • Bence böyle kuru kuru kutlama olmaz. Personele sembolik bir hediye verilebilir belki. Maddi değeri önemli değil, önemli olan hatırası.
  • İki ölümlü iş kazası yaşandı bu sürede.Unutmadık.
  • Kuru bir mesaj tamam.İnsan en azından ufacıkta olsa personeline bir armağan dağıtır bunca senenin hatrına.Ufacık bir maket uçak ver.Zaten para isteyende yok.Ama nerede o incelik.
  • Atvidaberg-Afc 3,5 ustu oynayip kazananlar adina sevindim. Havacilik disi yapmis oldugum paylasimlar hepimizin kazanmasi icin. Ileriki gunlerde ayarlanan mac olursa verecegim. Saygilar.
  • Bu derece köklü ve bayrak tasiyicisi olan şirketimin, Türk Hava Yollarının bir parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Türk Hava Yolları (THY) A.O bünyesinden 2006 yılında ayrılarak THY Teknik A.Ş olarak faaliyetlerine devam eden THY Teknik, 10'uncu yılını kutluyor.

THY Teknik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Karaman, 10'uncu yıl sebebiyle çalışanlara özel bir mesaj yayınladı.

Ahmet Karaman'ın mesajı şöyle;

Değerli Arkadaşlarım,

2006 yılına kadar Anonim Ortaklığımız çatısı altında yürüttüğümüz bakım onarım faaliyetlerimize 23 Mayıs 2006 tarihinde Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. kimliğimiz ile devam etmeye başladık. Bugün, kuruluşumuzun 10. yılında, dar ve geniş gövde uçaklardan eğitim uçakları ve iş jetlerine kadar geniş bir yelpazede bakım yetkileri ile, Esenboğa ve Aydın dahil 7 hangarı olan, 8000 kişilik büyük bir aileyiz.

Bu sene layık görüldüğümüz “Yılın Uçak Bakım Onarım Merkezi” ödülünün arkasında hepinizin özverili çalışmaları, emekleri ve inancı var. Her birimizin değerleri ortak, hedefi tek. Bu ödülün ilk meyve olduğuna inanıyor ve ileride daha büyük başarılara imza atacağımızı biliyorum.

10 yıllık bu süre içerisinde gönüllerini ortaya koyarak çalışan başta siz değerli arkadaşlarıma ve bizden desteğini esirgemeyen Türk Hava Yolları ailesine, özverili çalışmalarıyla bu ailenin başarılarına katkıda bulunmuş, yolu Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. okulundan geçmiş, halen dünyanın dört bir yanında çalışan veya emekli olan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, kaybettiğimiz arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum.

Hep birlikte nice başarılara, nice senelere.
Selam ve sevgilerimle,

Ahmet Karaman

©AirportHaber

THY Teknik 10'uncu yılını kutluyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

uçakcı ~ 8 yıl önce
typ de uçak teknolojisi ve diger havacılık bölümlerini alınması lazim ucaktan anlamayanları 6 ay typ ile işe alıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu sefer tamam . . . ~ 8 yıl önce
Eeee artık teknikte taşeron köle sistemini kaldırırlar herhalde 10. yılını doldurdu ya, Yaparlar bi güzellik çocuklara . . .!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Turan ~ 8 yıl önce
Daima kendi uçağının bakımını yaparsan iş gücü döviz ülkende kalır yarın 3 havalimanı açıldığında ülkemizin uçak sayısıda artar çalışan personel 8000 den 12 13 bine çıkar bölge ülkelerindende iş gelir bakım onarım ve daima biz ülkemiz kazanır inşallah bir gün boeing airbus a rakip kendi uçağımızı yapar hale geliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışır ~ 8 yıl önce
bence bugüne özel 10% maaş kesintisi yapın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece bugün için ~ 8 yıl önce
halkın %49'una pas bilet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
böyle olmaz ~ 8 yıl önce
Bence böyle kuru kuru kutlama olmaz. Personele sembolik bir hediye verilebilir belki. Maddi değeri önemli değil, önemli olan hatırası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gamlı baykuş ~ 8 yıl önce
Bir kızılderili atasözü derki "Cevap vermemek aslında bir cevaptır" yani bu yorumunuza cevap yok..
şöyle olur ~ 8 yıl önce
zaten hediye gelecek bekelyin
Cenaze ~ 8 yıl önce
İki ölümlü iş kazası yaşandı bu sürede.Unutmadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman aman ~ 8 yıl önce
Kuru bir mesaj tamam.İnsan en azından ufacıkta olsa personeline bir armağan dağıtır bunca senenin hatrına.Ufacık bir maket uçak ver.Zaten para isteyende yok.Ama nerede o incelik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hediye ~ 8 yıl önce
hediyeler haftaya dağıtılır, ince bir şirket
Tuyo ~ 8 yıl önce
Atvidaberg-Afc 3,5 ustu oynayip kazananlar adina sevindim. Havacilik disi yapmis oldugum paylasimlar hepimizin kazanmasi icin. Ileriki gunlerde ayarlanan mac olursa verecegim. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THYTeknikGururumdur## ~ 8 yıl önce
Bu derece köklü ve bayrak tasiyicisi olan şirketimin, Türk Hava Yollarının bir parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000