03 Temmuz 2015, Cuma 23:45:40

Cengiz Gül'den flaş açıklama

Teknik A.Ş'de sendikaların örgütlenmeye çalışması bugün yeni bir boyut kazandı. Çelik Başkanı Cengiz Gül; 'Eğer yeterli sayıya ulaşmadıysak ben istifa edeceğim, ama ulaştığımız ortaya çıktığında Birleşik Metal İş Başkanı istifa edecek mi' dedi.
  • Değerli arkadaşlar gelin birlik olup oynanan bu oyunu bozalım çelik çomak işe üye olmuş yada otomatik üye görünen arkadaşlar bir an önce istifa edip şirketi THY AO la birleştirmeye zorunda kalacağından hava işli olmanın yolunu açalım birlik olalım dik duralım yoksa haklarımızın elimizden çelik çomak işle elimizden gitmesine izin vermeyelim.
  • Sahi Çelik-iş in Topladığı 3 yıllık aidatların toplamı olan para nereye aktarıldı ? ne oldu bu para ? Bilgisi olan ?
  • Çalışanlar Gelme diyor.Çelik-iş Biz Gelicez diyor. Çalışanlar Yaka silkiyor. Yönetim Hala Çelik-iş diyor. Baskı altında Çelik-iş e üye yaptırıyorlar..Tarafsızlık diyor. Birleşik metalin adını ağzına alanı işten atıyorlar..Adalet diyor. Buyur Paşam Koy sandığı Kapının önüne..
  • Bu adam yine işbaşında. HABOM zamanında çalışanları zorla ÇELİK İŞ e üye yaptırıp ve nasıl her dediğini yaptırdıysa sıra THY TEKNİK A.Ş. ye gelmiştir. Başkanlar ve müdürler vasıtasıyla insanları zorla ÇELİK İŞ e yönlendirme derdindedir. BİRLEŞİK METAL'e üye olun ve bu despot Hitler zihniyetli adamı yerle bir edin.
  • Bu isi basımıza saran Çekik isin ve THY Teknik in firavun yöneticilerini Rabbim Kahhar sıfatı ile kahr etsin. Firavun boğulma anında Secde etmişti. Sizin Secde etmeye bile fırsatınız Olmasın....
  • Yediginiz hakkim son zerresine kadar haram zikkim olsun evlatlarinizdan ciksin
  • Yazık yazık... Ne işi vardı havacılık sektörünün değerli çalışanlarının bu yandaşlık/sömürüden başka bişey bilmeyen Çelik çomakçı Metalcilerle:(
  • Thy teknik kararini celik-is den yana verdi insallah soz verdikleri ced bileti verdikleri zaman hersey cok. daha iyi olacak
  • Bu adamın adı "Ali Cengiz" degilmiydi Muhterem Airporthaber yöneticileri.
  • Tabi nasıl olsa devlet-şirket arkanızda bakanlık laap diye eski üyelikleri aktif etti, fark edenler hemen istifa etti. Edemeyenlerin sayısına güvenerek atıp tutuyorsunuz ama bu yaptıklarınızın hesabı elbet sorulacak dolandırıcı sürüleri sizi !

Yargıtay kararıyla Metal İş kolunda sayılan Teknik A.Ş çalışanlarını sendikalarına üye yapmaya çalışan Çelik İş Sendikası, Birleşik Metal İş Sendikası ve Türk Metal İş Sendikası'nın mücadeleleri sürerken, bugün çok önemli gelişmeler yaşandı.

Çelik İş Sendikası yeterli üye sayısına ulaştığını bildirerek Çalışma Bakanlığı'na yetki almak için başvurduğunu açıkladı. Bunun üzerine Çelik İş'in algı operasyonu yaptğını ve yetki başvurusunun doğru olmadığını ifade eden bir açıklama yayınlayan Birleşik Metal İş Sendikası, çalışanları uyarmıştı.

Söz konusu açıklama sonrasında AirportHaber'e açıklamalarda bulunan Çelik İş Sendikası Başkanı Cengiz Gül; 'hodri meydan' dedi.

'YETERLİ SAYI ÇIKMAZSA İSTİFA EDECEĞİM'

Cengiz Gül; 'Biz yeterli sayının da üzerine çıktık ve Bakanlığa başvuruda bulunduk. Bakanlık zaten 6 gün içinde cevap verecek. Bu durumda herşey ortaya çıkacak Eğer yeterli sayıya ulaşmadıysak ben görevimden istifa edeceğim. Ama yeterli sayı çıkarsa Birleşik Metal İş Başkanı da istifa etsin. Hodri meydan' ifadelerini kullandı.

Bugün öğleden önce uzmanlar tarafından yeterli sayıya ulaşıldığının tespit edildğini aktaran Gül; 'Bizim bir algı operasyonu yaptığımızı iddia ediyorlar. Bu iddialar doğru değil. Nasıl böyle açıklamalar yapıyorlar anlam veremiyorum. Ben çağrıda bulunuyorum. Eğer yeterli sayıya ulaşmışsak istifa edecek mi? Ben bırakacağımı ifade ediyorum. Aynısını Birleşik Metal İş Başkanı'ndan da bekliyorum' dedi.

©AirportHaber

Cengiz Gül'den flaş açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

Thy tekniğe ~ 9 yıl önce
Değerli arkadaşlar gelin birlik olup oynanan bu oyunu bozalım çelik çomak işe üye olmuş yada otomatik üye görünen arkadaşlar bir an önce istifa edip şirketi THY AO la birleştirmeye zorunda kalacağından hava işli olmanın yolunu açalım birlik olalım dik duralım yoksa haklarımızın elimizden çelik çomak işle elimizden gitmesine izin vermeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski habomcu ~ 9 yıl önce
Bizde ilk metal iş koluna geçiş kararı açıklandığında bu ihtimali düşündük ancak a.o. nun bakım yetkisi düştüğü için malesef önü kapalı görünüyor ki bu kadar uğraşıp da şu durumda gerek tehdit gerek işten çıkarma ve e devlet üzerinden aktifleştirilen eski üyeliklerle 2 gün içinde çelik işe bakanlıktan yetkiyi aldırdılar. Eski habomcular olarak hava işe de güvenediyoruz. Bakım yetkisi vs prosedürü halletse bile a.o. çalışanı ile teknik a.ş. çalışanına sunulan imkanlar çok farklı. Şirket teknik çalışanlara o maaşları şartları hayatta vermez. Birleşme olsa bile bu gene bi ek protokolle olur ki o durumda tek umut olarak elimizde olan disk de gider ve biz teknik personelden bunun acısı çok kötü çıkar.
3 MİLYAR LİRA ~ 9 yıl önce
Sahi Çelik-iş in Topladığı 3 yıllık aidatların toplamı olan para nereye aktarıldı ? ne oldu bu para ? Bilgisi olan ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Cengiz Oyunu ~ 9 yıl önce
Çalışanlar Gelme diyor.Çelik-iş Biz Gelicez diyor. Çalışanlar Yaka silkiyor. Yönetim Hala Çelik-iş diyor. Baskı altında Çelik-iş e üye yaptırıyorlar..Tarafsızlık diyor. Birleşik metalin adını ağzına alanı işten atıyorlar..Adalet diyor. Buyur Paşam Koy sandığı Kapının önüne..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAN ŞAŞMAZ ~ 9 yıl önce
Bu adam yine işbaşında. HABOM zamanında çalışanları zorla ÇELİK İŞ e üye yaptırıp ve nasıl her dediğini yaptırdıysa sıra THY TEKNİK A.Ş. ye gelmiştir. Başkanlar ve müdürler vasıtasıyla insanları zorla ÇELİK İŞ e yönlendirme derdindedir. BİRLEŞİK METAL'e üye olun ve bu despot Hitler zihniyetli adamı yerle bir edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 9 yıl önce
Bu isi basımıza saran Çekik isin ve THY Teknik in firavun yöneticilerini Rabbim Kahhar sıfatı ile kahr etsin. Firavun boğulma anında Secde etmişti. Sizin Secde etmeye bile fırsatınız Olmasın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haram olsun ~ 9 yıl önce
Yediginiz hakkim son zerresine kadar haram zikkim olsun evlatlarinizdan ciksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyby ~ 9 yıl önce
Yazık yazık... Ne işi vardı havacılık sektörünün değerli çalışanlarının bu yandaşlık/sömürüden başka bişey bilmeyen Çelik çomakçı Metalcilerle:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat bakim ~ 9 yıl önce
Thy teknik kararini celik-is den yana verdi insallah soz verdikleri ced bileti verdikleri zaman hersey cok. daha iyi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Cengiz ~ 9 yıl önce
Bu adamın adı "Ali Cengiz" degilmiydi Muhterem Airporthaber yöneticileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pluton ~ 9 yıl önce
Tabi nasıl olsa devlet-şirket arkanızda bakanlık laap diye eski üyelikleri aktif etti, fark edenler hemen istifa etti. Edemeyenlerin sayısına güvenerek atıp tutuyorsunuz ama bu yaptıklarınızın hesabı elbet sorulacak dolandırıcı sürüleri sizi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000