14 Temmuz 2015, Salı 13:45:59

Çelik İş'ten '7 Temmuz' açıklaması

Çelik İş Sendikası, Genel Koordinatör Ali Kıdık'ın köşesinde belirttiği hususlar üzerine Genel Başkan Cengiz Gül imzasıyla bir açıklama yayınladı.
  • Hadi disk geldi hadi eylem yapıyoruz,olay çıkartıyoruz dediler,hepsi üniversite mezunu teknik a.ş teknisyenleri kaç kişi bu eyleme katılabilecek.birde araştırın diske verilen aidatlar nerelere veriliyor
  • Yetkiyi alan Sendika Nerede Hangar da yok ? SAW ? AHL? sizde durum nedir? yahu Sendika yetki alırda bu sevincini üyeleriyle paylaşmaz mı? ????
  • Şef Baskıları Yönetim Baskıları Size istediginizi Aldırdı Vicdanınız Rahatmı şimdi ikramiyeler 2 yei düşürmek isteyen yönetimede evt dersiniz dagittiniz brosürlerde yalan olur
  • neden anlamiyorsun celikis? sizi I - S - T - E - M - I - Y - O -R- U -Z !!!!!!
  • madem yetki aldınız kaşla göz arası tisi imzalarsınız yine ama bu sefer adam akıllı teknisyeni tatmin edecek bir tis imzalama zorundasınız yoksa disk çi ler parayı götürecek. disk demişken, disk gen. müd. önünde eylem yapan disk üyesi bir işçi kadını mersinden izmirden diyarbakırdan adam getirip dövmek gibi kabiliyetleri ortaya çıktı. ; Sendikalı işçilerden eylemci işçiye dayak Genel İş Sendikası’nın çay ocağındaki işinden haksız şekilde çıkarıldığı iddiasıyla DİSK önünde eylem yapan Oya Baydak ve yakınlarına dün sendikalı işçiler saldırdı. Tekme ve yumruklar havada uçtu, Baydak baygınlık geçirdi
  • Ofs rumuzlu arkadaşım bu sekilde en çok kendinize zarar verirsiniz ofis çalışanları taşeron firmalara verilince ağlamak fayda etmez. Lisansli teknisyen piyasada çok rahat is bulur ya sen? Ofis isleri taşeron firmalara verilince sesini yukseltebilecek misin? Mantıklı olan ofis çalışanları mühendisler teknisyenler birlikte hareket etmeliler. Bindiğiniz dalı kesiyorsunuz iyi düşünün.
  • 3 temmuzda yeterli sayı vardı madem sonrasında yetki tazelemeye neden ihtiyaç duydunuz. biz bu oyunlara gelmeyiz sonuna kadar disk.
  • Teknisyen arkadaş sevmiyosan çelik-iş ten uzak dur. Hemen şubelere temsilciliklere koşma. Biz ofis olarak sorumluluk aldık, merak etmeyin sizden iyi tis yaparız. Bu zamana kadar siz sorumluluk aldınız, atılanlar oldu. Şimdi sıra bizde, gelmeyin şubeye sorumluluk bizde. Eyleme dönüşecektir ofis. Biz nadasa bırakılmış bir tarla gibi verimli olucaz.
  • Yaw he he :)
  • 3 temmuzda yeterli sayı vardı madem sonrasında yetki tazelemeye neden ihtiyaç duydunuz...zaten gerekli sayıya ulaşmışsınız...ki bakanlık sayıyı uygun görüyorsa size yetki verecektir...kaldıki sayı arttı diyelim size yetki verilmeden sayının artması size bir artı kazandırmamakta..

Çelik İş Sendikası, Genel Koordinatör Ali Kıdık'ın köşesinde belirttiği hususlar üzerine Genel Başkan Cengiz Gül imzasıyla bir açıklama yayınladı.

Açıklamada 3 Temmuz başvurusunun gerçek olduğu ancak üye sayısı artınca başvurunun yenilendiği ifade edilerek, yetki belgesinde 7 Temmuz yazmasının sebebinin, başvurunun yenilenmesinden kaynaklandığı vurgulandı.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın yazısı için tıklayınız...

İşte Çelik İş'in açıklaması:


 

Çelik İş'ten '7 Temmuz' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

dik disk diyorlarda ~ 9 yıl önce
Hadi disk geldi hadi eylem yapıyoruz,olay çıkartıyoruz dediler,hepsi üniversite mezunu teknik a.ş teknisyenleri kaç kişi bu eyleme katılabilecek.birde araştırın diske verilen aidatlar nerelere veriliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEREDE ~ 9 yıl önce
Yetkiyi alan Sendika Nerede Hangar da yok ? SAW ? AHL? sizde durum nedir? yahu Sendika yetki alırda bu sevincini üyeleriyle paylaşmaz mı? ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak ~ 9 yıl önce
Şef Baskıları Yönetim Baskıları Size istediginizi Aldırdı Vicdanınız Rahatmı şimdi ikramiyeler 2 yei düşürmek isteyen yönetimede evt dersiniz dagittiniz brosürlerde yalan olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
neden anlamiyorsun celikis? sizi I - S - T - E - M - I - Y - O -R- U -Z !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelikçiler ~ 9 yıl önce
madem yetki aldınız kaşla göz arası tisi imzalarsınız yine ama bu sefer adam akıllı teknisyeni tatmin edecek bir tis imzalama zorundasınız yoksa disk çi ler parayı götürecek. disk demişken, disk gen. müd. önünde eylem yapan disk üyesi bir işçi kadını mersinden izmirden diyarbakırdan adam getirip dövmek gibi kabiliyetleri ortaya çıktı. ; Sendikalı işçilerden eylemci işçiye dayak Genel İş Sendikası’nın çay ocağındaki işinden haksız şekilde çıkarıldığı iddiasıyla DİSK önünde eylem yapan Oya Baydak ve yakınlarına dün sendikalı işçiler saldırdı. Tekme ve yumruklar havada uçtu, Baydak baygınlık geçirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Glide slope ~ 9 yıl önce
Ofs rumuzlu arkadaşım bu sekilde en çok kendinize zarar verirsiniz ofis çalışanları taşeron firmalara verilince ağlamak fayda etmez. Lisansli teknisyen piyasada çok rahat is bulur ya sen? Ofis isleri taşeron firmalara verilince sesini yukseltebilecek misin? Mantıklı olan ofis çalışanları mühendisler teknisyenler birlikte hareket etmeliler. Bindiğiniz dalı kesiyorsunuz iyi düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY İŞÇİ ~ 9 yıl önce
3 temmuzda yeterli sayı vardı madem sonrasında yetki tazelemeye neden ihtiyaç duydunuz. biz bu oyunlara gelmeyiz sonuna kadar disk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ofs ~ 9 yıl önce
Teknisyen arkadaş sevmiyosan çelik-iş ten uzak dur. Hemen şubelere temsilciliklere koşma. Biz ofis olarak sorumluluk aldık, merak etmeyin sizden iyi tis yaparız. Bu zamana kadar siz sorumluluk aldınız, atılanlar oldu. Şimdi sıra bizde, gelmeyin şubeye sorumluluk bizde. Eyleme dönüşecektir ofis. Biz nadasa bırakılmış bir tarla gibi verimli olucaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorumluluk ~ 9 yıl önce
sen şuna "müdürüm, şefim baskı yaptı" desene...
Teknik ~ 9 yıl önce
Olucaniz mi once Türkçe konusmayi öğrenin sonra hak savunuculuğuna baslarsiniz
Teknisyen ~ 9 yıl önce
Sevgili ofis çalışanı arkadaşım sen olan olayları bilmiyosun galiba biz tis imzalıycaz yapıcaz falan demişsin iyi hoş da biz de bi önceki tis de sürece dahil olduk bize 4 maaş ikramiye almadan masadan kalmayız falan dediler ve sonuç ortada celik iş tis imzalarken çalışanlara sormuyo direkt olarak yönetim ne derse onu yapıyo yani bariz bi sarı sendika sen nekadar biz sorumluluk aldik dersen de ha bide sorumluluk aliyosunda eger benim hakkımı gasp edilirse bunun hesabını verebilecekmisin acaba sevgili ofis calısanı arkadaşım gelin birlik olalım bölünmeyelim dik duralım
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yaw he he :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden gerek vardı ~ 9 yıl önce
3 temmuzda yeterli sayı vardı madem sonrasında yetki tazelemeye neden ihtiyaç duydunuz...zaten gerekli sayıya ulaşmışsınız...ki bakanlık sayıyı uygun görüyorsa size yetki verecektir...kaldıki sayı arttı diyelim size yetki verilmeden sayının artması size bir artı kazandırmamakta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000