24 Haziran 2015, Çarşamba 15:49:05

Çelik İş'e THY Teknik'te soğuk duş

THY Teknik A.Ş’nin metal iş kolunda sayılmasından sonra sendikalar örgütlenmek için THY Teknik’i mesken tuttu. Çelik İş temsilcileri dün ziyaret ettikleri Teknik A.Ş’de tepkiyle karşılaştı.
  • bende birleşik metale üye oldum .
  • ÇARE DİSK... YANİ BİRLEŞİK METAL İŞ....
  • Disk nedir ya. Eşkiyamıyız
  • bdp ye oy verenler diskçidir herkes yerini bilecek burda uyutamayacaksınız
  • Disk altında birleşik metal e üye oldum. Sayımız artiyorndestek ve birlik zamanı arkadaşlar. Çelik is ne yaptı ki şimdiye kadar bize. Zarardan başka birşey değil!
  • Bende DISK e uye olmak istiyorum fakat herkes gibi bende goze batmak istemiyorum uye sayisi yada bi orgutlenme soz konusu olmicakmi bu konuda? Abilerimiz yonlendirme yapmali bence.
  • Merhabalar, arkadaşlar ben öncelikle dün bu tesislere (eski mng) Nabi DELİCE bey ve yanında bir vatandaş dert dinlemeye gelmişti. Syn. Nabi DELİCE ne düşünüyordunuz bilmiyorum ancak ben hiç utanma sıkılma da yok halen gelin Çelik-İş'e gelin diyorsunuz öncelikle şunu sölemeliyim ki eğerki böle bir şey olacaksa HAVA-İŞ 20'şer lira toplarken siz 200'e kadar aldınız bunların iadesi vede hiç bir sesiniz çıkmadığı gibi telefonlara dahi bakmadınız. Burada minimum teknisyenlerin 20.000 tl zararları var geçiş zamanında bunları da ödeyin...
  • an itibariyle üye oldum hadi hayırlısı
  • hani yeni yasayla isteyen istediği sendikaya üye olacaktı (hatta birden fazla sendikaya bile) o zaman bu işkolu-yetki saçmalığı nedir? anlamıyorum.
  • peki hava işteki ağır abi ne olacak (tehditler savuran)

THY Teknik A.Ş’nin metal iş kolunda sayılmasının yankıları sürerken üç önemli sendika Teknik A.Ş’de örgütlenmek için kolları sıvadı.

THY Teknik’te örgütlenmek isteyen Çelik İş Sendikası’nın temsilcileri dün Teknik A.Ş’yi ziyaret etti. Bir kısım çalışan burada sözlü olarak temsilcilere tepki gösterdi.

Atölyeleri dolaşan Çelik İş temsilcileri, THY Teknik’te istediği ilgiyi göremezken e devlet şifreleri alınarak Çelik İş’e üye yapıldığı iddia edilen 600 civarında çalışan dün üyelikten istifa etti. Çelik İş Sendikası yetkililerinin, THY Teknik’te yetki alabilmek için 800 civarında yeni üyeye ihtiyaçları olduğunu söylemelerine rağmen yeni üyelik yapamadığı gibi 600 üyenin istifasıyla da adeta bozguna uğramış oldu.

Bilindiği gibi yerel mahkemenin havacılık iş kolunda kararı verdiği THY Teknik için Yargıtay, Çelik İş Sendikası’nın itirazını değerlendirerek ‘metal’ iş kolunda kararı vermişti. THY Teknik’in metal iş kolunda sayılması üzerine Hava İş Sendikası’nın yetkisi düşmüş ve sendika yönetimi üyelerden büyük tepki almıştı.

©Airporthaber.com

Çelik İş'e THY Teknik'te soğuk duş

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

united ~ 9 yıl önce
bende birleşik metale üye oldum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ÇARE DİSK... YANİ BİRLEŞİK METAL İŞ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diskmi ~ 9 yıl önce
Disk nedir ya. Eşkiyamıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asıl eşkıya ~ 9 yıl önce
Asil eşkıya yönetim sen bir elini yüzünü yika
asıl eşkıya ~ 9 yıl önce
Asil eşkıya yönetim sen bir elini yüzünü yika
disk=bdp ~ 9 yıl önce
bdp ye oy verenler diskçidir herkes yerini bilecek burda uyutamayacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Disk altında birleşik metal e üye oldum. Sayımız artiyorndestek ve birlik zamanı arkadaşlar. Çelik is ne yaptı ki şimdiye kadar bize. Zarardan başka birşey değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diske geçit yok ~ 9 yıl önce
disk gezi bdp bunlar hep aynı
DISK ~ 9 yıl önce
Bende DISK e uye olmak istiyorum fakat herkes gibi bende goze batmak istemiyorum uye sayisi yada bi orgutlenme soz konusu olmicakmi bu konuda? Abilerimiz yonlendirme yapmali bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 9 yıl önce
yetkililer olarak adım atılmak üzere beklemede kal..
İst-2 Teknisyenler ~ 9 yıl önce
Merhabalar, arkadaşlar ben öncelikle dün bu tesislere (eski mng) Nabi DELİCE bey ve yanında bir vatandaş dert dinlemeye gelmişti. Syn. Nabi DELİCE ne düşünüyordunuz bilmiyorum ancak ben hiç utanma sıkılma da yok halen gelin Çelik-İş'e gelin diyorsunuz öncelikle şunu sölemeliyim ki eğerki böle bir şey olacaksa HAVA-İŞ 20'şer lira toplarken siz 200'e kadar aldınız bunların iadesi vede hiç bir sesiniz çıkmadığı gibi telefonlara dahi bakmadınız. Burada minimum teknisyenlerin 20.000 tl zararları var geçiş zamanında bunları da ödeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birleşik metal ~ 9 yıl önce
an itibariyle üye oldum hadi hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetki ~ 9 yıl önce
hani yeni yasayla isteyen istediği sendikaya üye olacaktı (hatta birden fazla sendikaya bile) o zaman bu işkolu-yetki saçmalığı nedir? anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ağır abi ~ 9 yıl önce
peki hava işteki ağır abi ne olacak (tehditler savuran)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000