15 Temmuz 2011, Cuma 15:50:17

TURKISH CARGO'DAN 'İLK YARI' REKORU...

Turkish Cargo, yılın ilk yarısını rekor trafik artışı ile tamamladı...
  • Ben ahl kargoda çalışıyorum thy 5 adet kargo uçağı var maalsef thy ithalat yönünden sınıfta kalmıştır.Çünkü kargo ambara girdikten sonra iki gün sonra ordino ve diğer vesaikler alınıyor saatlerce ardiye sırasında bekliyorsunuz malın ardiyesini ödedikten sonra bir forklift görevlisine mal çekim evrağınızı verdikten sonra artık yarım saattemi malınız çıkar yoksa bir saattemi allah kerim eee görevliye çaktırmadan 3,5 verirseniz o zaman biraz daha erken çıkar madalyonun diğer yüzüne gelince kooperatif var onlarda ayrı bir soyguncu en yakın yere 200 tl den aşağı gitmiyorlar birde ithalatttan ihracat ambarına gümrüklü aktarma yaptığınız zaman onada 100 tl + kdv uyguluyorlar uzun lafın kısası getirmesi kolay çıkartması zor
  • 4 sene önce 105 istasyona uçan ve CT kuyruk kodlu A 310'dan başka kargo uçağı olmayan Turkish Cargo bugün en az 1,5 kat fazla istasyona, çok daha fazla frekansla ve biri A 330 olmak üzere 5 kargo uçağıyla uçuyor. Peki ya madalyonun öteki yüzü? Ambar aşağı yukarı aynı ambar. Eski helikopter pisti Kargo'ya verilmiş durumda ve paletler gelişigüzel konuşlanmış durumda. Tabi yağışlar başladığında büyük sorun olacağı da kesin. Durum vahim. Ve giderek daha vahim bir hal alıyor.
  • Çorlu degil kargolara evsahipliği yapacak daha doğru dürüst küçük uçaklara hizmet veremiyor..geçin bu çorlu masalını.İstanbul'un göbeginde siz kargoya yer bulamıyorsunuz?! Koca istanbul'u çorludan nakliyeye zorlamak hem maliyet ve sivri akıl ister. Hiç bir uluslarasası firma bunu yapmak istemez..Sabiha gökçen derseniz biraz anlaşılabilir ama çorlu ise Allah size akıl fkir versin. kaldı ki AHL de de kargo kalkmamalı..büyük şejhir, büyük havaalnı demeyin sonra..Adama gülerler..
  • Kargo terminalinin ya da apronun diğer yerlerine bakın. Paletler, konteynırlar yerlerde sürünüyor. Kargoları uldleri koyacak yer yok. Uçaklar kargo terminalinin önüne Allah'a emanet park ediyor. Ist'te çalışmak artık zor olmaya başladı.
  • Arkadaslar kargoda yer kalmadi diyorsunuz. Corlu'yu neden kullanmiyorlar? Eger ek kargo bunasi lazimsa yapin hemen. Havaalani bombos duruyor orada. Hem boylece IST rahatlar bir nebzede olsa.
  • tamam ama kapasite ambar yani kısacası yerin yok senin cargo koyacak büyüsen ne olurki ben malımı çekemedikten sonra
  • Yer kalmadi... kargo cok yer yok
  • kapasite artışı yatırım riski olarak üstlenilmiş ve kapasite artırılmış durumda haliyle bu artış normal neyin rekoru ? çoçuk büyürken ayakkabı numarası da büyür, ülke 10 yılda 4 kat GDP sagladıysa THY 3 kat büyümüş çok mu ? esas başarı Türkiyeyi büyütenlerindir.
  • THY CARGO ISPARTA HAVALİMANI KARGO TERMİNALİNİ NEZAMAN KULLANACAK SAYGILARIMIZLA
Turkish Cargo, yılın ilk yarısındaki rakamları açıkladı.

Turkish Cargo açıklamada şunlara değindi...

Turkish Cargo, yılın ilk yarısını rekor trafik artışı ile tamamladı. Büyüyen filo ve artan kapasiteye paralel olarak taşımalarda da önemli ölçüde artış sağlanmış, Haziran 2010 döneminde 25.651 ton olan Kargo-Posta taşımaları Haziran 2011’de 31.782 ton olarak gerçekleşmiştir. Ocak-Haziran 2010 döneminde ise Kargo-Posta taşımaları 151.765 ton iken, 2011 yılının aynı döneminde % 22,2 artışla 185.466 ton'a yükselmiştir. Yine aynı dönemde AEA’ya üye havayolları arasında FTK (Freight ton Kilometers/ Yük Ton kilometre) bazında % 36,4 oranında büyüme sağlayan TURKISH CARGO, bu oranla Avrupa havayolları arasında büyüme hızındaki birinciliğini sürdürmektedir. 
 
Yılın ilk yarısını rekor büyüme ile tamamlayan Turkish Cargo’nun, 2011 yılının ikinci yarısında da büyümesinin hız kesmeden, artarak devam etmesi beklenmektedir. 22 Haziran 2011 tarihinde 70 ton kapasiteli Airbus A330-200F kargo uçağının da filoya katılmasıyla tarifeleri açıklanan Kabil, Bombay ve Budapeşte’ye başlayacak seferler ve tarifeleri planlanan Riyad, Cidde, Addis Ababa, Dakka, Viyana, Varşova, Stockholm, Münih gibi seferlerinde yakın zamanda başlamasıyla büyümenin ivmelenerek yılın 2. Yarısında da artması beklenmektedir.
TURKISH CARGO'DAN 'İLK YARI' REKORU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ben ahl kargoda çalışıyorum thy 5 adet kargo uçağı var maalsef thy ithalat yönünden sınıfta kalmıştır.Çünkü kargo ambara girdikten sonra iki gün sonra ordino ve diğer vesaikler alınıyor saatlerce ardiye sırasında bekliyorsunuz malın ardiyesini ödedikten sonra bir forklift görevlisine mal çekim evrağınızı verdikten sonra artık yarım saattemi malınız çıkar yoksa bir saattemi allah kerim eee görevliye çaktırmadan 3,5 verirseniz o zaman biraz daha erken çıkar madalyonun diğer yüzüne gelince kooperatif var onlarda ayrı bir soyguncu en yakın yere 200 tl den aşağı gitmiyorlar birde ithalatttan ihracat ambarına gümrüklü aktarma yaptığınız zaman onada 100 tl + kdv uyguluyorlar uzun lafın kısası getirmesi kolay çıkartması zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
4 sene önce 105 istasyona uçan ve CT kuyruk kodlu A 310'dan başka kargo uçağı olmayan Turkish Cargo bugün en az 1,5 kat fazla istasyona, çok daha fazla frekansla ve biri A 330 olmak üzere 5 kargo uçağıyla uçuyor. Peki ya madalyonun öteki yüzü? Ambar aşağı yukarı aynı ambar. Eski helikopter pisti Kargo'ya verilmiş durumda ve paletler gelişigüzel konuşlanmış durumda. Tabi yağışlar başladığında büyük sorun olacağı da kesin. Durum vahim. Ve giderek daha vahim bir hal alıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çorlu degil kargolara evsahipliği yapacak daha doğru dürüst küçük uçaklara hizmet veremiyor..geçin bu çorlu masalını.İstanbul'un göbeginde siz kargoya yer bulamıyorsunuz?! Koca istanbul'u çorludan nakliyeye zorlamak hem maliyet ve sivri akıl ister. Hiç bir uluslarasası firma bunu yapmak istemez..Sabiha gökçen derseniz biraz anlaşılabilir ama çorlu ise Allah size akıl fkir versin. kaldı ki AHL de de kargo kalkmamalı..büyük şejhir, büyük havaalnı demeyin sonra..Adama gülerler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kargo terminalinin ya da apronun diğer yerlerine bakın. Paletler, konteynırlar yerlerde sürünüyor. Kargoları uldleri koyacak yer yok. Uçaklar kargo terminalinin önüne Allah'a emanet park ediyor. Ist'te çalışmak artık zor olmaya başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar kargoda yer kalmadi diyorsunuz. Corlu'yu neden kullanmiyorlar? Eger ek kargo bunasi lazimsa yapin hemen. Havaalani bombos duruyor orada. Hem boylece IST rahatlar bir nebzede olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tamam ama kapasite ambar yani kısacası yerin yok senin cargo koyacak büyüsen ne olurki ben malımı çekemedikten sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yer kalmadi... kargo cok yer yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kapasite artışı yatırım riski olarak üstlenilmiş ve kapasite artırılmış durumda haliyle bu artış normal neyin rekoru ? çoçuk büyürken ayakkabı numarası da büyür, ülke 10 yılda 4 kat GDP sagladıysa THY 3 kat büyümüş çok mu ? esas başarı Türkiyeyi büyütenlerindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY CARGO ISPARTA HAVALİMANI KARGO TERMİNALİNİ NEZAMAN KULLANACAK SAYGILARIMIZLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000