28 Eylül 2022, Çarşamba 11:59:34

Turkish Cargo uçağı zorunlu iniş yapıyor

Türk Hava Yolları Kargo'ya ait uçak Shenzhen'e zorunlu iniş yapıyor.
  • yıllardır durum böyle, yoksa almataya giden uçak niye szx e divert etsin? akıl var mantık var
  • Tayyare Almatayi teğet geçmiş en doğru yorum benimki dağılın
  • Almati uçağı miamiye divert etmiş
  • Yilcu ucaklarina gosterilen ilgi alaka takip olmadigi icin bu ucaklar basibos kalmis, dolayisiyla Kargo ucaklarinin teknik sorunlari cok ve kimse kusura bakmasin teknik bu ucaklarla ilgilenmiyor, herseyi bastan savma yapiyorlar
  • Yıllardan beri böyle uçuyor. Flightradar24 ekranından diverted olarak görünüyor.
  • Bence TK 6524 ilen karistirilmistir kontrol edin bakin
  • İstanbuldan Almataya giden uçak nasıl Schenzene divert edebilir? Sczhenzen Almatadan 5-6 saat daha ileride yol üzerinde değil. Almata uçağına durup dururken hadi normalin iki katı yakıt alalım mı demişler? Hadi yakıt vardı Almataya geldi sonra teknik bir arıza nedeniyle inmemeye karar verdi 1 saat mesafe içerisindeki yedek meydana inmek yerine dur biz 6 saat daha teknik arıza ile uçalım mı dediler? O uçak zaten İstanbul-Szchenzen planlanmıştır Tk kodu Almata uçuşu olsada Szchen olacağı İstanbuldan havalanmadan önce belirlenmiştir.
  • Biz Almatı dan Shenzen e 7 saatte gidiyoruz arkadaşım Almatı uçağı oraya inemez gider Taşkent e bişkek e filan iner madem sallıyonuz şu havacılığı öğrenin artık biraz da destekli sallayın çok komik duruma düşüyosunız .
  • Ne saçmaliyorsunuz madem almatiye inecekken neden dört saat daha ucsun
  • İstanbul Almaata uçağı Almaatadan 6 saat daha uzakta doğuda bir havaalanı olan shenzen’e neden acil iniş yapsın acaba mantıklımı?Büyük ihtimalle operasyon Değişti Ala iptal oldu uçak direk shenzene yönlendirildi, yük yok yetecek yakıtta var uçakta shenzene kadar demekki.

Türk Hava Yolları Kargo'ya ait uçak Shenzhen'e zorunlu iniş yapıyor.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul'dan havalanarak Kazakistan'ın Almatı şehrine giden Türk Hava Yolları Kargo'ya ait Airbus A330 tipi kargo uçağı teknik bir arıza nedeniyle Çin'deki Szhenzhen meydanına zorunlu iniş kararı aldı.

Uçağın az önce sorunsuz bir iniş gerçekleştirdiği öğrenilirken, uçağın kontrollerinin ardından yeniden havalanıp havalanmayacağı da burada belirlenecek.

Turkish Cargo uçağı zorunlu iniş yapıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

zaten ~ 2 yıl önce
yıllardır durum böyle, yoksa almataya giden uçak niye szx e divert etsin? akıl var mantık var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 2 yıl önce
Tayyare Almatayi teğet geçmiş en doğru yorum benimki dağılın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Blockfuel ~ 2 yıl önce
Almati uçağı miamiye divert etmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimse ilgilenmiyo ~ 2 yıl önce
Yilcu ucaklarina gosterilen ilgi alaka takip olmadigi icin bu ucaklar basibos kalmis, dolayisiyla Kargo ucaklarinin teknik sorunlari cok ve kimse kusura bakmasin teknik bu ucaklarla ilgilenmiyor, herseyi bastan savma yapiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Comen ~ 2 yıl önce
Ne kadar boş bir yorum. Uçak uçaktır bakım açısından yolcu/kargo diye cahilce bir sınıflama ve değerlendirme yapılamaz.
Hayırdır sahipsiz mi ~ 2 yıl önce
KALDIN..teknik personelin başında mı bekliyorsun..Yada MCC de oturup işlerin nasıl yapılmadığını mi denetliyorsun..Seni ciddiye almamız için bu uçakların bakım sürecinde hangi noktada olduğunu açıklar mısın..Yok eğer değilsen teknik konularda yorum yapman için biraz daha Part-145 konularına hâkim olmanı tavsiye ederim..Syg..
cpt ~ 2 yıl önce
Yıllardan beri böyle uçuyor. Flightradar24 ekranından diverted olarak görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 2 yıl önce
Bence TK 6524 ilen karistirilmistir kontrol edin bakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almata uçağı mı? ~ 2 yıl önce
İstanbuldan Almataya giden uçak nasıl Schenzene divert edebilir? Sczhenzen Almatadan 5-6 saat daha ileride yol üzerinde değil. Almata uçağına durup dururken hadi normalin iki katı yakıt alalım mı demişler? Hadi yakıt vardı Almataya geldi sonra teknik bir arıza nedeniyle inmemeye karar verdi 1 saat mesafe içerisindeki yedek meydana inmek yerine dur biz 6 saat daha teknik arıza ile uçalım mı dediler? O uçak zaten İstanbul-Szchenzen planlanmıştır Tk kodu Almata uçuşu olsada Szchen olacağı İstanbuldan havalanmadan önce belirlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma Ziyaa ~ 2 yıl önce
Biz Almatı dan Shenzen e 7 saatte gidiyoruz arkadaşım Almatı uçağı oraya inemez gider Taşkent e bişkek e filan iner madem sallıyonuz şu havacılığı öğrenin artık biraz da destekli sallayın çok komik duruma düşüyosunız .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akil tutulmasi ~ 2 yıl önce
Ne saçmaliyorsunuz madem almatiye inecekken neden dört saat daha ucsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jov ~ 2 yıl önce
İstanbul Almaata uçağı Almaatadan 6 saat daha uzakta doğuda bir havaalanı olan shenzen’e neden acil iniş yapsın acaba mantıklımı?Büyük ihtimalle operasyon Değişti Ala iptal oldu uçak direk shenzene yönlendirildi, yük yok yetecek yakıtta var uçakta shenzene kadar demekki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesai ~ 2 yıl önce
Tutmaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000