17 Ağustos 2017, Perşembe 09:46:48

Turkish Cargo hız kesmiyor

Dünyanın 120 ülkesine hizmet sağlayan ve en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olan Turkish Cargo, son 10 yıldır yürütmekte olduğu güçlü büyüme stratejisini başarıyla sürdürmeye ve dünya hava kargo pazarındaki payını artırmaya devam ediyor.
  • Taşeron yasası havalimanlarına da vuracak mı acaba ?? Merakla bekliyoruz.
  • bu kadar büyümeye ragmen 4 bin yaparlar maaşları heralde nede olsa modern köleler kalkındırıyo cargoyu
  • Photoshop ta bir numara tgs de albert merdiven mi var yoksa havaş merdiveni restoreme edilmiş :) neyse konuya gelelim maaşallah turkısh cargo gercekten cok azimli bir şekilde gerek kiralık gerek kendi ucaklarıyla ve ekibiyle iyi işler başaran yolcu ucaklarıda zira öyle iyi bir firma ve zaten dünya sıralamalarındanda belli azimli ve istikrarlı şekilde devam edilirse dahada iyi olacaktır.
  • 777F ler ne zaman teslim edilecek
  • Daha cok ucak alin. Tavsiyem guney asya ya bir ulkeye hub kurulmasi. Rising stars
  • thy kargo, bulunamayan,kırılan,dökülen kargolar ve müşterilere ödenen tazminatlarda da hız kesmiyor onu da yazsaydınız.
  • çinden alınan lipo ve lithium ion pilleri ülkemize taşıyan tek kargo olarak dikkatli olmalarını rica ediyorum...zira kargoyu yollayan çinliler paketlemeye pek dikkat etmiyorlar... oluşabilecek en ufak sorunda bu pillerin ne denli tehlikeli olduğu bilinen bir gerçek...
  • İktidar fetoyla mücadele ediyor, inlerine giriyor ya yapmasaymış neler olurmuş acaba ? Şirkete kimlerin sayesinde,nasıl girip de hangi sürelerde ne oldukları ortada olan adamlar hesap sorulup, kovulacaklarına hala thy'de fink atıyor, mevki,makam sahibi oluyor, yurtdışına, oraya buraya tayin ediliyorlar yuh bee.

Dünyanın 120 ülkesine hizmet sağlayan ve en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olan Turkish Cargo, son 10 yıldır yürütmekte olduğu güçlü büyüme stratejisini başarıyla sürdürmeye ve dünya hava kargo pazarındaki payını artırmaya devam ediyor.

Son iki ay içerisinde yedi yeni hizmet noktası birden açan Turkish Cargo 2016 yılının başlarında 55 olan kargo uçuş noktasını 2017’nin ilk yarısı sonu itibariyle 72’ye yükseltti. Açtığı hatlarla Asya’dan Afrika’ya, Avrupa’dan Latin Amerika’ya uzanan geniş bir koridor oluşturan Turkish Cargo, 2017 yılının ilk yarısını büyük bir başarı ile tamamladı.

Turkish Cargo, oluşturduğu geniş uçuş ağını uçak filosunu güçlendirerek destekledi ve filosuna kattığı iki adet Boeing 747-400F tipi kargo uçağıyla uluslararası pazarda adından söz ettirdi. Kargo uçağı sayısındaki artış ve buna bağlı olarak artırılan kapasitenin daha verimli kullanılması sonucu kapasite doluluk oranlarını 11 puan artırdı.

Turkish Cargo sergilediği yükseliş grafiği ile WorldACD 2017 Haziran ayı verilerine göre uluslararası hava kargo taşıyıcıları içerisinde ilk 10’da yer aldı. Büyüme ivmesini bölgesel başarıları ile de perçinleyen Turkish Cargo; Pakistan, Polonya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni  dünyaya bağlayan üçüncü, Avusturya, Bangladeş, Mısır ve Finlandiya’yı dünyaya bağlayan beşinci hava kargo şirketi olmasının yanında Çin pazarında %46,8 büyüme başarısı gösterdi.

2017 haziran sonu itibariyle, bir önceki yıl aynı dönem ile kıyaslandığında gelirde %24,4 ve taşınan kargoda %26,1 oranında artış gerçekleştiren Turkish Cargo, hızlı ve kalıcı büyümesini sürdürüyor.

Turkish Cargo hız kesmiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

TAŞERON ~ 6 yıl önce
Taşeron yasası havalimanlarına da vuracak mı acaba ?? Merakla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gariban kargocu ~ 7 yıl önce
bu kadar büyümeye ragmen 4 bin yaparlar maaşları heralde nede olsa modern köleler kalkındırıyo cargoyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cepherkülü ~ 7 yıl önce
Photoshop ta bir numara tgs de albert merdiven mi var yoksa havaş merdiveni restoreme edilmiş :) neyse konuya gelelim maaşallah turkısh cargo gercekten cok azimli bir şekilde gerek kiralık gerek kendi ucaklarıyla ve ekibiyle iyi işler başaran yolcu ucaklarıda zira öyle iyi bir firma ve zaten dünya sıralamalarındanda belli azimli ve istikrarlı şekilde devam edilirse dahada iyi olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kedi ~ 7 yıl önce
777F ler ne zaman teslim edilecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 7 yıl önce
Daha cok ucak alin. Tavsiyem guney asya ya bir ulkeye hub kurulmasi. Rising stars

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bişkek HUB ~ 7 yıl önce
Benim duyduğuma göre Bişkek uçak range lerine göre yapılmış iyi bir hub hatta uçaklar yükün çoğunu burda bırakıp devam ediyorlar deniyor
hız kesmiyor doğru ~ 7 yıl önce
thy kargo, bulunamayan,kırılan,dökülen kargolar ve müşterilere ödenen tazminatlarda da hız kesmiyor onu da yazsaydınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat.. ~ 7 yıl önce
çinden alınan lipo ve lithium ion pilleri ülkemize taşıyan tek kargo olarak dikkatli olmalarını rica ediyorum...zira kargoyu yollayan çinliler paketlemeye pek dikkat etmiyorlar... oluşabilecek en ufak sorunda bu pillerin ne denli tehlikeli olduğu bilinen bir gerçek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi ki ~ 7 yıl önce
İktidar fetoyla mücadele ediyor, inlerine giriyor ya yapmasaymış neler olurmuş acaba ? Şirkete kimlerin sayesinde,nasıl girip de hangi sürelerde ne oldukları ortada olan adamlar hesap sorulup, kovulacaklarına hala thy'de fink atıyor, mevki,makam sahibi oluyor, yurtdışına, oraya buraya tayin ediliyorlar yuh bee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000