20 Temmuz 2009, Pazartesi 12:45:04

ZEYTİN DALI’NA RAĞMEN…

49 yıllık uğraşın ardından Türk Hava Yolları’nın başlattığı İstanbul-Toronto uçuşları için düzenlenen gala gecesine, davet edilmelerine rağmen 30 Kanadalı milletvekili katılmadı. 13 milletvekilinin ise önce davete katılım bildirdiği ancak son anda vazgeçtiği öğrenildi.
  • Acaba bu THY yi takmıyoruz anlamına mı geliyor...
  • Haramzadeler, sorumsuzlar. Yazık değil mi bu fakir milletin parasına. Nasıl utanmadan böyle harcamalara olur veriyorsunuz. Ne biçim millet olduk. Bu nasıl müslümanlık?
  • Kanada'nin Ankarada yapilan 1 Temmuz daki Kanadanin Kurulus Gunu resepsiyonuna da Turkiyeden resmi statute hic kimse katilmamisti. Hem THY gibi son anda resepsiyon tarihi belirlenmedi, her sene ayni tarihte yapiliyor. Bu ayip ta, o degil mi? Hem Kanada meclisi o tarihlerde tatilde, kimse yok, cayci ile mi goruseceklerdi? Zaten gelen buyuklerimiz cok mesguldu, belli bir cemaatin okullarini ve camiilerini gezmekten zaten diger gorusmeler icin vakitleri kalirmiydi bilemem.
  • Kimin ekmegine yag sürmek icin yapilmakta böyle abuk zubuk galalar??? Kokteyl veya gala düzenleyecegine thy ucuza bilet satsin yeter...
  • Boylece Kanada "kalite'sini gostermis oldu.
  • sen anlmazsin boyle seylerden o yüzden yorum yapma hele benim yorumlarima hic yorum yapma agzina tikarim bütün laflari cünkü,ne o sana dokundu herhalde sende thy parasimi yiyorsun belesten yoksa sizin gibi insanlar belese alistigi icin dokunur böyle laflar size o yüzden sanane dersiniz ,kimsenin comak sokmasini istemezsiniz islerinize,sizinde döneminiz bitecek az kaldi keyfini cikar...
  • Tabiki onun cebinden cikti...tipki senin, benim cebimden ciktigi gibi...ama sen bunu anlayamamissin. Milli degerlere sahip cikmak bunu anlamakla mumkundur.
  • senin cebinden mi çıktı o paralar?
  • Sanki noldu da katilmadilar. 3-4 tane ermeninin gazina gittiler. Sonucta, THY Kanada semalarinda ucuyor ve ucacak!!! Ermeniler ise pisliklerine devam ededursunlar, sanki biseyler kazanacaklar. from BAKU
  • bu davetin maliyeti ne kadar acaba,hem kanadada hemde seharton otelinde bayagi iyi bir masraf olmustur demekki thy cok iyi kar ediyorki böyle davetler verebiliyor,ben sanmiyorumki dünyada baska büyük bir havayolunun böyle bir davet verdigini,yazik o verilen paralarakevin costnere verilen paralara o reklama harcanan paralara,o reklam icin görevli olan 350 kisiye harcanan paralara,reklam yapilir tamam ama böyle reklam yapilmaz bence..

Türkiye ile Kanada arasında sözde Ermeni soykırımı tasarısının kabul edilmesinin en büyük etken olduğu ikili ilişkilerdeki gerginlik Türk Hava Yolları’nın başlattığı İstanbul-Toronto uçuşları ile iyiye gitme eğilimi göstermişti.

İki ülke arasında kurulacak hava köprüsü sayesinde bahar havaları eserken Kanadalı milletvekilleri, Toronto hattının açılışında anlamsız bir tavır sergiledi.

Türkiye'nin Ottawa Büyükelçisi Rafet Akgünay, 30 Kanadalı milletvekilini THY'nin ilk uçuşu şerefine Toronto’daki Sheraton Otel’de düzenlenen galaya davet etti. Akgünay’ın davetine 13 Kanadalı milletvekili katılacağını bildirdi. Ancak onlar da gerekçe bildirmeden davete katılmadı.

500’ü aşkın davetlinin katıldığı galaya, Kanada’dan sadece Toronto Pearson Havalimanı Genel Müdürü LLoyd McCoomb ve bazı Toronto Pearson Havalimanı çalışanları katıldı.

Türkiye adına heyette bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve çeşitli partilerden 15 milletvekili de Kanadalı mevkidaşları ile görüşemedi.

 

 

 

ZEYTİN DALI’NA RAĞMEN…

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba bu THY yi takmıyoruz anlamına mı geliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Haramzadeler, sorumsuzlar. Yazık değil mi bu fakir milletin parasına. Nasıl utanmadan böyle harcamalara olur veriyorsunuz. Ne biçim millet olduk. Bu nasıl müslümanlık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kanada'nin Ankarada yapilan 1 Temmuz daki Kanadanin Kurulus Gunu resepsiyonuna da Turkiyeden resmi statute hic kimse katilmamisti. Hem THY gibi son anda resepsiyon tarihi belirlenmedi, her sene ayni tarihte yapiliyor. Bu ayip ta, o degil mi? Hem Kanada meclisi o tarihlerde tatilde, kimse yok, cayci ile mi goruseceklerdi? Zaten gelen buyuklerimiz cok mesguldu, belli bir cemaatin okullarini ve camiilerini gezmekten zaten diger gorusmeler icin vakitleri kalirmiydi bilemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kimin ekmegine yag sürmek icin yapilmakta böyle abuk zubuk galalar??? Kokteyl veya gala düzenleyecegine thy ucuza bilet satsin yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Boylece Kanada "kalite'sini gostermis oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen anlmazsin boyle seylerden o yüzden yorum yapma hele benim yorumlarima hic yorum yapma agzina tikarim bütün laflari cünkü,ne o sana dokundu herhalde sende thy parasimi yiyorsun belesten yoksa sizin gibi insanlar belese alistigi icin dokunur böyle laflar size o yüzden sanane dersiniz ,kimsenin comak sokmasini istemezsiniz islerinize,sizinde döneminiz bitecek az kaldi keyfini cikar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tabiki onun cebinden cikti...tipki senin, benim cebimden ciktigi gibi...ama sen bunu anlayamamissin. Milli degerlere sahip cikmak bunu anlamakla mumkundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
senin cebinden mi çıktı o paralar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sanki noldu da katilmadilar. 3-4 tane ermeninin gazina gittiler. Sonucta, THY Kanada semalarinda ucuyor ve ucacak!!! Ermeniler ise pisliklerine devam ededursunlar, sanki biseyler kazanacaklar. from BAKU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu davetin maliyeti ne kadar acaba,hem kanadada hemde seharton otelinde bayagi iyi bir masraf olmustur demekki thy cok iyi kar ediyorki böyle davetler verebiliyor,ben sanmiyorumki dünyada baska büyük bir havayolunun böyle bir davet verdigini,yazik o verilen paralarakevin costnere verilen paralara o reklama harcanan paralara,o reklam icin görevli olan 350 kisiye harcanan paralara,reklam yapilir tamam ama böyle reklam yapilmaz bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000