01 Ocak 2009, Perşembe 18:07:13

Zeki Sezer Airport TV'ye konuştu

Airport TV'de her gün 15.30'da ekranlara gelen VIP Lounge programına telefonla katılan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, havacılığı değerlendirdi.
  • Sevgili Freebirds Zeki Sezer CHP'li olmadığı gibi aynı kulvardaki rakibi DSP'nin genel başkanıdır... Bilginize...
  • HERZAMANKİ GİBİ Bİ CHP ZİHNİYETİ OLARAK LAF SALATASI YAPMIŞSINIZ....NE İŞ YAPARSINIZ SİZ ÇOK MERAK EDİYORUM BOŞ KONUŞMAKTAN BAŞKA.
  • Malesef hakı var konumuz siyaset deil ama Sn.Sezerin bir konudaki yorumuna katılıyorum buna ispatlamak Airport haberin Tv görevidir : THY nın DUSERDORF - FRANKFURT - BRUKSEL ucuslarının tamamını kontrol ediniz gun içersinde gelişte veya gidişte bu ucuslarda hep gecikme oluyor ve nedense panoya bordlara bording e tam 10-15 dk kala yazılıyor tesadusfmu acaba hep banamı denk geliyor tuhh tuhh tuhh .
  • Gecen ay 2008 9 aralikta Brukselden Ankaraya THY ile geldim ucak kalkisini 5 dk önce yapti inisi ise 30 Dk erken inise gecti,Ankaradan Bruksele geri dönusum tam saatinda kalkti inimizde 10 Dk erken inis yapti,DSP genel baskanin dediklerini ben hic dogru bulmuyorum,daha dogrusu ben bu adamin dedigine hicde inanmiyorum

Nilüfer Batur’un hazırlayıp sunduğu ve hafta içi her gün 15.00 de Airport TV ‘de canlı olarak ekrana gelen ‘’VIP Lounge’’ programına DSP Genel Başkanı Zeki Sezer telefonla katıldı. Yeni yılın ilk VIP Lounge programına telefonla bağlanan Sezer, zor bir yılın geride kaldığını belirterek huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl diledi…

Türkiye’de havacılık sektörünün geldiği noktayı değerlendiren Zeki Sezer havacılık sektörünün iyi bir aşama kaydettiğini söyledi. Sezer,  havayolu şirketlerinin son dönemlerde büyük atılımlar gerçekleştirdiğini de dile getirdi.

Türkiye’deki havaalanlarının kapasitesinin yetersiz olduğunu savunan Zeki Sezer, başta Atatürk Havalimanı olmak üzere diğer havalimanlarının da standartların yükseltilmesi gerektiğini ifade etti.

Yolculuklarında Türk Hava Yolları’nı tercih ettiğini aktaran Sezer son zamanlarda Türk Hava Yolları’nda çok fazla rötarlar gözlemlediğini söyledi. Rötarlar yüzünden planladığı bazı işlere geç kaldığını belirten Zeki Sezer bu konuda Türk Hava Yolları yöneticilerinden daha dikkatli olmalarını istedi.

Zeki Sezer Airport TV'ye konuştu

Yorumlar

Düzelten ~ 15 yıl önce
Sevgili Freebirds Zeki Sezer CHP'li olmadığı gibi aynı kulvardaki rakibi DSP'nin genel başkanıdır... Bilginize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Freebirds ~ 15 yıl önce
HERZAMANKİ GİBİ Bİ CHP ZİHNİYETİ OLARAK LAF SALATASI YAPMIŞSINIZ....NE İŞ YAPARSINIZ SİZ ÇOK MERAK EDİYORUM BOŞ KONUŞMAKTAN BAŞKA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARAYEL ~ 15 yıl önce
Malesef hakı var konumuz siyaset deil ama Sn.Sezerin bir konudaki yorumuna katılıyorum buna ispatlamak Airport haberin Tv görevidir : THY nın DUSERDORF - FRANKFURT - BRUKSEL ucuslarının tamamını kontrol ediniz gun içersinde gelişte veya gidişte bu ucuslarda hep gecikme oluyor ve nedense panoya bordlara bording e tam 10-15 dk kala yazılıyor tesadusfmu acaba hep banamı denk geliyor tuhh tuhh tuhh .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seydisahan ~ 15 yıl önce
Gecen ay 2008 9 aralikta Brukselden Ankaraya THY ile geldim ucak kalkisini 5 dk önce yapti inisi ise 30 Dk erken inise gecti,Ankaradan Bruksele geri dönusum tam saatinda kalkti inimizde 10 Dk erken inis yapti,DSP genel baskanin dediklerini ben hic dogru bulmuyorum,daha dogrusu ben bu adamin dedigine hicde inanmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000