05 Ocak 2013, Cumartesi 08:10:04

ZAFER'DEN İLK ULUSLARARASI UÇUŞ BÖYLE YAPILDI

Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin ortak kullanımına açılan Zafer Uluslararası Havalimanı'ndan yurt dışına ilk uçuş, törenle gerçekleştirildi.
  • Prometheus adını kullanan yunan dostum. O havaalanı devlet tarafından yapılmadı. Özel şirket yaptı. Ama sizlerden zaten böyle şeyler beklenir. Nede olsa yunansın. Prometheus.
  • yilbasinda ucaklar full du paris e!!.nedir bu ermeni dostu meraki?
  • Nedir bu arabistan merakı böyle ?
  • Paris olsaydi hiic yazik olmazdi sanirim
  • Kutahya'liya bir sozum var. Zafer haberleri artik kabak tadi verdi!!! Zafer den yapilan ucusun diger alanlardan farkli bir tarafi var da ben mi goremedim? Saygilar.
  • aynen bölgesel düğün salonu olur. bu arkadaşlar dini vecibeleri için devletin yüzlerce milyon doları çöpe döküldü ya onun hesabını nasıl verecekler? ben hakkımı helal etmiyorum. havalanı sayesinde gelişeceği sanan zihniyet ne zaman bitecek bu toplumda anlamak mümkün değil. arkadaşım bak uzak değil. ıspartaya git sor alan ne kadar geliştirdi ıspartayı. kapito?
  • ilk sefer medineye..yani suud dostlarımıza yeni dolarcıklar kazandırmaya..ah cahil halkım benim ah çakal yöneticiler..yazık bu ülkeye yazık...
  • Bu bölge 1-1,5 yıla Türkiye'nin parlayan uluslararası termal bölgesi ,10-15 yıla endüstri bölgesi olacak saygılar; afyon ve kütahyalılara hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun
  • Bana kalirsa burasi 1-1.5 yila Turkiyenin ilk bolgesel dugun salonu olur...

İlk resmi uçuşu, dün saat 12.30'da kalkan Türk Hava Yollarına'na (THY) ait uçak 181 yolcusuyla Suudi Arabistan'ın Medine şehrine gitti.

Düzenlenen törene Kütahya Valisi ve kent protokolü katıldı. Vali Çiftçi, yurt dışının ilk yolcularına birer gül takdim ederek, 'hayırlı yolculuklar' temennisinde bulundu. Vali Kenan Çiftçi, yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi Zafer Bölgesel Havalimanımız 20 Kasım günü Başbakanımız tarafından hizmete sunulmuştu. Havilimanımızdan bugün ilk yurt dışı uçuşu gerçekleştiriyoruz. Aslanda ilk sefer bugün Suud Arabistan'ın Cidde şehrine olacaktı. Ancak, Cidde'deki havaalanındaki inşaat çalışmasından dolayı problem oldu. Bu sebeple lk uçuşu Medine şehrine gerçekleştiriyoruz. Ben umreye giden tüm vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

Uşak, Eskişehir ve Afyonkarahisarlı umre yolcuları pasaport kontrollerinin ardından uçağa binerek, kutsal topraklara hareket etti.

ZAFER'DEN İLK ULUSLARARASI UÇUŞ BÖYLE YAPILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Prometheus adını kullanan yunan dostum. O havaalanı devlet tarafından yapılmadı. Özel şirket yaptı. Ama sizlerden zaten böyle şeyler beklenir. Nede olsa yunansın. Prometheus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunanli ~ 11 yıl önce
yada Hindu ne fark eder. Herkes bu fani dunyanin insani. Galiba sen uzaydansin:)
ermeni ~ 11 yıl önce
yilbasinda ucaklar full du paris e!!.nedir bu ermeni dostu meraki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 11 yıl önce
Nedir bu arabistan merakı böyle ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sana yazik ~ 11 yıl önce
Paris olsaydi hiic yazik olmazdi sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Icinizdeki ~ 11 yıl önce
Kutahya'liya bir sozum var. Zafer haberleri artik kabak tadi verdi!!! Zafer den yapilan ucusun diger alanlardan farkli bir tarafi var da ben mi goremedim? Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROMETHEUS ~ 11 yıl önce
aynen bölgesel düğün salonu olur. bu arkadaşlar dini vecibeleri için devletin yüzlerce milyon doları çöpe döküldü ya onun hesabını nasıl verecekler? ben hakkımı helal etmiyorum. havalanı sayesinde gelişeceği sanan zihniyet ne zaman bitecek bu toplumda anlamak mümkün değil. arkadaşım bak uzak değil. ıspartaya git sor alan ne kadar geliştirdi ıspartayı. kapito?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden şaşırmadım ~ 11 yıl önce
ilk sefer medineye..yani suud dostlarımıza yeni dolarcıklar kazandırmaya..ah cahil halkım benim ah çakal yöneticiler..yazık bu ülkeye yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adamopter ~ 11 yıl önce
Bu bölge 1-1,5 yıla Türkiye'nin parlayan uluslararası termal bölgesi ,10-15 yıla endüstri bölgesi olacak saygılar; afyon ve kütahyalılara hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uşak64 ~ 11 yıl önce
uşak afyon ve kütahya illerine demek istedin galiba
777ci ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dugun Salonu ~ 11 yıl önce
Bana kalirsa burasi 1-1.5 yila Turkiyenin ilk bolgesel dugun salonu olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000