07 Nisan 2016, Perşembe 10:00:25

Yunanistan'da grev krizi

Yunaistan'daki havalimanlarında çalışanların greve gitmesi nedeniyle ülkede hava trafiği durma noktasına geldiatina 1845, 1849, 1843 selanik 1881 1893 pc745-746
  • Bugün Atinaya gelecekmiş. Gelmesin diye tezgah kurmuşlar.
  • dun olan habere gore en kisa zamanda yine borc isticekler, 4u kez hemde. Yunanistan ekonomiyi yolla koymak icin AB'den derhal cikmali, eski para birimine donmeli ve devalue etmeli ancak bu sekilde kurtarilir, suan kulaklara kadar borc icinde. baksana THY a bile gucu yok!!!
  • Bu hafta sonu için Atina'ya gittim. Turist potansiyeli inanılmaz fazla, dönüşte B777 'nin çoğunluğu Uzak Doğulu transit yolculardı. İstanbul'dan kaçar gibi aktarma uçağına gitmeleri turizm noktasında kaybettiğimizin göstergesi. Orada ," Neredensin?" sorusuna "İstanbul'dan" dediğimde en çok duyduğum "Korkmuyor musunuz?" sorusuydu. Atina'nın maalesef turistlerimizi kaptığı noktada greve gitmesi akıl alır bir şey değil!
  • Tabiiki grevlerde ne önlem alınıyor o önemli yolcuyu mağdur ediyorsa zor ki yunanistanda çok mağdur oldu yolcular nerde yönetim nerde denetim biride gitsin baksın yönetim nerde müdahale neden etmiyor yolculara diye
  • Borç batağında thy nerden çıktı anlamadım hangi anlaşma imiş bu
  • Aynı KKTC sabah akşam grev. Zevk için grev yapan ülke (!)
  • Ben Panama Belgelerini inceleyen şirketin çalışanıyım.Bu sefer belgelerde THY çıktı karşımıza ve konu daha derin.THY bu uçak konforunu ve modellerini korudukca ezileceğini belgelerde bariz bir şekilde geçiyor.Dikkat edin diye yazıyorum.THY'yi yalan yanlış tanıtmaya son verin borç batağında olduğu Panama Belgelerinde açıkça geçmekte.

Yunaistan'daki havalimanlarında çalışanların greve gitmesi nedeniyle ülkede hava trafiği durma noktasına geldi. Bugün başlayan ve 24 saat sürmesi planlanan grev nedeniyle Türkiye'den de bir çok sefer iptal edildi.

Türk Hava Yolları'nın TK 1845, 1849, 1843 ve Pegasus'un PC 745 746 sefer sayılı Atina uçuşlarının yanı sıra THY'nin TK 1881 ve 1893 sefer sayılı Selanik uçuşları iptal edildi.

Hava trafik kontrolörlerinin de katıldığı grevin sona ermesinin ardından seferler yeniden başlayacak.

Yunanistan'da grev krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ZT ~ 8 yıl önce
Bugün Atinaya gelecekmiş. Gelmesin diye tezgah kurmuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
greek ~ 8 yıl önce
dun olan habere gore en kisa zamanda yine borc isticekler, 4u kez hemde. Yunanistan ekonomiyi yolla koymak icin AB'den derhal cikmali, eski para birimine donmeli ve devalue etmeli ancak bu sekilde kurtarilir, suan kulaklara kadar borc icinde. baksana THY a bile gucu yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 8 yıl önce
Bu hafta sonu için Atina'ya gittim. Turist potansiyeli inanılmaz fazla, dönüşte B777 'nin çoğunluğu Uzak Doğulu transit yolculardı. İstanbul'dan kaçar gibi aktarma uçağına gitmeleri turizm noktasında kaybettiğimizin göstergesi. Orada ," Neredensin?" sorusuna "İstanbul'dan" dediğimde en çok duyduğum "Korkmuyor musunuz?" sorusuydu. Atina'nın maalesef turistlerimizi kaptığı noktada greve gitmesi akıl alır bir şey değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beren ~ 8 yıl önce
Tabiiki grevlerde ne önlem alınıyor o önemli yolcuyu mağdur ediyorsa zor ki yunanistanda çok mağdur oldu yolcular nerde yönetim nerde denetim biride gitsin baksın yönetim nerde müdahale neden etmiyor yolculara diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 8 yıl önce
Ya kardeș sen ne diyon allasen
Alp ~ 8 yıl önce
Borç batağında thy nerden çıktı anlamadım hangi anlaşma imiş bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC ~ 8 yıl önce
Aynı KKTC sabah akşam grev. Zevk için grev yapan ülke (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panama Belgeleri ~ 8 yıl önce
Ben Panama Belgelerini inceleyen şirketin çalışanıyım.Bu sefer belgelerde THY çıktı karşımıza ve konu daha derin.THY bu uçak konforunu ve modellerini korudukca ezileceğini belgelerde bariz bir şekilde geçiyor.Dikkat edin diye yazıyorum.THY'yi yalan yanlış tanıtmaya son verin borç batağında olduğu Panama Belgelerinde açıkça geçmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
barzo ~ 8 yıl önce
737'ye çöp dedikçe thy düşmanı oluyoruz kardeş napalım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000