28 Temmuz 2009, Salı 16:23:25

YALANCININ MUMU...

Kıbrıs Türk Hava Yolları, kokpit skandalıyla ilgili bir açıklama yaptı...
  • kadın tarihi söylüyor,arkadaşını şahit tutuyor,yüzleşirim teşhis ederim diyor.Pilot ve kabin ekibi "evet kokpitte girdi"mi diyecek,elbette inkar edecekler.Böyle olaylar KKTC de normal,baksanıza KKTC İZMİR BAŞKONSOLOSU sekreterini taciz ediyor,Yönneticiler inanmak istemesede inanmak zorunda ve bu açıklamayı yapıyor"hukuki süreç başlatamazlar"zararlı çıkan KTHY olur.
  • Bu yazıyı yazan arkadaş birçok şeyi söylemeye söz bırakmamış! yazan pilot olmalı ki düşüncelerini dökmüş yazıya, insanın firki neyse zikri odur. O 2. güzel senem olsun veya olaya konu olan pilot'lardan olsun savunmak hem sektör'e yakışmıyor, hemde insan olarak hoş olmamakla kişilik sorunları çıkartıyor.
  • Bu tarz ciddi bir kurumu, işini ciddiye alan çalışanları ve onlarca insanın hayatını tiye alan bu sözde Mankeni kınıyorum. Zavallı bir an evvel ünlü olmak için kendine kendi seviyesinde reklam aracı arasın, bu tarz kurumlar ona bir kaç beden büyüüüüük gelir. Birde gerçekten bir yerlere gelmiş, işini iyi yapan Arkadaşlarından ders almasında fayda var zira bu işi birilerini kullanmadan iyi yapan insanlarıda bu şekilde zan altında bıraktığını bile fark edemiycek kadar zavallı bu insancık.Biz havacılar bu zavallıları görünce üzülüyoruz.
  • Çok kızmış anlaşılan Kaptanları fazla Düşleyipde ulaşamadığı için Bunları konuşuyordur.Aslında O kokpite Girerken farklı şeyler Düşlemiştir ama umduğnu Bulamayınca böyle ÖC alıyordur Kaptanlardan.Halbuki aklıyla dursa onuda mutle ederdi bu camiya Heeef.
  • Senem Kuyucuoğlu isimli şahsın, ruh halindeki bozukluk dikkate alınarak uçmasına müsaade edilmemesinin uygun olacağını düşünüyorum. Bir daha yolcusuna sarkan bir kaptan pilotu rüyasında bile görmeyeceğine inanması lazım. İstediğini söyleyen istemediğini duyar. Ne ünlü kişiler uçuyor, rahatsız olmasınlar diye neredeyse selam bile vermiyor ekipler. Reklam amaçlı bu saçmalığı uyduran bu MANKEN derhal özür dilemeli. Ya da denizyolunu terdih etmeli.
  • Dünya da ve Türkiye de hiçbir sektör yoktur ki bu kadar çok medyanın ilgi odağında olsun.Bu gün özellikle bütün doğan grubu gazetelerin bu haber ilk sayfalarından verilmişti ve hepsinde de farklı ifadeler vardı.bence çok araştırmaya gerek kalmadan tam bir gündeme gelmek isteyen manken yalanı.YAZIK ÇOK YAZIK Bugün sabah erken saatlerinde Sabiha Gökçen de park yerleri hepsi yabancı şirketlerle dolu biz bu ucuz magazin peşinde gidersek yakında sivas havalınındada Alman şirkatlerini iç hat yaparken buluruz.hemdeyapançı kargo şirketleride bize KINA taşırlar çünkü üretimiz iç talepi karşılayamaz hale gelir.
  • Dedem derdi ki ''Bozulmuş kaşar peynirlerini eve sokmayın,koku yapar,çöpe atmayın çöpü bozar,satın alıcısı çok çıkar'' Mükemmel bir alıntı değil mi :))
  • arkadaşlar bende bu sektörde yıllarca kabin amiri olarak uçtum şu anda pilotum sözüm meclisten dışarı lakin bu tip kaptanlarımızın olduğunu hepimiz biliyoruz .Benden de bir kaç kez kaptanlarımız bu tip isteklerde bulunmuşlardı.bilmem şaka bilmem gerçek .....benim cevabım kaptanım yapamam oldu ...ama bunu yapan arkadaşlarımızda vardı kaptanapronda yürüyen yolculardan birini gözüne kestirir ve o yolcuyu yanına çağırtır muhabbet olsun diye ama hiçbir şekilde uçağı sallamak gibi bir olay olmamıştır demekki kaptan büyüklerimiz bir daha bu tip jestler yapmıyacaklar.....
  • MANKEN İŞTE DAHA OTESI VARMI
  • kthy yonetimini kutluyorum. kendi personellerine laf söyletmemisler ve mankene de dava acabilecekler.

Türkiye ikinci güzeli manken Senem Kuyucuoğlu’nun, iddia edildiği gibi 17 Kasım’da değil 16 Kasım 2008 tarihinde İzmir-Ercan uçuşu yaptığı ortaya çıktı.

“ Pilot beni kokpite çağırdı, uçağı benim için salladı” diyerek skandal bir açıklama yapan Kuyucuoğlu’nun sözlerinin ise gerçeği yansıtmadığı, hayal ürünü olduğu bildirildi.

KTHY basın ofisi yetkilileri, iddialar üzerine o gün uçuş yapan kokpit ve kabin ekibinin konuyla ilgili olarak bilgisine başvurulduğunu ancak o gün  uçakta görevli olan ekiplerin böyle bir olay yaşamadıklarını açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi:

 “ Kendisi bizimle uçmuş, ancak kesinlikle kokpite davet söz konusu değil. Hukuk servisimiz olayı değerlendiriyor. Gerek görülmesi durumunda hukuki süreci başlatabiliriz”

YALANCININ MUMU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 15 yıl önce
kadın tarihi söylüyor,arkadaşını şahit tutuyor,yüzleşirim teşhis ederim diyor.Pilot ve kabin ekibi "evet kokpitte girdi"mi diyecek,elbette inkar edecekler.Böyle olaylar KKTC de normal,baksanıza KKTC İZMİR BAŞKONSOLOSU sekreterini taciz ediyor,Yönneticiler inanmak istemesede inanmak zorunda ve bu açıklamayı yapıyor"hukuki süreç başlatamazlar"zararlı çıkan KTHY olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu yazıyı yazan arkadaş birçok şeyi söylemeye söz bırakmamış! yazan pilot olmalı ki düşüncelerini dökmüş yazıya, insanın firki neyse zikri odur. O 2. güzel senem olsun veya olaya konu olan pilot'lardan olsun savunmak hem sektör'e yakışmıyor, hemde insan olarak hoş olmamakla kişilik sorunları çıkartıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu tarz ciddi bir kurumu, işini ciddiye alan çalışanları ve onlarca insanın hayatını tiye alan bu sözde Mankeni kınıyorum. Zavallı bir an evvel ünlü olmak için kendine kendi seviyesinde reklam aracı arasın, bu tarz kurumlar ona bir kaç beden büyüüüüük gelir. Birde gerçekten bir yerlere gelmiş, işini iyi yapan Arkadaşlarından ders almasında fayda var zira bu işi birilerini kullanmadan iyi yapan insanlarıda bu şekilde zan altında bıraktığını bile fark edemiycek kadar zavallı bu insancık.Biz havacılar bu zavallıları görünce üzülüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok kızmış anlaşılan Kaptanları fazla Düşleyipde ulaşamadığı için Bunları konuşuyordur.Aslında O kokpite Girerken farklı şeyler Düşlemiştir ama umduğnu Bulamayınca böyle ÖC alıyordur Kaptanlardan.Halbuki aklıyla dursa onuda mutle ederdi bu camiya Heeef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Senem Kuyucuoğlu isimli şahsın, ruh halindeki bozukluk dikkate alınarak uçmasına müsaade edilmemesinin uygun olacağını düşünüyorum. Bir daha yolcusuna sarkan bir kaptan pilotu rüyasında bile görmeyeceğine inanması lazım. İstediğini söyleyen istemediğini duyar. Ne ünlü kişiler uçuyor, rahatsız olmasınlar diye neredeyse selam bile vermiyor ekipler. Reklam amaçlı bu saçmalığı uyduran bu MANKEN derhal özür dilemeli. Ya da denizyolunu terdih etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dünya da ve Türkiye de hiçbir sektör yoktur ki bu kadar çok medyanın ilgi odağında olsun.Bu gün özellikle bütün doğan grubu gazetelerin bu haber ilk sayfalarından verilmişti ve hepsinde de farklı ifadeler vardı.bence çok araştırmaya gerek kalmadan tam bir gündeme gelmek isteyen manken yalanı.YAZIK ÇOK YAZIK Bugün sabah erken saatlerinde Sabiha Gökçen de park yerleri hepsi yabancı şirketlerle dolu biz bu ucuz magazin peşinde gidersek yakında sivas havalınındada Alman şirkatlerini iç hat yaparken buluruz.hemdeyapançı kargo şirketleride bize KINA taşırlar çünkü üretimiz iç talepi karşılayamaz hale gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dedem derdi ki ''Bozulmuş kaşar peynirlerini eve sokmayın,koku yapar,çöpe atmayın çöpü bozar,satın alıcısı çok çıkar'' Mükemmel bir alıntı değil mi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar bende bu sektörde yıllarca kabin amiri olarak uçtum şu anda pilotum sözüm meclisten dışarı lakin bu tip kaptanlarımızın olduğunu hepimiz biliyoruz .Benden de bir kaç kez kaptanlarımız bu tip isteklerde bulunmuşlardı.bilmem şaka bilmem gerçek .....benim cevabım kaptanım yapamam oldu ...ama bunu yapan arkadaşlarımızda vardı kaptanapronda yürüyen yolculardan birini gözüne kestirir ve o yolcuyu yanına çağırtır muhabbet olsun diye ama hiçbir şekilde uçağı sallamak gibi bir olay olmamıştır demekki kaptan büyüklerimiz bir daha bu tip jestler yapmıyacaklar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MANKEN İŞTE DAHA OTESI VARMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kthy yonetimini kutluyorum. kendi personellerine laf söyletmemisler ve mankene de dava acabilecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000