13 Ocak 2010, Çarşamba 07:39:53

Yakın Doğu Üniversitesi uçağına kavuştu

Yakın Doğu Üniversitesinin (YDÜ), ABD'den satın aldığı ambulans jet uçağı KKTC'ye geldi.
  • Kaptanlara hayırlı uçuşlar diliyoruz.Üniversitenin başarısının artacağından şüphe yok.
  • diye mübaşir puanıyla hakim hastabakıcı puanıyla doktor mu olunsun ? bu işler için minumum bir seviye olmalı.bu seviye de olmayanlar da kusura bakmasın.
  • Özel üniversiteye evet ama bazı bölümlere eksta puan diyen kişiye şunları demek istiyorum. Eğer size göre hukuk , tıp gibi bölümlere ekstra taban puan getirilirse YDÜ gibi üniversiteler gelişemezler. Açıkcası batarlar.
  • bu uçak hiçbir zaman ambulans uçak olmayacak, uyumlu yapılmadı, ama bazı hastaları taşıyabilecek kadar değişiklik yapılabilecek.
  • GERÇEKTEN TAKDİR EDİLEBİLECEK BİR İŞ ADAMI ÖRNEK OLSUN BÜTÜN KIBRISLILARA NERDEN BAŞLAI VE NASIL OLDU... BU ADAMI ALIN KTHY BAŞINA GETİRİN GÖRECEKSİNİZ Kİ 3 SENE SONRA KTHY NERELERDE OLUR..
  • hukukçu,doktor vb meslekler için en azından minumum devlet üniversitesi puanı almak şart olmalı yoksa mübaşir puanıyla hakim hastabakıcı puanıyla doktor olunabiliyor.
  • Yakın Doğu Üniversitesi'nde 2 yıldır okuyan bir hukukçu olarak gurur verici birşey. Her bölümün her öğretim görevlileri Türkiye'nin her üniversitesinde ki en kaliteli hocalardan oluşmakta. Bu öğretim görevlileri günübirlik tarifeli uçuşlarlar Kıbrıs'a gelip ders vermekteler. Okulun imkanları ise Türkiye'de ki özel veya devlet üniversitelerinin %80'in de yok. Hele bir Tıp Fakültesi Hastanesi bitsin süper olucak. İnşallah Sivil Havacılık gölümü veya Uçak Mühendisliği bölümü de okulun bölümleri arasına girer yakın zamanda.
  • aga 5 sene bu adamın okulunda okudum, ilk sene dikmen çöplüğündeydi okul... şimdilerde elinden gelse miami ye çevirecek... manyak zengin bi adam bu suat aga...
  • Bu adam o kadar parayla ilerde filo kurmazsa neyim:)

KKTC'ye ''ithal edilen ilk uçak'' olma özelliğini taşıyan ve Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) işletme ruhsatını kullanarak uçacağı belirtilen ''HAWKER 400 XP'' tipi ambulans jet uçak, Ercan Havaalanına indi.

YDÜ'den yapılan açıklamaya göre, uçağın Ercan Havaalanına inişi sırasında, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan S. Günsel ile YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel'in babası İrfan Günsel başkanlığındaki üniversite heyetinin yanı sıra KTHY üst düzey yetkilileri havaalanında hazır bulundu.

İrfan S. Günsel ve heyet, düzenlenen sembolik törenle uçağı resmen teslim aldılar.

YDÜ, Mart 2008'de temeli atılan Tıp Fakültesi Hastanesini de önümüzdeki aylarda hizmete açmayı planlıyor.

Yakın Doğu Turizm ve Seyahat İşletmeleri Müdürü Ahmet Savaşan, ambulans jet uçağının, ''Yakın Doğu Hastanesine, uluslararası üne sahip hocaları getirmenin yanı sıra, Kuzey Kıbrıs'ta sağlık hizmeti alacak uluslararası hastaları da ülkeye taşıyacağını'' bildirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi uçağına kavuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Kaptanlara hayırlı uçuşlar diliyoruz.Üniversitenin başarısının artacağından şüphe yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
diye mübaşir puanıyla hakim hastabakıcı puanıyla doktor mu olunsun ? bu işler için minumum bir seviye olmalı.bu seviye de olmayanlar da kusura bakmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Özel üniversiteye evet ama bazı bölümlere eksta puan diyen kişiye şunları demek istiyorum. Eğer size göre hukuk , tıp gibi bölümlere ekstra taban puan getirilirse YDÜ gibi üniversiteler gelişemezler. Açıkcası batarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu uçak hiçbir zaman ambulans uçak olmayacak, uyumlu yapılmadı, ama bazı hastaları taşıyabilecek kadar değişiklik yapılabilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GERÇEKTEN TAKDİR EDİLEBİLECEK BİR İŞ ADAMI ÖRNEK OLSUN BÜTÜN KIBRISLILARA NERDEN BAŞLAI VE NASIL OLDU... BU ADAMI ALIN KTHY BAŞINA GETİRİN GÖRECEKSİNİZ Kİ 3 SENE SONRA KTHY NERELERDE OLUR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hukukçu,doktor vb meslekler için en azından minumum devlet üniversitesi puanı almak şart olmalı yoksa mübaşir puanıyla hakim hastabakıcı puanıyla doktor olunabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yakın Doğu Üniversitesi'nde 2 yıldır okuyan bir hukukçu olarak gurur verici birşey. Her bölümün her öğretim görevlileri Türkiye'nin her üniversitesinde ki en kaliteli hocalardan oluşmakta. Bu öğretim görevlileri günübirlik tarifeli uçuşlarlar Kıbrıs'a gelip ders vermekteler. Okulun imkanları ise Türkiye'de ki özel veya devlet üniversitelerinin %80'in de yok. Hele bir Tıp Fakültesi Hastanesi bitsin süper olucak. İnşallah Sivil Havacılık gölümü veya Uçak Mühendisliği bölümü de okulun bölümleri arasına girer yakın zamanda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aga 5 sene bu adamın okulunda okudum, ilk sene dikmen çöplüğündeydi okul... şimdilerde elinden gelse miami ye çevirecek... manyak zengin bi adam bu suat aga...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu adam o kadar parayla ilerde filo kurmazsa neyim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000