11 Nisan 2010, Pazar 11:45:09

"We are Turkish Airlines, We are Globally Yours"

Barcelona’nın dünyaca ünlü futbolcuları Türk Hava Yolları’nın reklam yıldızları...
  • arkadasim sen kanadada ne isin var gelsene turkiyeye memleketi sattilar be. birde burdan bakta konus bu insanlara herkez ah ediyor.
  • keske turkiyede butun devlet sirketlerinin basinda thydeki oldugu gibi cemaat olsa, baksana thye 2003 de adi bile gecmiyordu simdi kafaya oynuyor. yusuf boyarli doneminde neler gorduk 10 dolarlik yagi 20 dolarmis gibi gosterip thyi yoneten zihniyeti. bbc de falan bu reklam gosterildiginde, yabancilar cemaatin havayolu demeyecek, turkun havayolu diyecek, cemaat takintili arkadaslar.
  • Şirket cemaat ve diğerleri diye ikiye ayrılmış vaziyette. Cemaat yakında gider ama bu şirket diğerlerinin. Yani bizlerin.
  • Cemaat ne demek.Sende bu şirkette çalışmıyormusun.Sen işini yap yeter.
  • Bu şirketin sonunu cemaat getirecek. Çok az kaldı. Yakında duyarsınız. Ayrıca aynı şekilde TGS de cemaat yuvası oldu. AHL apronuna bir bakın da görün rezilliği. Nerede ise yarış pisti. Ne karışan var ne ilgilenen var. Neden ilgilensinler ki ? Nasıl olsa dokunulmazlıkları var. Cemaat tarafından.
  • camel da sponsor olurmusun THY :))
  • Madem İngilizce demişler, İngilizce cevap verelim: "They are Turkish Airlines, they are globally theirs". Evet, THY benim havayolum değil. Atamız "Ne mutlu Türküm diyene" demiş. THY de kendini Türk gördüğünde, kendi vatandaşlarına 2. sınıf muamele yapmadığında, Türklüğü ismindeki harflerden öteye geçtiğinde belki benim havayolum olur. O zamana adında "Turkish" kalırsa tabi.
  • Birde Cemaatden kurtulsa diyor, ya adam Cemaat diye nitelendirdigin adamlar THY'yi bu duruma getirdiler! Onu görür bunu görmez...türkiyenin bir fenomeni!
  • Daha cooook beklersiniz... Kendi kendinizi kandirmaya devam edin sanal ortamlarda propogandalarla kendinizi güclüymüs gibi hissetmeye devam edin siz ey garibanlar... :)
  • Reklam güzel. Bir de şu cemaatten kurtulsa tam süper olacak. Neyse az kaldı.
Türk Hava Yolları’nın tüm dünyada gösterime girecek yeni reklam filminde, dünya futbolunun efsanevi takımı Barcelona’nın Messi, Ibrahimovic, Xavi, Iniesta, Puyol’un da içinde olduğu tam kadrosu rol aldı.

“We are Turkish Airlines, We are Globally Yours”

Son zamanlarda büyük ve prestijli anlaşmalara imza atan, havacılıkta önemli ataklar yapan gökyüzünün yükselen yıldızı Türk Hava Yolları, dünya genelindeki marka bilinirliğini artırmak için yaptığı çalışmalara yeni bir boyut daha kattı.

Türk Hava Yolları’nın resmi sponsor olduğu Barcelona futbol takımının Messi, Ibrahimovic, Xavi, Iniesta, Puyol, Victor Valdez, Pieqe gibi dünyanın en değerli futbolcularının rol aldığı reklam filmi çekildi. Dün gece oynanan Real Madrid-Barcelona karşılaşması sırasında ilk kez Türkiye’de gösterilen reklam filmi önümüzdeki haftadan itibaren tüm dünyada gösterime girecek.

Türk Hava Yolları’nın yeni jeneriği ve mottosu “We are Turkish Airlines, We are Globally Yours” ve yeni simgesi kırmızı küreleri ilk defa bu reklam filminde kullandı. Reklam filminin yönetmenliğini İspanyol Marco Grandia, görüntü yönetmenliğini ise Gabor Deak yaptı.

Müziği Sertap Erener, bestesi ise Nil Karaibrahimgil tarafından yapılan reklam filminin çekimleri 6 gün sürerken çekimler Barcelona ve İstanbul’da gerçekleştirildi.

Barcelona futbol takımı futbolcularının ilk defa bu kadar çok katılımıyla gerçekleştirilen reklam filmi çekildi. Çekimler sırasında Barcelona teknik direktörü Guardiola, Türkiye’den giden baklavayı kendi elleriyle futbolculara yedirdi.

Filmde yerli ve yabancı 286 kişi görev aldı. Film dünya genelinde 15 Nisan itibariyle 70 ülkede gösterilecek. CNN International, BBC, Euronews, Al Jazeera, CNBC, Euronews, Eurosport gibi kanallar başta olmak üzere bir çok uluslararası kanalda ve yerel kanallarda gösterilecek.
"We are Turkish Airlines, We are Globally Yours"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasim sen kanadada ne isin var gelsene turkiyeye memleketi sattilar be. birde burdan bakta konus bu insanlara herkez ah ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
keske turkiyede butun devlet sirketlerinin basinda thydeki oldugu gibi cemaat olsa, baksana thye 2003 de adi bile gecmiyordu simdi kafaya oynuyor. yusuf boyarli doneminde neler gorduk 10 dolarlik yagi 20 dolarmis gibi gosterip thyi yoneten zihniyeti. bbc de falan bu reklam gosterildiginde, yabancilar cemaatin havayolu demeyecek, turkun havayolu diyecek, cemaat takintili arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şirket cemaat ve diğerleri diye ikiye ayrılmış vaziyette. Cemaat yakında gider ama bu şirket diğerlerinin. Yani bizlerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Cemaat ne demek.Sende bu şirkette çalışmıyormusun.Sen işini yap yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu şirketin sonunu cemaat getirecek. Çok az kaldı. Yakında duyarsınız. Ayrıca aynı şekilde TGS de cemaat yuvası oldu. AHL apronuna bir bakın da görün rezilliği. Nerede ise yarış pisti. Ne karışan var ne ilgilenen var. Neden ilgilensinler ki ? Nasıl olsa dokunulmazlıkları var. Cemaat tarafından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
camel da sponsor olurmusun THY :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Madem İngilizce demişler, İngilizce cevap verelim: "They are Turkish Airlines, they are globally theirs". Evet, THY benim havayolum değil. Atamız "Ne mutlu Türküm diyene" demiş. THY de kendini Türk gördüğünde, kendi vatandaşlarına 2. sınıf muamele yapmadığında, Türklüğü ismindeki harflerden öteye geçtiğinde belki benim havayolum olur. O zamana adında "Turkish" kalırsa tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birde Cemaatden kurtulsa diyor, ya adam Cemaat diye nitelendirdigin adamlar THY'yi bu duruma getirdiler! Onu görür bunu görmez...türkiyenin bir fenomeni!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Daha cooook beklersiniz... Kendi kendinizi kandirmaya devam edin sanal ortamlarda propogandalarla kendinizi güclüymüs gibi hissetmeye devam edin siz ey garibanlar... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Reklam güzel. Bir de şu cemaatten kurtulsa tam süper olacak. Neyse az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000