09 Ocak 2011, Pazar 13:11:56

"VİZELERİN KALKMASI UÇUŞ SAYIMIZI ARTTIRDI"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, "Türkiye'nin dış politikası bize yardımcı oluyor. Vizelerin kaldırılması uçuş sayımızı çok artırdı" dedi.
  • Sayın kotil herhangi bir nedenden dolayı oluşan geçikmelerin yada rotarların yolçuya anlatılmasını bile tam yapamıyorsunuz bilgi yada nedenini öğrenmek için oradan oraya koşturuluyor.bu konudaki personal sıfır sıfır kocaman bir sıfır önce yolcuyu bililendirmeyi öğrenin ve öğretin.sonra takım ve ekip ruhundan bahsedersiniz.
  • Sn. Kotil guzel isler yapiyorsunuz.THY Turkiye nin gozbebegi.severek ucuyoruz.sizleri takdir ediyoruz.Butun dunya artik heyecanla izliyor sizlere ve ekibinize cok tesekkur ediyoruz.
  • kanada vancouver-adana direk servis istiyok mudurum, yaban ellerde bu dergahdaki gardeslerin airganada ile surunuyo, allah senden razi olsun, allah seni basimizdan eksik etmesin, yeterki su seferi koy mudurum. Dergahin selami var
  • dogruyu soylemiyorsun temel kotil ucmadigin kita hala var, ya da sen dunya da kac kita var onu bilmiyorsun? Antartikaya ucuyormusun? Avustralyaya ucuyormusun? Bunlari bilmeden konusuyorsun, o koltukta daha komplike islerde nasil kararlar aliyorsun kim bilir?
  • dogruyu soylemiyorsun temel kotil, avustralyaya ucuyormusun, antartikaya ucuyormusun, ucmuyorsun, o zaman ne diye butun kitalara ucuyoruz diyosun. Ya sen dunyada kac kita var onu iblmiyorsun ya da dogruyu soylemiyorsun? Bu kadar basit bir konuyu bile carpitirken sonra dinden imandan bahsedip o CEO koltugunda kimbilir ne kararlar aliyorsunuz bilip bilmeden? Sunu herkes bilsinki THYnin bu buyuk basarisinda konjokturun etkisi ve cok buyuktur, Temel Kotil degilde Temel Reisde olsa bu THY yine bu AK Parti doneminde buyurdu. Bilmem anlatabiliyormuyum?
  • THY gelecek olan uzun menzilli B777'lerin takvimine bagli olarak, bu senenin son ceyreginde Jakarta baglantili Sydney ucuslarina baslamayi planliyor. Anladigim kadariyla anlasmalar vs hersey tamam ve hazir. Bu arada Temel Bey Yeni Zelanda adindanda bahsetti gecenlerde. Orayada ucarlarsa sasirmam. Ikili anlasmalar var, THY serbest bu konuda. Yeterki filoda uzun menzilli ucak olsun. 2012-13 bulur bu destinasyonin acilmasi.Umuyorum Avustralya elciligi vize konusunda hazirdir?
  • rusya samara sehrine ucus istiyoruz sayin temel bey. saatlerce aeroflotla surunuyoruz .....!!!! igrenc firmada musteri hizmetleri sifir. yasasin THY!!!!!!
  • BİLİYOR HERKES THY'NİN ASLINDA AHY OLDUĞUNU. BOŞUNA SİİRT'E SEFER AÇILMADI AŞİRETİ TAŞISIN DİYE. EN AZINDAN PARA BARİ ALIN UÇAĞA BİNDİRİRKEN...
  • Vizeler kalktı demesek de.... Açılan yeni hatların zaten Türkiye den vize istemeyen ülkeler olduğunu söylesek... Daha doğru olmaz mı...1-2 tane vizenin kalkmasıyla uçuş sayısı artsa ne olur? Aynı ülkenin başka başka limanlarına uçarsınız....
  • Düzeltme: THY direk olarak kendi Anustralya'ya ucmuyor su anda.
Kotil, Edremit Sanayici ve İş Adamları Derneğince (ESİAD) düzenlenen “Yeni açılan Edremit Körfezi Havaalanı'nın Bölgemize Ekonomik Katkıları ve Türk Hava Yolları'nda Başarının Sırrı” konulu panelde yaptığı konuşmada, Edremit'in zeytin ve zeytinyağının marka olduğunu çok iyi bildiklerini, şimdi bunu yerinde gördüğünü ifade etti. Kotil, “Zihinsel olarak hedeflerinizi yüksek tutunuz. Hedefleriniz yüksek olsun. Edremit zeytin ve zeytinyağı ihracatı yaptığında, 70 tonluk kargo uçaklarımız ile dünyanın neresine olursa taşırız” dedi.

Kotil, “Balıkesir-Körfez Havaalanı”nın daha ziyade iç hatlar için kullanılacağını, “transfer yolcu” taşımasının yıllar alacağını ve uluslararası uçuşların, Körfez Havaalanı'nda bir süre sonra başlayabileceğini anlatan Kotil, “Biz Türkiye'nin her tarafına uçmak istiyoruz. Biz burayı çok sevdik. Borajet Edremit-Ankara seferlerine başlıyor” diye konuştu.

UÇMADIK KITA KALMADI
THY'nin, kriz döneminde kaliteyi artırıp, küresel krizdeki fırsatları çok akıllı değerlendirdiğini vurgulayan Kotil, bugün 150 uçağa sahip olduklarını, Türkiye'de 40 noktaya uçtuklarını, AB'ye 68 noktada 708 sefer yapıldığını ve dünyanın tüm kıtalarına başarı ile uçtuklarını kaydetti.

Kotil, şöyle konuştu:
“Amacımız, İstanbul'u 'dünya havacılık merkezi' yapmaktır. Normal şartlarda da İstanbul 'dünya havacılık merkezi'dir. Türkiye'nin dış politikası bize yardımcı oluyor. Vizelerin kaldırılması bizim uçuş sayımızı çok artırdı. THY kaliteyi artırdı. Biz marka ve kalite ile kazanıyoruz. Biz en büyük büyümeyi Afrika ve ikinci büyümeyi Ortadoğu'da yaptık.
Uluslararası marka olmanız için Uluslararası markalarla bir araya geliniz. Biz 16 bin kişilik bir ekiple dünyanın en iyisi olmak istiyoruz. Şirketin başarısı ekip ruhundan geçer.”

Panele, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Havran Kaymakamı Orhan Balcı, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel ve ESİAD Başkanı Osman Demir de katıldı.

(Radikal)

"VİZELERİN KALKMASI UÇUŞ SAYIMIZI ARTTIRDI"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın kotil herhangi bir nedenden dolayı oluşan geçikmelerin yada rotarların yolçuya anlatılmasını bile tam yapamıyorsunuz bilgi yada nedenini öğrenmek için oradan oraya koşturuluyor.bu konudaki personal sıfır sıfır kocaman bir sıfır önce yolcuyu bililendirmeyi öğrenin ve öğretin.sonra takım ve ekip ruhundan bahsedersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn. Kotil guzel isler yapiyorsunuz.THY Turkiye nin gozbebegi.severek ucuyoruz.sizleri takdir ediyoruz.Butun dunya artik heyecanla izliyor sizlere ve ekibinize cok tesekkur ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kanada vancouver-adana direk servis istiyok mudurum, yaban ellerde bu dergahdaki gardeslerin airganada ile surunuyo, allah senden razi olsun, allah seni basimizdan eksik etmesin, yeterki su seferi koy mudurum. Dergahin selami var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dogruyu soylemiyorsun temel kotil ucmadigin kita hala var, ya da sen dunya da kac kita var onu bilmiyorsun? Antartikaya ucuyormusun? Avustralyaya ucuyormusun? Bunlari bilmeden konusuyorsun, o koltukta daha komplike islerde nasil kararlar aliyorsun kim bilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dogruyu soylemiyorsun temel kotil, avustralyaya ucuyormusun, antartikaya ucuyormusun, ucmuyorsun, o zaman ne diye butun kitalara ucuyoruz diyosun. Ya sen dunyada kac kita var onu iblmiyorsun ya da dogruyu soylemiyorsun? Bu kadar basit bir konuyu bile carpitirken sonra dinden imandan bahsedip o CEO koltugunda kimbilir ne kararlar aliyorsunuz bilip bilmeden? Sunu herkes bilsinki THYnin bu buyuk basarisinda konjokturun etkisi ve cok buyuktur, Temel Kotil degilde Temel Reisde olsa bu THY yine bu AK Parti doneminde buyurdu. Bilmem anlatabiliyormuyum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY gelecek olan uzun menzilli B777'lerin takvimine bagli olarak, bu senenin son ceyreginde Jakarta baglantili Sydney ucuslarina baslamayi planliyor. Anladigim kadariyla anlasmalar vs hersey tamam ve hazir. Bu arada Temel Bey Yeni Zelanda adindanda bahsetti gecenlerde. Orayada ucarlarsa sasirmam. Ikili anlasmalar var, THY serbest bu konuda. Yeterki filoda uzun menzilli ucak olsun. 2012-13 bulur bu destinasyonin acilmasi.Umuyorum Avustralya elciligi vize konusunda hazirdir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rusya samara sehrine ucus istiyoruz sayin temel bey. saatlerce aeroflotla surunuyoruz .....!!!! igrenc firmada musteri hizmetleri sifir. yasasin THY!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİLİYOR HERKES THY'NİN ASLINDA AHY OLDUĞUNU. BOŞUNA SİİRT'E SEFER AÇILMADI AŞİRETİ TAŞISIN DİYE. EN AZINDAN PARA BARİ ALIN UÇAĞA BİNDİRİRKEN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vizeler kalktı demesek de.... Açılan yeni hatların zaten Türkiye den vize istemeyen ülkeler olduğunu söylesek... Daha doğru olmaz mı...1-2 tane vizenin kalkmasıyla uçuş sayısı artsa ne olur? Aynı ülkenin başka başka limanlarına uçarsınız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Düzeltme: THY direk olarak kendi Anustralya'ya ucmuyor su anda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000