28 Ocak 2020, Salı 15:15:50

Ve THY'den maske-eldivene izin çıktı!

Türk Hava Yolları, uçuş ekiplerinin Çin seferlerinde istedikleri takdirde maske ve eldiven takabileceklerini duyurdu.
  • Maske eldiven gibi çözümler asla yetmez Çin seferi yapan uçaklar daha sonra iç dış heryere uçacak yolcu değil ki sadece mikrop uçakta herkese bulaşır
  • Sizin ve sizin gibiler icin insan hayati 2. planda 1.plan sirket yalakaligi
  • Ucuslara gitmeyin arkadasim bu kadarda korkak olmayin öleceksiniz ölecek
  • Arkadaşlar bu tarz zorluklara şirketimiz için göğüs germeliyiz
  • Çin seferlerini bir süre durdurmak şart. Cumhurbaşkanı müdahale etmeli. THY o kararı veremez.
  • İbaresi, orda var ben size nediyim. Ekip aracında takıp otele kadar çıkarırsam adam değilim
  • ŞAKA GİBİ...!BİLE BİLE LADES YANİ ÖYLEMİ?BİR ÇOK HAVAYOLU ŞİRKETİ UÇUŞLARNII ASKIYA ALIYOR.BUNUN SADECE UÇUŞ EKİPLERİYLE KALMAYIP,TAŞIYICI OLABİLECEKLERİ NASIL DÜŞÜNÜLEMEZ. EEEE TABİ YANILDIK DER ÇIKARSINIZ İŞİN İÇİNDEN.BİR ELDİVEN BİR MASKE İŞLEM TAMAM BU KADAR BASİT...BRAVO ALKIŞLIYORUM...
  • Tıbbi maske takabilirsiniz ancak tıbbi maskenin virüsün bulaşmasını engelleme konusunda hiç ama hiç bir etkisi yoktur. Süzgeçle havuz boşaltıyorsunuz. Hastalık kapan olursa sorumlusu sizlersiniz.
  • Uzun kollu gömlek
  • Xian-Istanbul seferinde arkadaşım ve ekibi maske takmak istiyor ve istasyon gorevlisine soyluyorlar. Maske takip ucaga geciyorlar.istanbuldan OCC arıyor maske takılmayacak eldiven takılacak diye ekibe baskı yapıyor. Servis kalite standardina ters oluyormuş. O virüs ıstanbula çoktan geldi 10 gün içinde çıkacak göreceksiniz. Sebebi de THY nin liyakatsiz, ciddiyetsiz çalışanları.

Türk Hava Yolları, uçuş ekiplerinin Çin seferlerinde istedikleri takdirde maske ve eldiven takabileceklerini duyurdu.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve ülke geneline yayılan yeni tip ölümcül corona virüsü nedeniyle uçuş ekiplerinin büyük tedirginlik yaşaması sonrası THY'den de karar çıktı.

Bugüne kadar uçuşlarda uçuş ekiplerinin maske ve eldiven takmasına onay vermeyen THY, bu kararını değiştirdi. THY'den uçuculara yapılan duyuruda; zorunlu olmadığı ancak isteyen personelin maske ve eldiven takabileceği bildirildi.

Çin'e gidiş ve dönüş seferlerinde (Pekin, Şanghay, Guangzhou, Xi'an, Hong Kong, Tayvan) maske ve eldiven kullanılabileceğini uçucu ekiplerine bildiren THY, Atatürk Havalimanı'ndan yapılan kargo seferlerinde ise maske ve eldivenlerin uçak içinde verileceğini duyurdu.

©AirportHaber

Ve THY'den maske-eldivene izin çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Chin chon ~ 4 yıl önce
Maske eldiven gibi çözümler asla yetmez Çin seferi yapan uçaklar daha sonra iç dış heryere uçacak yolcu değil ki sadece mikrop uçakta herkese bulaşır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy li arkadas ~ 4 yıl önce
Sizin ve sizin gibiler icin insan hayati 2. planda 1.plan sirket yalakaligi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Ucuslara gitmeyin arkadasim bu kadarda korkak olmayin öleceksiniz ölecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 4 yıl önce
Arkadaşlar bu tarz zorluklara şirketimiz için göğüs germeliyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 4 yıl önce
sen gönül rahatlığıyla ger birader! kendi adına konuş
Uçmayın ~ 4 yıl önce
Çin seferlerini bir süre durdurmak şart. Cumhurbaşkanı müdahale etmeli. THY o kararı veremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye ~ 4 yıl önce
Niye Cumhurbaşkanı? Her şeyi o mu çözecek? Madem o çözecek THY yönetimi istifa etsin, boşuna yer işgal etmesinler. Tek adam yanlış dedikçe gördüğüm bu şekildeki yorumlara hayret ediyorum.
Hala zorunlu olmamasına rağmen ~ 4 yıl önce
İbaresi, orda var ben size nediyim. Ekip aracında takıp otele kadar çıkarırsam adam değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SVLABNZ ~ 4 yıl önce
ŞAKA GİBİ...!BİLE BİLE LADES YANİ ÖYLEMİ?BİR ÇOK HAVAYOLU ŞİRKETİ UÇUŞLARNII ASKIYA ALIYOR.BUNUN SADECE UÇUŞ EKİPLERİYLE KALMAYIP,TAŞIYICI OLABİLECEKLERİ NASIL DÜŞÜNÜLEMEZ. EEEE TABİ YANILDIK DER ÇIKARSINIZ İŞİN İÇİNDEN.BİR ELDİVEN BİR MASKE İŞLEM TAMAM BU KADAR BASİT...BRAVO ALKIŞLIYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maske ~ 4 yıl önce
Tıbbi maske takabilirsiniz ancak tıbbi maskenin virüsün bulaşmasını engelleme konusunda hiç ama hiç bir etkisi yoktur. Süzgeçle havuz boşaltıyorsunuz. Hastalık kapan olursa sorumlusu sizlersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 4 yıl önce
Uzun kollu gömlek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xian ucusu ~ 4 yıl önce
Xian-Istanbul seferinde arkadaşım ve ekibi maske takmak istiyor ve istasyon gorevlisine soyluyorlar. Maske takip ucaga geciyorlar.istanbuldan OCC arıyor maske takılmayacak eldiven takılacak diye ekibe baskı yapıyor. Servis kalite standardina ters oluyormuş. O virüs ıstanbula çoktan geldi 10 gün içinde çıkacak göreceksiniz. Sebebi de THY nin liyakatsiz, ciddiyetsiz çalışanları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000