22 Ocak 2010, Cuma 16:55:53

VE THY RESMEN AÇIKLADI

Türk Hava Yolları, Manchester United takımı ile resmi sponsorluk için anlaştığını resmen açıkladı.
  • Siz homo erectusa inanır mısınız ? Hayret ? Birileri duymasın işsiz kalırsınız valla.
  • Aslanim THY. Gurur kaynagimizsin!
  • yozgatsporun neyi eksik sponsorluk istiyoruz
  • tgs tgs sız dune kadar ucak yukleyenlerı tgsde sef yapın sonra kalıte bekleyın tutturmuslar bır tgs tgs ne yapıyor hıc aynen devam ındallah kotu bır sorunla karsılasılmaz havacılık metrobuse denız otobusune benzemez
  • İngilizler ..barlarda bu olayı kesinlike mizah ediyorlardır... Şu anda Kıbrıs ile ilgili ...bizi yine ...ediyorlar.. ama biz nerdeyiz.. yazık...
  • önceki dönemlerdekileri hayal dahi edilemeyecek şeyler bu dönemde gerçekleşiyor, daha geçen barca sponsorluk anlaşmasında birisi "neden daha çok yolcu talebi olan ingiltere den bir kuluple anlaşılmyor" diyenler vardı, şimdi de "bu bol keseden harcamanın hesabını kime vereceksiniz" deniyor. ben sizi şöyle formüle ediyorum "insan - akıl = ???" utanın kendinizden ve bu kadar da yobaz ve atgözlüklü, devletine ve halkına bu kadar düşman olmayın, yoksa sizi de etnoğrafya müzesinde buzul çağdan kalma diye sergileyecekler, homo dinazorus lar sizi.
  • THY''yi reklam ve tanıtımda atağa kaldıran Kurumsal İletişim Başkanını kutluyorum. Bu gelişmeleri ve başarıları tüm dünya izliyor, THY gücüne güç katıyor. Ö.Ş.
  • Manchester United da artik kendini star gibi hissetmek istedi, siradakiler.....
  • old trafford sadece bir uçak yakınımıza geldi, tebrikler, yeni sloganımız, "red devils with tk"
  • Yakında o koltuklardan kalkacaklar. Yeni gelenlere bu bol keseden sponsorluk hesaplarını nasıl verecekler acaba ?

İşte THY'den yapılan açıklama:

Küresel krize rağmen Avrupa’nın dördüncü büyük havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları ve dünya futbol devlerinden İngiliz futbol kulübü Manchester United arasındaki sponsorluk anlaşmasının resmi töreni  önümüzdeki günlerde Old Trafford Stadı’nda gerçekleştirilecektir.

 

3,5 Yıllık sponsorluk anlaşması çerçevesinde, Türk Hava Yolları İngiltere’nin dünyaca ünlü takımı Manchester United’ın “resmi sponsoru” ünvanı ile kulübün kendi sahası Old Trafford Stadı’ndaki reklam panoları başta olmak üzere tüm internet dahil mecralarında reklam ve logoları ile yer alacak. Manchester United takımının futbolcuları ile reklam filmi çekebilecek, bazı PR aktivitelerinde oyuncularda yer alabilecek, dünyada bu sponsorluğun iletişim ve reklamını yapabilecek, Manchester United TV kanalında spot reklam yayınlama hakkı olacaktır. Türk Hava Yolları Manchester United’ı İngiltere dışında gerçekleştirilecek turnuvalara ve kamplara taşıyacak.

 

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu sponsorluk anlaşmasını son derece önemsediklerini ve bu işbirliğinin global marka olma yolunda emin adımlarla giden Türk Hava Yolları’na önemli katkılarda bulunacağını ifade etti. İngiltere’nin en büyük futbol klüplerinden birinin resmi taşıyıcısı olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Topçu, anlaşmanın her iki kurum için de çok önemli getirileri olacağını söyledi.

 

Manchester United hakkında:

  

Dünya’nın en değerli futbol kulubü markalarının başında geliyor*. Dünya genelinde %80’e varan TV izlenebilirliğine sahip futbol kulübü**, Dünyanın en önemli ve İngiltere’nin en büyük stadyumuna ev sahipliği yapıyor, Tarihinde 11 Federasyon Kupası – 18 Premier Lig şampiyonluğu 3 Avrupa kupası şampiyonluğu bulunuyor, Web siteleri dünya genelinde 6 milyon kayıtlı taraftara sahip, dünyada en fazla kayıtlı taraftara sahip kulüplerden biri, dünya genelinde 333 milyon taraftara*** sahip, dünya genelinde yapılan bir araştırmaya göre en fazla desteklenen futbol kulübü.

 

 Havacılıkta global bir oyuncu haline gelen Türk Hava Yolları, Manchester United sponsorluğu ile uluslararası markalaşma yolunda dünya çapında bir başka atılım daha gerçekleştirmiş oluyor

VE THY RESMEN AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Siz homo erectusa inanır mısınız ? Hayret ? Birileri duymasın işsiz kalırsınız valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslanim THY. Gurur kaynagimizsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yozgatsporun neyi eksik sponsorluk istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tgs tgs sız dune kadar ucak yukleyenlerı tgsde sef yapın sonra kalıte bekleyın tutturmuslar bır tgs tgs ne yapıyor hıc aynen devam ındallah kotu bır sorunla karsılasılmaz havacılık metrobuse denız otobusune benzemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İngilizler ..barlarda bu olayı kesinlike mizah ediyorlardır... Şu anda Kıbrıs ile ilgili ...bizi yine ...ediyorlar.. ama biz nerdeyiz.. yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
önceki dönemlerdekileri hayal dahi edilemeyecek şeyler bu dönemde gerçekleşiyor, daha geçen barca sponsorluk anlaşmasında birisi "neden daha çok yolcu talebi olan ingiltere den bir kuluple anlaşılmyor" diyenler vardı, şimdi de "bu bol keseden harcamanın hesabını kime vereceksiniz" deniyor. ben sizi şöyle formüle ediyorum "insan - akıl = ???" utanın kendinizden ve bu kadar da yobaz ve atgözlüklü, devletine ve halkına bu kadar düşman olmayın, yoksa sizi de etnoğrafya müzesinde buzul çağdan kalma diye sergileyecekler, homo dinazorus lar sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY''yi reklam ve tanıtımda atağa kaldıran Kurumsal İletişim Başkanını kutluyorum. Bu gelişmeleri ve başarıları tüm dünya izliyor, THY gücüne güç katıyor. Ö.Ş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Manchester United da artik kendini star gibi hissetmek istedi, siradakiler.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
old trafford sadece bir uçak yakınımıza geldi, tebrikler, yeni sloganımız, "red devils with tk"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yakında o koltuklardan kalkacaklar. Yeni gelenlere bu bol keseden sponsorluk hesaplarını nasıl verecekler acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000