29 Mart 2013, Cuma 17:13:53

VE THY GENEL KURULU SONA ERDİ

Türk Hava Yolları'nın Olağan Genel Kurulu bugün THY Genel Müdürlüğü'ndeki yönetim binasında gerçekleştirildi. Olağan genel kurulda, THY hissedarlarının da merakla beklediği kar dağıtım teklifiyle ilgili karar alındı.
  • Yorumunuz
  • kimler alacak anlamadım kimler yararlanacak
  • Lütfen adil yönetici olun. Mahşer gününde bu milletin eli yakanda olur aksi halde. Allah rızası için şu THY nin bir haline bakın. Sanki bu memlekette Rize den başka bir ilimizde okumuş ve yetişmiş bir müslüman evladı yokmuş gibi. Oy oranına bakılacak olursak şayet yine de en yüksek oy oranına Rize de ulaşamadınız. El insaf yahu. Tüm Yönetim Karadenizli ve tüm Başkan ve Müdürler de keza öyle. Çoğu akraba ve hemşehri.. Allahım... sana yalvarıyoruz ve sana sığınıyoruz. Bu adaletsizliğe bir son vermen için ettiğimiz dualarımızı kabul eyle. Mahşer gününde de hesaplaşmamızı sağla bu karadenizliler ile...
  • RİZELİLER NE BAŞARILIYMIŞTA BİZİM HABERİMZ YOKMUŞ..VAY ANAM VAY BU MEMLEKET YANMIŞ,SONDURENI YOK..TEZ VAKİTTE KURTULALIM İNŞALLAH HEPSİNDEN...
  • Yine yandaşları dolduruyorlar maaşallah..Thy değil rize hava yolları mübarek...
  • Yurtdısindaki mahallipersonel aclık sınırında thy personeli taseron gıbıkullanıyor
  • şimdi kar payı verilecekmi çalışanlara tam olarak anlamadım
  • 1996 yılında kar payı dağıtıldı.bu sene neden olmasın?
  • Greve evetttt
  • THY tarıhını bilseydınız eğer gecmıs dönemlerde kar payı dağıtıldığını da bılmenız gerekırdı..

İŞTE TÜRK HAVA YOLLARI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA:

"Türk Hava Yolları A.O. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Türk Hava Yolları A.O. Olağan Genel Kurul toplantısı hissedarların katılımıyla Genel Yönetim Binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Saat 14.00’de başlayan toplantıda 2012 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet raporu ve Denetim Kurulu raporlarının görüşülmesinin ardından yapılan oylamayla 2012 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri ibra edildi. Yönetim Kurulu’nun kar dağıtım teklifi de kabul edildi.

Olağan Genel Kurulda yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığına Hamdi Topçu, Yönetim Kurulu Başkanvekilliğine Prof. Dr. Cemal Şanlı, üyeliklerine Doç. Dr. Temel Kotil, İsmail Gerçek, Mehmet Büyükekşi, Naci Ağbal bağımsız üyeliklere Mehmet Muzaffer Akpınar, Mehmet Nuri Yazıcı ve Prof. Dr. Mecit Eş seçildi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türk Hava Yolları A.O.
Basın Müşavirliği"

Bu arada Genel Kurul'da alınan kararlardan biri de Yönetim Kurulu üyeliklerinden ayrılan Gülsüm Azeri ve Ateş Vuran'ın yerine Mehmet Nuri Yazıcı'nın getirilmesi oldu.

Mehmet Nuri Yazıcı Kimdir?

1949 Rize doğumlu olan  Mehmet Nuri Yazıcı, 1975 yılında İstanbul Üniversitesi / İktisat Ticari İlimler Akademisinden mezun oldu.

 

1990-1991 yıllarında Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı  Brüksel BaşKonsolosluğunda görev yaptı. 1994 – 2008 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Başkan Danışmanlığı yapan Mehmet Nuri Yazıcı evli ve bir çocuk babasıdır.

VE THY GENEL KURULU SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

ON YILDA ~ 11 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
glza ~ 11 yıl önce
kimler alacak anlamadım kimler yararlanacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn Başbakanım. ~ 11 yıl önce
Lütfen adil yönetici olun. Mahşer gününde bu milletin eli yakanda olur aksi halde. Allah rızası için şu THY nin bir haline bakın. Sanki bu memlekette Rize den başka bir ilimizde okumuş ve yetişmiş bir müslüman evladı yokmuş gibi. Oy oranına bakılacak olursak şayet yine de en yüksek oy oranına Rize de ulaşamadınız. El insaf yahu. Tüm Yönetim Karadenizli ve tüm Başkan ve Müdürler de keza öyle. Çoğu akraba ve hemşehri.. Allahım... sana yalvarıyoruz ve sana sığınıyoruz. Bu adaletsizliğe bir son vermen için ettiğimiz dualarımızı kabul eyle. Mahşer gününde de hesaplaşmamızı sağla bu karadenizliler ile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El aman. ~ 11 yıl önce
İslam dini liyakat ve ehliyet konusunda son derece hassastır. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Rabbimiz buyuruyor ki; “ Şüphesiz Allah, emanetleri ehline (sahiplerine) teslim etmenizi ve insanlar arasında hükmettiğinizde adaletle hükmetmenizi emrediyor. Bununla Allah, size ne güzel öğüt veriyor!.. Doğrusu Allah, işitendir, görendir.(nisa 58)” Atamalarda sadece hemşehricilik ve akrabacılık uygulayanların dikkatine.
RİZE ÇAYI ~ 11 yıl önce
RİZELİLER NE BAŞARILIYMIŞTA BİZİM HABERİMZ YOKMUŞ..VAY ANAM VAY BU MEMLEKET YANMIŞ,SONDURENI YOK..TEZ VAKİTTE KURTULALIM İNŞALLAH HEPSİNDEN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R.H.Y ~ 11 yıl önce
Yine yandaşları dolduruyorlar maaşallah..Thy değil rize hava yolları mübarek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asr ~ 11 yıl önce
madem rezil diyorsun hem ekmeğini yiyorsun.ayıp
yenıcerı55 ~ 11 yıl önce
Yurtdısindaki mahallipersonel aclık sınırında thy personeli taseron gıbıkullanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umutadana ~ 11 yıl önce
şimdi kar payı verilecekmi çalışanlara tam olarak anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karpayı2 ~ 11 yıl önce
1996 yılında kar payı dağıtıldı.bu sene neden olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 11 yıl önce
Greve evetttt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Khkhj ~ 11 yıl önce
THY tarıhını bilseydınız eğer gecmıs dönemlerde kar payı dağıtıldığını da bılmenız gerekırdı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000