28 Ocak 2011, Cuma 12:13:21

VE ANADOLUJET, LONDRA'YA KANAT ÇIRPTI...

Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet, başkent Ankara'dan Londra'ya direkt uçuşlarını başlattı.
  • Olumlu eleştiriye eyvallah.Ama adam aynı cümleyi değişik haberlerin yorumlarına aynen yazmış. Amacı çamur atmak. Bu tür adamlardan gelecek ekmek hiç gelmesin daha iyi. Bu adam nereden benim müşterim oluyor anlamadım. Yolcu ağzıyla yazılan bir eleştiri değil ki. Bak adam çamuru attı gitti. Haberin ne olduğu önemli değil onun için.Maksadı belli.
  • İstanbuldan 3,5-4 saatte gidilen yere Anadolu jet 1,5 saatte nasıl gidecek anlamadım.bir yanlışlık var heralde.4,5 saat olmasın sakın....
  • Bak ben adımı yazdım,seni de görelim,ekmeğini yiyorsan sana ekmek veren müşterini eleştirmeyeceksin.Ben müşteri değilim,bu işi kurumda sana belgeleri ile yedireyim diyorum kaçıyorsun,öyle ekmek yiyorum diye ajitasyona girmeyeceksin,sonra thunder da sana benim paramla ekmek veriyorlar sana der,apışıp kalırsın.Atalarımız ne demiş;it kağnı gölgesinde gidermiş te kendi gölgem sanırmış..Hadi canım,vakit alma..
  • Kimsin, bana ne yediriyorsun anlamadım ama THY ve Anadolu Jet için sağda solda atıp tutanlara sinir oluyorum. Evet kapımıza kadar gelip beceriksizliği yüzünden alınmayanlardan biridir o da merak etme. Yorumları incelersen hep sallamış AJ hakkında. Ekmek yediğim tekneye kimse laf edemez arkadaş tamam mı?
  • anadolu jet güya iç hat için kuruldu , iç hatlarda hat sayısını ve sefer sayısını arttıracağı yerde londraya uçuyor , böyle saçmalık olurmu, her şeyin cılkını çıkarırz ya . senin dış hatta işin ne ?
  • saw london ve saw samsun iptal oldu.pegasusun oldugu yerde duramaz anadolu jet.thy bile dayanamadı.sun experess iç hatlarda sefer sayısını azalttı.o da zor durumda.pegasusu durduruna aşk olsun.
  • Bu Sefer Tutmaz Ercan'a baglanti Yoksa 2 ay gitmez ancak temmuz augtos yolcu biner
  • Ben thunder değilim,sadece amacın ve tavrın saçma geldi,Kapımıza kadar gelen ne demek;sen kimsinki başkasının olaki sana verdiği yetkiye dayanarak,ki yetkili olmadığına da eminim,kendini farklı kulvarlara sokmaya çalışıyorsun..Anadolujet Tk nın alt kuruluşu değil mi kardeşim,istersen gel bunu pzts günü İstanbul THY de tip şefiyle beraberken sana yedirelim..Öyle boş bulduğun yerde atıp tutmayacaksın hepimiz din kardeşiyiz..T.Albayrak..
  • 51. uçuş noktası Cidde olacakmış..Hatay-Cidde seferlerini Sami ALAN'dan düşünmesini istiyoruz..
  • bugün karne günü thy nın yavrusu yine sınıfta kalmış :))

Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen törenle ilk uçak saat 10.15'te Londra'ya havalandı. Havalimanında uçuş öncesi düzenlenen basın toplantısına Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan ve TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer katıldı. Ankara-Londra seferleriyle ilgili bilgi veren Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, AnadoluJet'in 23 Nisan 2008 yılında kurulduğunu hatırlatarak, bugün itibariyle Ankara-Londra seferleriyle 50'nci uçuş noktasını yaptıklarını söyledi. Alan, ayrıca bugün Ağrı Havaalanı'nın açılışını da yapacaklarını ifade ederek, "Haftada üç gün 20 şehirden, Anadolu'dan 1.5 saatle Londra'ya uçulacak. Biz Anadolu Jet olarak Ankaralıların direkt uçuşunu sağlamıyoruz, 'Anadolu'nun jeti' olacağız" diye konuştu.

Alan, Ankara-Londra seferlerinin yaz tarifesi ile birlikte artacağını da belirterek, AnadoluJet'in 51'inci dış hat noktasının Cidde olacağını bildirdi. Türkiye'de 36 noktaya uçan tek havayolu şirketi olduklarını kaydeden Alan, 2011 yılında sefer sayılarının artacağını söyledi.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer ise, Esenboğa Havalimanı'nda yolcu sayısının 2009 verilerine oranla 2010 yılında yüzde 28 artış gösterdiğini anlatarak, Türkiye'nin ve dünyanın pek çok noktasına beklemeden uygun fiyatlarla uçabilme fırsatı yakaladıklarını kaydetti. Esenboğa Havalimanı'nın 10 milyon yolcu kapasitesine sahip olduğunu söyleyen Demirer, bunun havalimanı için mutluluk verici bir gelişme olduğunu belirtti. Demirer, haftada üç gün Ankara-Londra seferinin yapılacağını, bu uçuşlar için genç ve dinamik kadrosu ile çalışmalarını sürdüren Anadolu Jet'e başarılar dilediklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Alan ve Demirer, Atakule ve Tower Bridge maketli pastayı kestiler.

VE ANADOLUJET, LONDRA'YA KANAT ÇIRPTI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
Olumlu eleştiriye eyvallah.Ama adam aynı cümleyi değişik haberlerin yorumlarına aynen yazmış. Amacı çamur atmak. Bu tür adamlardan gelecek ekmek hiç gelmesin daha iyi. Bu adam nereden benim müşterim oluyor anlamadım. Yolcu ağzıyla yazılan bir eleştiri değil ki. Bak adam çamuru attı gitti. Haberin ne olduğu önemli değil onun için.Maksadı belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İstanbuldan 3,5-4 saatte gidilen yere Anadolu jet 1,5 saatte nasıl gidecek anlamadım.bir yanlışlık var heralde.4,5 saat olmasın sakın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bak ben adımı yazdım,seni de görelim,ekmeğini yiyorsan sana ekmek veren müşterini eleştirmeyeceksin.Ben müşteri değilim,bu işi kurumda sana belgeleri ile yedireyim diyorum kaçıyorsun,öyle ekmek yiyorum diye ajitasyona girmeyeceksin,sonra thunder da sana benim paramla ekmek veriyorlar sana der,apışıp kalırsın.Atalarımız ne demiş;it kağnı gölgesinde gidermiş te kendi gölgem sanırmış..Hadi canım,vakit alma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kimsin, bana ne yediriyorsun anlamadım ama THY ve Anadolu Jet için sağda solda atıp tutanlara sinir oluyorum. Evet kapımıza kadar gelip beceriksizliği yüzünden alınmayanlardan biridir o da merak etme. Yorumları incelersen hep sallamış AJ hakkında. Ekmek yediğim tekneye kimse laf edemez arkadaş tamam mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anadolu jet güya iç hat için kuruldu , iç hatlarda hat sayısını ve sefer sayısını arttıracağı yerde londraya uçuyor , böyle saçmalık olurmu, her şeyin cılkını çıkarırz ya . senin dış hatta işin ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saw london ve saw samsun iptal oldu.pegasusun oldugu yerde duramaz anadolu jet.thy bile dayanamadı.sun experess iç hatlarda sefer sayısını azalttı.o da zor durumda.pegasusu durduruna aşk olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Sefer Tutmaz Ercan'a baglanti Yoksa 2 ay gitmez ancak temmuz augtos yolcu biner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben thunder değilim,sadece amacın ve tavrın saçma geldi,Kapımıza kadar gelen ne demek;sen kimsinki başkasının olaki sana verdiği yetkiye dayanarak,ki yetkili olmadığına da eminim,kendini farklı kulvarlara sokmaya çalışıyorsun..Anadolujet Tk nın alt kuruluşu değil mi kardeşim,istersen gel bunu pzts günü İstanbul THY de tip şefiyle beraberken sana yedirelim..Öyle boş bulduğun yerde atıp tutmayacaksın hepimiz din kardeşiyiz..T.Albayrak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
51. uçuş noktası Cidde olacakmış..Hatay-Cidde seferlerini Sami ALAN'dan düşünmesini istiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bugün karne günü thy nın yavrusu yine sınıfta kalmış :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000