27 Ekim 2019, Pazar 17:06:53

Van'a seferler artırıldı

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, haziran ayından bu yana sefer sayılarının yetersizliğinden dolayı mağduriyetlere sebep olan Van Ferit Melen Havalimanındaki uçuşlara ek seferler eklendiğini söyledi.
  • Bu kadar basit ve hicbir inandırıcı bir yanı olmiyan basit bir konu üzrinde kendinizi yurmayın bu gibi basit kunularla hicmi hic ilgilenmiyuruz önemli olan yaz aylarında bu cümertliğini gösterseydi de görelim hadi ordan yürü.
  • Sen ona kış tarifesi geldi desene şakir.
  • Yalan
  • Vana hizli tren yaparsan Sapka cikartirim, ulkemizin daha cok ve kaliteli demiryoluna ihtiyaci var, gerisi hikaye
  • Bir zamanlar van da yaşayan bir müdür varmış,kendisi zor duruma düstugunde dogal olarak cevresindeki teknisyenlerin maddi yardimlariyla borclarini kapatmis ,e buraya kadar normal ama idarecisi oldugu yeri kendi degil etrafındaki bir zamanlar yardimini gordugu adamlar yonetiyor,istediği adama savunma göndertiyor,baski kuruyor,hakaret ve yalanlarla baska personeli istedikleri gibi eziyorlarmış.o zamanin müdüŕüde buna göz yumuyor adeta büyülenmiş gibi etrafindaki yalakalarin sözünden çıkmıyor adeta onları kendine zırh olarak görüyormuş,Ya rabbim bir de bu adamı daha da üstlere gitmeyi nasib etti,tüm teknisyenlerin tek tek odaları varken tek 1 tek mühendise koskoca yerde bir oda bile vermemişti.neyse eden bulur.

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, haziran ayından bu yana sefer sayılarının yetersizliğinden dolayı mağduriyetlere sebep olan Van Ferit Melen Havalimanındaki uçuşlara ek seferler eklendiğini söyledi.

Yeni seferlerin eklenmesini sosyal medya hesabından duyuran AK Parti Van Milletvekili ve MKYK Üyesi Osman Nuri Gülaçar, “THY ile görüşmelerimiz sonucunda kış tarifesi kapsamında Van-İstanbul Havalimanı 2 uçuş, Van-İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı 2 uçuş ve Ankara Esenboğa 3 (bazı günlerde 4) uçuş olarak güncellenmiştir. Değerli hemşehrilerimizin bilgisine sunarız” ifadeleriyle müjdeyi verdi.

Müjdenin ardından sosyal medya üzerinden çok sayıda teşekkür alan Gülaçar, sefer sayılarında iyileştirmelerin devamı ve yılın tamamına yayılması için yetkililer ile görüşmelere devam edildiğini belirtti.

Van Ferit Melen Havalimanından yapılan uçuşlara yönelik gerçekleşen yoğun taleplerden kaynaklı sefer sayılarının yetersiz kalması birçok kişinin uçaklarda yer bulamamasına neden olmuştu. Yapılan bu iyileştirmeyle bu sorunun çözümü ve mağduriyetlerin ortadan kalkması adına önemli bir adım atılmış oldu.

Van'a seferler artırıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Naci arslan ~ 4 yıl önce
Bu kadar basit ve hicbir inandırıcı bir yanı olmiyan basit bir konu üzrinde kendinizi yurmayın bu gibi basit kunularla hicmi hic ilgilenmiyuruz önemli olan yaz aylarında bu cümertliğini gösterseydi de görelim hadi ordan yürü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuz kahraman. ~ 4 yıl önce
Sen ona kış tarifesi geldi desene şakir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
118.750 ~ 4 yıl önce
Yalan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hizli tren ~ 4 yıl önce
Vana hizli tren yaparsan Sapka cikartirim, ulkemizin daha cok ve kaliteli demiryoluna ihtiyaci var, gerisi hikaye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir zamanlar van ~ 4 yıl önce
Bir zamanlar van da yaşayan bir müdür varmış,kendisi zor duruma düstugunde dogal olarak cevresindeki teknisyenlerin maddi yardimlariyla borclarini kapatmis ,e buraya kadar normal ama idarecisi oldugu yeri kendi degil etrafındaki bir zamanlar yardimini gordugu adamlar yonetiyor,istediği adama savunma göndertiyor,baski kuruyor,hakaret ve yalanlarla baska personeli istedikleri gibi eziyorlarmış.o zamanin müdüŕüde buna göz yumuyor adeta büyülenmiş gibi etrafindaki yalakalarin sözünden çıkmıyor adeta onları kendine zırh olarak görüyormuş,Ya rabbim bir de bu adamı daha da üstlere gitmeyi nasib etti,tüm teknisyenlerin tek tek odaları varken tek 1 tek mühendise koskoca yerde bir oda bile vermemişti.neyse eden bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cool story ~ 4 yıl önce
Serin hikaye

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000