02 Şubat 2013, Cumartesi 12:04:51

VAN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Van'da sabah saatlerinde başlayan ve gittikçe etkisini artıran kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkilerken, 133 köy yolunu da ulaşıma kapattı. Yoğun kar nedeni bazı uçak seferleri de iptal edildi.

Doğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altına alan kar yağışı Van'da da hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde başlayan ve gittikçe etkisini artıran kar yağışı ve sis yüksek kesimlerde etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle Van merkez 28, Bahçesaray 8, Başkale 19, Çatak 2, Erciş 40, Gevaş 5, Gürpınar 11 ve Muradiye ilçesinde 20 olmak üzere toplam 133 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri'ne bağlı ekiplerin, kapalı 208 köy yolunu açma çalışmalarına sabahın erken saatlerinden itibaren başladığı belirtildi.

UÇAK SEFERLERİ İPTAL

Kentte sabah saatlerinden itibaren başlayan ve halen devam eden kar yağışı, hava ulaşımını da olumsuz etkiledi. Ferit Melen Havalimanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar yağışı ve sis nedeniyle bugün yapılması planlanan Pegasus Havayolları ile Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Van, Anadolu Jet'in Ankara-Van seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

VAN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000