14 Şubat 2015, Cumartesi 17:23:47

UTED'İN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) 29'uncu Genel Kurulu'nda yeni başkan belli oldu.
  • adamın biri askerlik yapmamak için ülkeden kaçar, gider kanadaya derki dil öğreneceğim, maçası yemez ege insanı olduğu için döner gelir kaçtığı memlekete inzibatlar yakalamasın, merkeze götürmesinler diye paşa paşa gider askerliğe vicdani retçi olduğu halde, kalkar evlenmeye mutlu ve düzenli bir hayatım olsun karıyı döver, karı bunu bırakır, derki yolları ayırdık, ruhen anlaşamıyoruz, ama söylemez karıyı dövdüğünü, gider hoca olur, teknisyenliği bırakıp, ama gene gider teknisyen derneğine üye olur Ama gözü yerindedir yavuzun, yavuz ona izmirin saat kulesini gösterir, o da alır voltasını, ayrılır kuleyi görünce, dernekten, der ki yüksek lisans yapacağım sonra utede yanaşır, bende çok bilgi ve tecrübe var olayım size uluslararası komisyon başkanı genel kurul sonunda alır eyfel kulesini. bildiniz mi neden liste kaybetti? işte bunlardan.
  • demek ki üye aidatlarıyla yunanistana gitmek egeye karşı sirtaki dinleyip uzi içmeyle çalışanların hakları aranmıyormuş kenarımın uluslararası komisyon başkanı adayı... erhana söyledik ama sinerji olur dedi. (gördük sinerjiyi)
  • Benim bildiğim Bucan, Yavuz'u günahı kadar sevmez. Tanımadan önce beraber çalışmış olabilirler ama sonradan uzaklaşmıştı yanından.
  • Yavu Güver gibi birinin yönetiminden ayrılarak Erhan ın listesinden girersen o listede başbakanda olsa kaybedersin,teknisyenleri sömüren Yavuz un yanında kalsaydın iyi olurdu,hiç değilse Erhanın yoluna taş koymazdın.
  • UTED din adını THYUTED yapsanız daha doğru olur sanırım.THY çalışanları dışında sektör den ;kim var ,kaç kişi üye ,yönetimde var mı? Şimdiye kadar THY uçak teknisyenlerinin sorunlarını çözememiş bir dernek tüm uçak teknisyenlerinin sorununu nasıl çözecek? Merakla icraatlarını bekliyorum.Yeni yönetime başarılar diliyorum
  • Erhan abi seni yakan lıstendeki BUCAN oldu. Demiştik, demediler dıyemezsın. Nejdet abi hepımıze hayırlı olsun. Başarılar...
  • Hayirli olsun.
  • Derneğe asil üye değilsen yönetime seçilemezsin tüzük böyle diyor. Gel derneğe asil üye ol bir kać yıl şirkette çalış işleyişi gör aklını kullan sen istemesen de sana görev verolecektir eğer layıksan
  • Öncellikle kazanan yönetime başarılar dilerim.Uted Habom çalışanlarının derneği olmayacağını, yönetimine 1 tane bile Habom kökenli teknisyen koymayarak gösterdi.4yıl önce bu şirkete ilk geldiğimizde bize bakışınız ne ise şimdide aynı imiş!Bizi hiç sevmediniz zaten...
  • Eger yonetimi onceki basiretsizler gibi kullanirsaniz haram zikkim olsun.. Aksi takdir de helal i hos olsun. Uyeleri cogaltip toplu davranmayi ogretirseniz teknisyenlere , en buyuk basari olur bu.

UTED'in 29'uncu yönetimi bugün, Türk Hava Yolları Akademi binasında yapılan genel kurulda belirlendi.

Divan Kurulu Başkanlığı'nı UTED Onursal Başkanı Sefa İnan'ın yaptığı UTED 29'uncu Genel Kurulu, Beyaz liste ile yarışan Necdet Aksaç kazandı.

Kullanılan 370 oyun 203'ünü alan Beyaz liste adayı Necdet Aksaç, Mavi liste ile yarışan rakibi Erhan Sıcak'ı 38 oy farkla geçti ve Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) yeni başkanı oldu.

Diğer başkan adayı Erhan Sıcak ise 165 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Necdet Aksaç, sonucun açıklanmasının ardından rakibi Erhan Sıcak ile birlikte poz verdi. Daha sonra ise üyelerin tebriklerini kabul etti.





UTED'İN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

FARLARIN YANMIYOR. ~ 9 yıl önce
adamın biri askerlik yapmamak için ülkeden kaçar, gider kanadaya derki dil öğreneceğim, maçası yemez ege insanı olduğu için döner gelir kaçtığı memlekete inzibatlar yakalamasın, merkeze götürmesinler diye paşa paşa gider askerliğe vicdani retçi olduğu halde, kalkar evlenmeye mutlu ve düzenli bir hayatım olsun karıyı döver, karı bunu bırakır, derki yolları ayırdık, ruhen anlaşamıyoruz, ama söylemez karıyı dövdüğünü, gider hoca olur, teknisyenliği bırakıp, ama gene gider teknisyen derneğine üye olur Ama gözü yerindedir yavuzun, yavuz ona izmirin saat kulesini gösterir, o da alır voltasını, ayrılır kuleyi görünce, dernekten, der ki yüksek lisans yapacağım sonra utede yanaşır, bende çok bilgi ve tecrübe var olayım size uluslararası komisyon başkanı genel kurul sonunda alır eyfel kulesini. bildiniz mi neden liste kaybetti? işte bunlardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geronimo ~ 9 yıl önce
demek ki üye aidatlarıyla yunanistana gitmek egeye karşı sirtaki dinleyip uzi içmeyle çalışanların hakları aranmıyormuş kenarımın uluslararası komisyon başkanı adayı... erhana söyledik ama sinerji olur dedi. (gördük sinerjiyi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş ~ 9 yıl önce
Benim bildiğim Bucan, Yavuz'u günahı kadar sevmez. Tanımadan önce beraber çalışmış olabilirler ama sonradan uzaklaşmıştı yanından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yavu Güver gibi birinin yönetiminden ayrılarak Erhan ın listesinden girersen o listede başbakanda olsa kaybedersin,teknisyenleri sömüren Yavuz un yanında kalsaydın iyi olurdu,hiç değilse Erhanın yoluna taş koymazdın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THYUTED ~ 9 yıl önce
UTED din adını THYUTED yapsanız daha doğru olur sanırım.THY çalışanları dışında sektör den ;kim var ,kaç kişi üye ,yönetimde var mı? Şimdiye kadar THY uçak teknisyenlerinin sorunlarını çözememiş bir dernek tüm uçak teknisyenlerinin sorununu nasıl çözecek? Merakla icraatlarını bekliyorum.Yeni yönetime başarılar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat bakım ~ 9 yıl önce
Erhan abi seni yakan lıstendeki BUCAN oldu. Demiştik, demediler dıyemezsın. Nejdet abi hepımıze hayırlı olsun. Başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomcu arkadaşım ~ 9 yıl önce
Derneğe asil üye değilsen yönetime seçilemezsin tüzük böyle diyor. Gel derneğe asil üye ol bir kać yıl şirkette çalış işleyişi gör aklını kullan sen istemesen de sana görev verolecektir eğer layıksan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habomun mesajı!!! ~ 9 yıl önce
Öncellikle kazanan yönetime başarılar dilerim.Uted Habom çalışanlarının derneği olmayacağını, yönetimine 1 tane bile Habom kökenli teknisyen koymayarak gösterdi.4yıl önce bu şirkete ilk geldiğimizde bize bakışınız ne ise şimdide aynı imiş!Bizi hiç sevmediniz zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ltba ~ 9 yıl önce
habom mu kaldı güzel kardeşim.
hayirli olsun ~ 9 yıl önce
Eger yonetimi onceki basiretsizler gibi kullanirsaniz haram zikkim olsun.. Aksi takdir de helal i hos olsun. Uyeleri cogaltip toplu davranmayi ogretirseniz teknisyenlere , en buyuk basari olur bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000