14 Şubat 2015, Cumartesi 11:29:37

UTED'DE YENİ BAŞKAN BELLİ OLUYOR

Uçak Teknisyenleri Derneği’nin (UTED) 29. Seçimli Olağan Genel Kurulu Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’nde başladı.
  • Hep revizyondan a bakımdan sevilmeyen tipler var.. zaten diğer bölümlerden uted'e üye olunmamasının sebebi bu tiplerdir. yönetime yalakalık yaparlar ,kendinden küçüklere abilik yapmak yerine artistlik yaparlar,mesaiye kalmayanı şikayet ederler ,en ufak bölümler arası krizi hemen müdürüne mail ile bildirip puan kapmaya çalışırlar (elektronik posta yalakalığı) sonra da yok güçlü uted yok bilmem birlik kuracağız edebiyatı yaparlar .Ben en çok bu adamların altında çalışanların omurgasızlığına şaşırıyorum. Hem sizi tehdit ediyorlar hem de gidip bu adamlara oy veriyorsunuz. hadi üç beş yalaka var kız erkek yalakalık yapıyorlar.Gerçi matematikleri de yok onların.başkanınızı yalasanız en fazla iki üç uçuşa fazla gidersiniz onun da getireceği mali kazanç hiçbirinize RANGE ROVER aldırmaz. gene servisle gidip gelirseniz beylikdüzündeki evlerinize..yalakalığınız yanınıza kar kalır. (bunun bir kar oldugunu düşünürsen tabi)

Uçak Teknisyenleri Derneği’nin (UTED) 29. Seçimli Olağan Genel Kurulu Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi’nde başladı.

Necdet Aksaç ve Erhan Sıcak’ın başkanlık için yarıştığı Genel Kurul’un divan kurulu başkanlığını Sefa İnan yürütürken, şu sıralarda faaliyet raporu değerlendiriliyor.

Yeni başkanın belli olacağı genel kurulu AirportHaber'den takip edebilirsiniz.







UTED'DE YENİ BAŞKAN BELLİ OLUYOR

Yorumlar

bence ~ 9 yıl önce
Hep revizyondan a bakımdan sevilmeyen tipler var.. zaten diğer bölümlerden uted'e üye olunmamasının sebebi bu tiplerdir. yönetime yalakalık yaparlar ,kendinden küçüklere abilik yapmak yerine artistlik yaparlar,mesaiye kalmayanı şikayet ederler ,en ufak bölümler arası krizi hemen müdürüne mail ile bildirip puan kapmaya çalışırlar (elektronik posta yalakalığı) sonra da yok güçlü uted yok bilmem birlik kuracağız edebiyatı yaparlar .Ben en çok bu adamların altında çalışanların omurgasızlığına şaşırıyorum. Hem sizi tehdit ediyorlar hem de gidip bu adamlara oy veriyorsunuz. hadi üç beş yalaka var kız erkek yalakalık yapıyorlar.Gerçi matematikleri de yok onların.başkanınızı yalasanız en fazla iki üç uçuşa fazla gidersiniz onun da getireceği mali kazanç hiçbirinize RANGE ROVER aldırmaz. gene servisle gidip gelirseniz beylikdüzündeki evlerinize..yalakalığınız yanınıza kar kalır. (bunun bir kar oldugunu düşünürsen tabi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000