21 Mayıs 2009, Perşembe 12:55:01

Urfa uçuşuna toz bulutu engeli

Şanlıurfa ve bazı ilçelerinde toz bulutu etkili oluyor...
  • kaşınıyorsun sen :)) belli. daha fazla şansını zorlama. :)
  • İki çakma da burda... :)
  • e hadi ama kimse bana laf söylemiyo keyifli olmuyo...
  • Uygun bir programınıza Hacettepe üniversitesinden Prof Dr. Cemal Saydam ı davet edin bizlere bu toz bulutlarını ve havacılıkla ilgisini anlatsın. Bu tozların türbinli motorlara uçaklara, gemilere zararlarını anlatsın ne güzel olur. Çok kimse bu tozların ne olduğunu nasıl oluştuğunu bilmiyor. Prof. Saydam bu konuda çok bilgili Ayrıca bu tozlar konusunda sürekli Havakuvvetlerine ve sivil havacılığa bilgi veriyormuş. Eğer THY yönetimi bunu bilmiyorsa Hocanın raporlarıyla ilgilenmiyorsa ve bu raporları inceletmiyorsa.Tabiki uçaklara bu konuda gelecek bir zarardan,kırımdan belli bir yüzdeyle sorumlu olacaktır.
  • Yok yok.. Buda kesin Candan Karlıtekin ve Temel Kotil'in suçudur dimi sayın muebbet muhalifler.

Alınan bilgiye göre, gece kısa süreli yağışın ardından Suriye üzerinden esen rüzgarın etkisiyle Şanlıurfa ile Ceylanpınar, Akçakale, Siverek, Viranşehir ve Suruç ilçelerinde toz bulutu oluştu. Nefes almayı güçleştiren toz bulutu ve sıcak hava, ulaşımda görüş mesafesinin düşmesine de neden oldu.

Toz bulutunun gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenirken, THY'nin 07.25'te yapılması planlanan İstanbul-Şanlıurfa seferi, toz bulutunun yol açtığı olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Gün içinde görüş mesafesinin artmasıyla uçak seferinin yapılabileceği belirtildi.

Urfa uçuşuna toz bulutu engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
kaşınıyorsun sen :)) belli. daha fazla şansını zorlama. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İki çakma da burda... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
e hadi ama kimse bana laf söylemiyo keyifli olmuyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uygun bir programınıza Hacettepe üniversitesinden Prof Dr. Cemal Saydam ı davet edin bizlere bu toz bulutlarını ve havacılıkla ilgisini anlatsın. Bu tozların türbinli motorlara uçaklara, gemilere zararlarını anlatsın ne güzel olur. Çok kimse bu tozların ne olduğunu nasıl oluştuğunu bilmiyor. Prof. Saydam bu konuda çok bilgili Ayrıca bu tozlar konusunda sürekli Havakuvvetlerine ve sivil havacılığa bilgi veriyormuş. Eğer THY yönetimi bunu bilmiyorsa Hocanın raporlarıyla ilgilenmiyorsa ve bu raporları inceletmiyorsa.Tabiki uçaklara bu konuda gelecek bir zarardan,kırımdan belli bir yüzdeyle sorumlu olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yok yok.. Buda kesin Candan Karlıtekin ve Temel Kotil'in suçudur dimi sayın muebbet muhalifler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000