09 Nisan 2013, Salı 16:27:32

'UP IN THE AIR' GERÇEK OLDU!

2012 yılında en çok mil kazanan yolcu ünvanını kazanan Miles&Smiles Elit Plus üyesi Eda Kuloğlu'na Türk Hava Yolları tarafından teşekkür ödülü verildi...
  • 75.000 mil'de bende birikti ama sözümüz var,thy 305 kişi iş başı yapana kadar puanlar birikmeye devam edecek sanırım
  • Değerli kardeşim. Yolcu olmaz ise bu kadar personelin ne işi var THY' de. Bu nasıl bir zekadır. Bir şeyleri ifade etmek istediğiniz açık. Hadi birbirinize .... atıyorsunuz süğrekli ama bari yolcuları karıştırmayın. Ayıp oluyor.
  • Bu arkadaş, yönetimin istihbarat kolu gibi çalıştı. Milleti gammazlayarak kendine yer edindi. Yılların havacılarının kapının önüne konulmasında önemli hisse sahibi. Bence yaptığına değmedi. Makamlar geçer, ah lar kalır.
  • Halil İbrahim Polat ve Faruk Çizmecioğlu işten çıkardıkları personelle karşı karşıya gelip konuşamayacak ve hatta helalleşemeyecek kadar korkak ve tiniyetsizdirler.
  • genel mudur yardimcisi torpilli bey ''thy nin bu seviyeye gelmesinde en buyuk pay yolcularindir'' sozunun gercek olmadigini ve bir sirkete prestiji,basariyi ve ust seviyeye sadece ve sadece calisanlarin getirebilecegini ne zaman ogrenecek acaba???? bu ulke bu sirketler boyle yoneticiler ile mi ileri gidecek??? yazik !!!
  • Muhtemelen tüm uçuşları Business sınıfta yapmıştır.Ekonomi biletle o kadar mil toplaması imkansız.
  • ilk resimde en sagdaki kisinin elleri klasik TK tutusu olmus.
  • ADB-IST ARASI SADECEEE 250 MİL..... 500.000 MİLDEN BAHSEDİLİYO 1 YILDA BUNU TOPLAMAK O KADAR KOLAY DEĞİL.
  • yılda 100 uçuş biraz az olmuş.Pegasus la hafta içi hergün sabah ISTADB akşamda ADBIST uçan bir iş kadını var.Sanırım katlar bu hanımefendiyi.
  • vışşşşşşşşş

Türk Hava Yolları üyelerinin uçtukça puan kazandığı yolcu programı olan Miles&Smiles üyesi Eda Kuloğlu, 2012 yılında en çok mil kazanan yolcu ünvanını elde etti.

Eda Kuloğlu'na adının yazdığı bir THY uçağı, teşekkür plaketi ve büyütülmüş Elite Plus kartını hediye eden Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, minnettar olduklarını ifade etti.

Çizmecioğlu, 'Türk Hava Yolları'nın bu kadar büyümesinde şüphesiz ki en büyük pay yolcularımıza aittir. Onların bizi tercih etmesi THY'nin büyümesi demektir. Bilindiği gibi yolcuların uçtukça kazandığı Miles&Smiles yolcu programımız yeni uçuşların önünü açıyor. Eda Kuloğlu da bu programdan yararlanarak toplamda 500 binin üzerinde elde ettiği puanla 2012 yılının en çok mil kazanan yolcusu olmuştur. Kendisine bizi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz' dedi.

2012 yılının Mil şampiyonu Eda Kuloğlu ise Dubai'de bir moda şirketinde çalıştığını ve bu nedenle çok sık uçtuğunu ifade ederek, 'İşim gereği Amerika, Paris, Milano ve Dubai'ye çok sık uçuyorum. Uçuşlarımda her zaman THY'yi tercih ediyorum. Türk Hava Yolları artık benim evim gibi. Çünkü evimden çok uçakta zaman geçiriyorum. Yılda 100'den fazla uçuş yapıyorum ve artık özellikle yer personeli beni tanıyor. THY'den, hizmet ve ikramından son derece memnunum' dedi.

Çok uçtuğu için çok puan kazandığını bildiğini ancak böyle bir durumla karşılacağını tahmin etmediğini ifade eden Kuloğlu, ilk bilgi verildiğinde şaşırdığını sözlerine ekledi. Millerini uçuşlarında kullanmaya devam edeceğinin altını çizen Mil şampiyonu Eda Kuloğlu, Türk Hava Yolları'na teşekkür etti.

Eda Kuloğlu'nun kazandığı bu ünvan, dünyaca ünlü oyuncu George Clooney'in başrolünü oynadığı 2009 yapımı Up in the Air (Aklı Havada) filmini akıllara getirdi. Filmde ünlü oyuncu Clooney, yaptığı uçuşlar sayesinde 5 milyon kazanmıştı.















SMILING DOCTORS UYGULAMASI

Bu arada Türk Hava Yolları'nın doktor yolcularına özel programı Smiling Doctors uygulaması hakkında kısa bilgiler veren Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, 'Havadayken yaşanan sağlık sorunlarına müdahale eden doktor yolcularımıza özel programda diğer yolcularımızın rahatsız olmasını engellemek ve anons yapılmasına gerek olmadan sağlık problemi yaşayan yolcularımıza müdahalede bulunulmasını amaçlıyoruz. Programa dahil olan doktor yolcumuz kaydını yaptıracak, kendisinin de bulunduğu bir uçuşta rahatsızlanan yolcumuz olduğu takdirde herhangi bir anons yapılmadan yolcumuza müdahalede bulunacak. Bu kapsamda kendisine 5000 bonus mil vereceğiz. Henüz çok yeni bir uygulama o yüzden rakamsal değerler vermek doğru olmaz. Bu şekilde yolculuğun çok daha kaliteli olacağına inanıyoruz' dedi.

'UP IN THE AIR' GERÇEK OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
75.000 mil'de bende birikti ama sözümüz var,thy 305 kişi iş başı yapana kadar puanlar birikmeye devam edecek sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba? ~ 11 yıl önce
Değerli kardeşim. Yolcu olmaz ise bu kadar personelin ne işi var THY' de. Bu nasıl bir zekadır. Bir şeyleri ifade etmek istediğiniz açık. Hadi birbirinize .... atıyorsunuz süğrekli ama bari yolcuları karıştırmayın. Ayıp oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
dunya pazarlama tarihi "patron yolcudur" diye kitaplar yazdi. bizim havacilik duayenleri cok cok geriden geliyor. pazarlama bilmezler ama havacidirlar!!!
acaba? ya... ~ 11 yıl önce
personel, canla başla,şirket kültürü ve terbiyesi ve özveri,güleryüz ile çalışmasa yolcuyu nerden bulursun ve yolcu , hizmetinden memnun olmadığı bavulunun sürekli kaybolduğu, kötü muamele gördüğü vs bir şirketle uçar mı o muhteşem zekanla açıklar mısın ???
Cevap ~ 11 yıl önce
Bu sektör hizmet sektörü aynı zamanda..Dolayısıyla çalışanların ,müşterilerle devamlı yüz yüze ilişkide olduğu bir sektör..Nasıl ki müşterilere yani bizlere karşı hizmetlerini,tutumlarını,hareket,tavır ve konuşmalarını beğenmediğimiz banka vs kurumları veya şirketleri değiştirebiliyor isek pekala uçtuğumuz havayollarını da değiştirebiliriz..Yani demem o ki çalışanlar yukarda yazdıklarımı harfiyen doğru bir şekilde uygulamazlar ise istersen en az faizi sen uygula,kart aidatı alma veya en ucuz bileti sat,en iyi yemeklerin olduğu lounge hizmeti ver vs senin şirketini kimse seçmez..Tıpkı benim THY'nin kötü seçilmiş,iyi eğitilmemiş ,motive edilememiş (THY'nin yanlış politikaları sonucu birçok çalışana bu konuda hak veriyorum)çalışanları nedeniyle THY'nı seçmeyip de diğer alternatifleri seçtiğim gibi...
patron yolcu? ~ 11 yıl önce
patron yolcudur peki o yolcuyu şirkete nasıl kazandırırsın onu da o müthiş havacılık ve pazarlama bilginle açıklar mısın?
Gn Md Yardımcısı ~ 11 yıl önce
Bu arkadaş, yönetimin istihbarat kolu gibi çalıştı. Milleti gammazlayarak kendine yer edindi. Yılların havacılarının kapının önüne konulmasında önemli hisse sahibi. Bence yaptığına değmedi. Makamlar geçer, ah lar kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanmazlar!!! ~ 11 yıl önce
Halil İbrahim Polat ve Faruk Çizmecioğlu işten çıkardıkları personelle karşı karşıya gelip konuşamayacak ve hatta helalleşemeyecek kadar korkak ve tiniyetsizdirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba???? ~ 11 yıl önce
genel mudur yardimcisi torpilli bey ''thy nin bu seviyeye gelmesinde en buyuk pay yolcularindir'' sozunun gercek olmadigini ve bir sirkete prestiji,basariyi ve ust seviyeye sadece ve sadece calisanlarin getirebilecegini ne zaman ogrenecek acaba???? bu ulke bu sirketler boyle yoneticiler ile mi ileri gidecek??? yazik !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Business ~ 11 yıl önce
Muhtemelen tüm uçuşları Business sınıfta yapmıştır.Ekonomi biletle o kadar mil toplaması imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk tutusu ~ 11 yıl önce
ilk resimde en sagdaki kisinin elleri klasik TK tutusu olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
ADB-IST ARASI SADECEEE 250 MİL..... 500.000 MİLDEN BAHSEDİLİYO 1 YILDA BUNU TOPLAMAK O KADAR KOLAY DEĞİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operasyon ~ 11 yıl önce
yılda 100 uçuş biraz az olmuş.Pegasus la hafta içi hergün sabah ISTADB akşamda ADBIST uçan bir iş kadını var.Sanırım katlar bu hanımefendiyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlışhesap ~ 11 yıl önce
ADB-IST 204 mil. Git-gel 408. 30gün, 12ay. 408*12*30=146,880 mil. 3'te 1'i bile değil.
leman ~ 11 yıl önce
vışşşşşşşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000