24 Mayıs 2011, Salı 08:03:33

ÜNLÜLERİ BİRARAYA GETİRDİ

İngiltere'nin başkenti Londra yakınlarındaki Kent bölgesinde düzenlenen ve Türk Hava Yolları'nın isim sponsoru olduğu golf turnuvasında ünlü golfçüler ve sporseverler bir araya geldi.
Londra Golf Kulübü'nde 3 gündür devam eden ve bugün sona eren turnuvada, Colin Montgomerie, Darren Clarke, Paul Mcginley, Thomas Bjorn ve Ian Woosnam'ın aralarında bulunduğu çok sayıda golfçü mücadele ederken, güzel havanın da etkisiyle sporseverler Londra'nın güneydoğusundaki golf kulübüne akın etti.

Gün boyu süren turnuvada, kurulan çadırlarda ünlü golfçülerle söyleşiler yapıldı. Bu söyleşilerden birine Kuzey İrlandalı Darren Clarke da katıldı.

Söyleşinin ardından THY hostesleriyle birlikte fotoğraf çektiren Clarke, Amerikalı ünlü golfçü Tiger Woods'u 2000 yılında yapılan bir turnuvada yendiğini hatırlatması üzerine, "Bu, çok uzun zaman önceydi. Çok iyi oynamıştı ama ben şanslıydım ve kazanmıştım" dedi.

Clarke, Woods'un özel hayatıyla ilgili gelişmelerin spor kariyerini etkilemesiyle ilgili, "Bu durumun, onun için zor olduğundan eminim ama en iyi şekilde bununla başa çıkabildi" diye konuştu. İki yıldır yapılan turnuvaya ilk kez bu yıl isim sponsoru olan THY, kulüp içinde kurduğu stantlarda sporseverlere çeşitli hediyeler dağıttı.
ÜNLÜLERİ BİRARAYA GETİRDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000