28 Mart 2021, Pazar 11:54:19

Ünlü futbolcu Souza'dan THY'ye sitem

Josef de Souza, milli arada ailesiyle beraber 4 günlük bir Dubai tatiline gitti. Beşiktaş'ın yıldızı, Dubai'ye ulaştığında ise kötü bir sürprizle karşılaştı ve bavulunu bulamadı.
  • Yer hizmetlerine işi bilen adam değil de partili yakını doldurursan,bavul aya bile gider yanlışlıkla.
  • Bu adam Dubai den geldiğinde karantinaya giriyor mu ?
  • 2023 te bole sıkıntılar olmayacak.Az daha gayret.
  • Bak bir de değerli eşyaları varmış içinde. Valizin kaybolursa; valiz parası alırsın. O da 0 valiz almana yetmez bile. İçindekiler için soğuk su iç.
  • Aman nolcak veririz 5000 mil
  • O kadar para kazanıyorsun bari Emirates'e bineydin be mübarek.
  • Beşiktaşlı bir THY yöneticisi bavulu ayağına kadar götürecek. Özür dileriz falan filan. Bir tane de resim.
  • Kimi adama hakaret ediyor burda,kimi diyorki haddini bil tk ya sitem edemezsin diye vs vs.bu yorumları yazan arkadaşlara diyeceğim şudur.yolcu olmazsa müşteri olmazsa thy diye bir şey olmaz.siz kendinizi adamin yerine koyun bakalim bi.sitem etmek adamin en doğal hakkıdır,özür dilemek ve müşteri memnuniyeti adına yolcuya geri dönüş yapmakta havayolu şirketinin hakkidir,bu dediklerimin aksini kim iddaa ederse o kişinin aklından ve insanligindan şüphe ederim !!!
  • Kaybolan valizini THY nin sosyal medya hesaplarına yazarak arıyor olmanda düşündürücü değil mi?
  • THY den hiçbir hakkınızı alamazsınız.Git gide şirket elden gidiyor.Yolculara sadece eziyet çektiriyorlar.Ayrıca işe yaramaz ve yanlış üstüne yanlış yapan personellerini savunuyorlar.Yolcu hakkıymış. Muhattap ve ilgilenen maalesef yok.Bu AKP zihniyeti olduğu sürece bu şirket hep kötüye gider. Nerede o eski şirket,yönetimi ve personelleri.

Josef de Souza, milli arada ailesiyle beraber 4 günlük bir Dubai tatiline gitti. Beşiktaş'ın yıldızı, Dubai'ye ulaştığında ise kötü bir sürprizle karşılaştı ve bavulunu bulamadı. Sosyal medya hesabından THY'ye çağrıda bulunan oyuncu, kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini açıkladı.

Futbolcu Souza böyle sitem etti:

Bugün Dubai'de son günüm. Buraya ailemle birlikte dinlenmeye ve bazı arkadaşlarımı görmeye geldim. Ama geldiğim anda kötü bir sürprizle karşılaştım. Bavulum gelmedi. Perşembe sabahından beri Türk Hava Yolları'ndan da diğer yetkili organlardan da ne bir arayan var ne de bir açıklama yapan. Sadece üzerimdeki kıyafetlerle kaldım. Sadece 4 günlük bir Dubai tatili için alışveriş merkezlerine gidip kıyafet almak durumunda kaldım.

En iyi kıyafetlerim ve ayakkabılarımı bavula koymuştum ve bavul yok oldu. Böyle bir duruma düşmüş olmaktan dolayı çok büyük üzüntü duyuyorum. Bunun yanında havayolu şirketinden hiçbir destek görmedim. Şu ana kadar da bavulumun nereye gittiğiyle ilgili bir bilgim yok.

Umuyorum bu paylaşımımla Türk Hava Yolları bana neler yaşandığı ve yaşanacağıyla ilgili bir dönüş sağlar. Bunun yanında, çantada değeri yüksek eşyalarım olduğunu ve tüm haklarımın peşinden sonuna kadar gideceğimi de belirtmek isterim

Ünlü futbolcu Souza'dan THY'ye sitem

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Doğan ~ 3 yıl önce
Yer hizmetlerine işi bilen adam değil de partili yakını doldurursan,bavul aya bile gider yanlışlıkla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ülkeye geldiğinde souza karantina sureci olmali ~ 3 yıl önce
Bu adam Dubai den geldiğinde karantinaya giriyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 3 yıl önce
2023 te bole sıkıntılar olmayacak.Az daha gayret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak ~ 3 yıl önce
Bak bir de değerli eşyaları varmış içinde. Valizin kaybolursa; valiz parası alırsın. O da 0 valiz almana yetmez bile. İçindekiler için soğuk su iç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orta saha ~ 3 yıl önce
Aman nolcak veririz 5000 mil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 3 yıl önce
O kadar para kazanıyorsun bari Emirates'e bineydin be mübarek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olacakları yazıyorum ~ 3 yıl önce
Beşiktaşlı bir THY yöneticisi bavulu ayağına kadar götürecek. Özür dileriz falan filan. Bir tane de resim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Kimi adama hakaret ediyor burda,kimi diyorki haddini bil tk ya sitem edemezsin diye vs vs.bu yorumları yazan arkadaşlara diyeceğim şudur.yolcu olmazsa müşteri olmazsa thy diye bir şey olmaz.siz kendinizi adamin yerine koyun bakalim bi.sitem etmek adamin en doğal hakkıdır,özür dilemek ve müşteri memnuniyeti adına yolcuya geri dönüş yapmakta havayolu şirketinin hakkidir,bu dediklerimin aksini kim iddaa ederse o kişinin aklından ve insanligindan şüphe ederim !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıllı ~ 3 yıl önce
Kaybolan valizini THY nin sosyal medya hesaplarına yazarak arıyor olmanda düşündürücü değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu Hakkı ve THY ~ 3 yıl önce
THY den hiçbir hakkınızı alamazsınız.Git gide şirket elden gidiyor.Yolculara sadece eziyet çektiriyorlar.Ayrıca işe yaramaz ve yanlış üstüne yanlış yapan personellerini savunuyorlar.Yolcu hakkıymış. Muhattap ve ilgilenen maalesef yok.Bu AKP zihniyeti olduğu sürece bu şirket hep kötüye gider. Nerede o eski şirket,yönetimi ve personelleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000