24 Ağustos 2010, Salı 15:57:17

UĞUR DÜNDAR'DAN THY'Yİ TEHDİT EDEN KONUŞMA

Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, bu sabah katıldığı bir radyo programında Türk Hava Yolları (THY) ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
  • helal olsun Uğur Dündara ama mutlaka bu torpilli ahlaksızları açıklamalı isim isim, ve pilotlarıda bu şekilde seciyorlar hta denen bi olay var yeteneğe, akıla bakılmıyor sadece bunu yapılma sebebi torpillileriişe almak ve torpilsizleride hta dan elemek için yapılan bi olaydır umarım sayın Uğur dündarda bu hta olayını araştırır ondan kaçmaz zaten.. helal olsu uğur dündar.....torpille alınan pilotların uçağına binmeyin çok tehlikeli..
  • fakat kızıyorumda bu thy de uzun süredir olan bir uygulama kimlerin canı yandı kimler thy ye güvendi yıllarını verdi belirli yaşa geldiğinde de şirket zamanında takdir ettiği kişiyi kadro acmak adına sen verimsizsin dedide işine son verdi ama hiç düşünmedi ben bu adamı 25 yaşında delikanlı iken aldım şimdi 35 yaşlarında kim nereye alırda çalıştırır diye kaldırıp attı yada atıyor şuanda ne imiş verimsiz yalan neden diyeceksiniz cünki o kişiyi ne hamdi topcu bilir ne temel kotil nede müdürü bu mercilere verimsiz bilgisi verir yukardan ne uygun görülürse o kişi verimsiz ki kendilerine verim sağlayanların yiğeni kızı oğlu neyse ney yerine alına bilsin . ugur dündar a kızdığım konu ise bu olay kendi canına olduğunda gazeteci olması .
  • Ne oldu ses kesildi?
  • hanı ne oldu konussana
  • Uğur Bey bu işe el attıysa,şimdi herkesin bildiklerini söyleme zamanı o halde,
  • senin klimin yandasi oldugunu herkes anladi,Sn Dündar hangi yalandan bahsetmis ,az bile söylemis bu sirketten cesitli düzmece ve iftiralardan atilan yüzlerce emekci var hepside davalarini kazandilar,sen neden bahsediyorsun ,sirkette anlasilan cemaat takimindansinki sana dokunuyor,daha da dokuacak bu hüküpmetin sonu geliyor .Ugur bey haksizlara tercuman oluyor ,bize yapilanlari ben sizlere reva görmem cünkü asilsiz iftira bumu sizin müslümanlik dediginiz hak hukugunuz!Ugur beyi tebrik ediyorum bizim bilmedigimiz cok daha seyleri gün isigina cirarirsa herkes yonetimi daha iyi tanir.
  • hem büyüyorum diyeceksin hemde işe yaramaz tipleri şirkete doldurup tecrübeli prsoneli uzaklaştıracaksın. bu sorumsuzlluktur. işbilmezliktir.kadrolaşmaktır.şirketin menfaatlerini hiçe saymaktır. kötü yönetimdir. borsa da 1 lot thy hissesi olan bile dava açmalıdır.bu şirket çiftlik değil.borsaya kote bir şirket.
  • fazla söze yoruma gerek yok; http://www.airporthaber.com/-kthy-icin-dua-edin--26448h.html
  • Yakında Star TV de kim oldukları açıklanır..Onlar düşünsünler artık ,armut piş ağzıma düş ....yok öyle kolay değil bu işler.
  • türk hava yollarının şuanda gelmiş olduğu noktayı bilmeyen,bünyesinde çalışmayan, hatta havacılıkla alakası olmayan kişilerin yorum yapabileceği bi durum değil bu!ağzı olan konuşmasın!bırakın bu iktidar adamı ayaklarını.thynin şuanda gelmiş olduğu nokta çok önemli ve dünya çapında bir dereceden bahsediyoruz!bu durumu iktidarla,cartla curtla lekelemeye çalışmanın bi manası yok! bugün thy tüm dünya tarafından neredeyse biliniyor hale geldi!türkiyede böyle bir sermaye yok ki yerli olarak dünya bazında ilklere girmeyi becerebilmiş olan!sahip çıkmak yerine lekelemeye,kötülükleri dökmeye çalışıyorsunuz!hatalara çözüm yöntemi sunmak yerine leke sürmek daha kolay geliyor düşüncesizlere!bırakın bu işleri artık,herkes kendi işini yapsın ve konuşsun!
Radyo D'de hafta içi hergün DJ Hakan Gündüz tarafından hazırlanan programa yorumlarıyla katılan Star TV Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, bu sabah Türk Hava Yolları ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

İşte Uğur Dündar'ın THY hakkında yaptığı o açıklamalar;
 
UĞUR DÜNDAR'DAN THY'Yİ TEHDİT EDEN KONUŞMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (126)

helal olsun ~ 12 yıl önce
helal olsun Uğur Dündara ama mutlaka bu torpilli ahlaksızları açıklamalı isim isim, ve pilotlarıda bu şekilde seciyorlar hta denen bi olay var yeteneğe, akıla bakılmıyor sadece bunu yapılma sebebi torpillileriişe almak ve torpilsizleride hta dan elemek için yapılan bi olaydır umarım sayın Uğur dündarda bu hta olayını araştırır ondan kaçmaz zaten.. helal olsu uğur dündar.....torpille alınan pilotların uçağına binmeyin çok tehlikeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fakat kızıyorumda bu thy de uzun süredir olan bir uygulama kimlerin canı yandı kimler thy ye güvendi yıllarını verdi belirli yaşa geldiğinde de şirket zamanında takdir ettiği kişiyi kadro acmak adına sen verimsizsin dedide işine son verdi ama hiç düşünmedi ben bu adamı 25 yaşında delikanlı iken aldım şimdi 35 yaşlarında kim nereye alırda çalıştırır diye kaldırıp attı yada atıyor şuanda ne imiş verimsiz yalan neden diyeceksiniz cünki o kişiyi ne hamdi topcu bilir ne temel kotil nede müdürü bu mercilere verimsiz bilgisi verir yukardan ne uygun görülürse o kişi verimsiz ki kendilerine verim sağlayanların yiğeni kızı oğlu neyse ney yerine alına bilsin . ugur dündar a kızdığım konu ise bu olay kendi canına olduğunda gazeteci olması .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne oldu ses kesildi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hanı ne oldu konussana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uğur Bey bu işe el attıysa,şimdi herkesin bildiklerini söyleme zamanı o halde,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin klimin yandasi oldugunu herkes anladi,Sn Dündar hangi yalandan bahsetmis ,az bile söylemis bu sirketten cesitli düzmece ve iftiralardan atilan yüzlerce emekci var hepside davalarini kazandilar,sen neden bahsediyorsun ,sirkette anlasilan cemaat takimindansinki sana dokunuyor,daha da dokuacak bu hüküpmetin sonu geliyor .Ugur bey haksizlara tercuman oluyor ,bize yapilanlari ben sizlere reva görmem cünkü asilsiz iftira bumu sizin müslümanlik dediginiz hak hukugunuz!Ugur beyi tebrik ediyorum bizim bilmedigimiz cok daha seyleri gün isigina cirarirsa herkes yonetimi daha iyi tanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hem büyüyorum diyeceksin hemde işe yaramaz tipleri şirkete doldurup tecrübeli prsoneli uzaklaştıracaksın. bu sorumsuzlluktur. işbilmezliktir.kadrolaşmaktır.şirketin menfaatlerini hiçe saymaktır. kötü yönetimdir. borsa da 1 lot thy hissesi olan bile dava açmalıdır.bu şirket çiftlik değil.borsaya kote bir şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fazla söze yoruma gerek yok; http://www.airporthaber.com/-kthy-icin-dua-edin--26448h.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yakında Star TV de kim oldukları açıklanır..Onlar düşünsünler artık ,armut piş ağzıma düş ....yok öyle kolay değil bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
türk hava yollarının şuanda gelmiş olduğu noktayı bilmeyen,bünyesinde çalışmayan, hatta havacılıkla alakası olmayan kişilerin yorum yapabileceği bi durum değil bu!ağzı olan konuşmasın!bırakın bu iktidar adamı ayaklarını.thynin şuanda gelmiş olduğu nokta çok önemli ve dünya çapında bir dereceden bahsediyoruz!bu durumu iktidarla,cartla curtla lekelemeye çalışmanın bi manası yok! bugün thy tüm dünya tarafından neredeyse biliniyor hale geldi!türkiyede böyle bir sermaye yok ki yerli olarak dünya bazında ilklere girmeyi becerebilmiş olan!sahip çıkmak yerine lekelemeye,kötülükleri dökmeye çalışıyorsunuz!hatalara çözüm yöntemi sunmak yerine leke sürmek daha kolay geliyor düşüncesizlere!bırakın bu işleri artık,herkes kendi işini yapsın ve konuşsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000