03 Aralık 2014, Çarşamba 13:55:54

UÇUŞLAR YİNE İPTAL EDİLDİ

Gaziantep'te yoğun sis nedeniyle uçak seferlerinin iptal edilmesi dolayısıyla, yolcular çevre illerdeki havalimanlarına yönlendirildi.
  • Yazık:(
  • Az önce iptal edildi seferimiz. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı mağdur duruma düşün tüm yolcularımızdan özür dileriz...

Gaziantep’te birkaç gündür etkisini devam ettiren yoğun sis nedeniyle hem kara hem de hava ulaşımı olumsuz etkileniyor.

Gaziantep Havalimanı'nda görüş mesafesinin 300 metrenin altına düşmesi nedeniyle birkaç gündür çok sayıda uçak seferi iptal edildi. Gaziantep’ten uçağa binecek olan yolcuların çoğu Adana Havalimanı’na yönlendirilirken, bazı yolcular da çevre illerde bulunan diğer havalimanlarını kullandı.

Uçak seferlerinin iptal olduğunu bilmeyen vatandaşlar da uçağa binmek üzere geldikleri havalimanında büyük bir sürprizle karşılaştı. Valizlerini alan yolcular tekrar evlerine döndü.

Uçak seferlerinin hava muhalefeti normale döndüğünde devam edeceği öğrenildi.

ŞANLIURFA SEFERLERİ DE YAPILAMIYOR

Öte yandan Şanlıurfa'da da yoğun sis nedeniyle uçak seferleri yapılamadı.

Alınan bilgiye göre, sabahtan itibaren etkili olan ve zaman zaman yoğunlaşan sisin görüş mesafesini düşürmesi, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) karşılıklı olarak yapılması planlanan İstanbul ve Ankara seferleri, GAP Havalimanı civarında etkili olan yoğun sis nedeniyle iptal edildi.

Ayrıca, THY'nin akşam yapmayı planladığı İstanbul-Şanlıurfa ve Ankara-Şanlıurfa seferlerinin, uçuş saatindeki hava durumuna göre değerlendirileceği öğrenildi.

Bu arada Bora Jet’in Siirt-Ankara arası uçak seferlerinin de Siirt Havalimanı'ndaki yoğun sis nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildiği belirtildi. Uçak seferinin iptal edilmesinin ardından Siirt'teki yolcular çevre illerdeki havaalanlarına yönlendirildi.

UÇUŞLAR YİNE İPTAL EDİLDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yazık:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Az önce iptal edildi seferimiz. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı mağdur duruma düşün tüm yolcularımızdan özür dileriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000