09 Şubat 2013, Cumartesi 09:58:29

UÇUŞ KORKUSU PİST BAŞINDAN DÖNDÜRDÜ

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Konya seferini gerçekleştirmeye hazırlanan uçak, bir yolcunun uçuş korkusu nedeniyle pist başından geri döndü.
  • Bu yolcunun kafasi -sifir- numara tras edilip, elleri kelepcelenerek,Istanbulun kalabalik yerlerinde gezdirilerek teshir edilmeli.
  • Bu yolcu kara listeye alinip bir daha ucusuna izin verilmemeli.
  • uçağın takside harcadığı yakıtın bedeli alınmalıdır bu yolcudan
  • Havacilikta var boyle seyler, normaldir.
  • Bu kadarda kolay olmadı herhalde. Uçak boşaltılmalı yada en kötü yolcu bagajı kargodan indirilip kabinde de bagaj eşleştirme yapılmalı. Anlatımdan anladığım merdiven geldi adam indi gitti
  • Ucak fobin varsa ucaga binmeyeceksin. Bir suru insani magdur etmeye ne hakkin var densiz.

Türk Hava Yolları'nın dün akşam İstanbul-Konya seferini gerçekleştircek B737-800 tipi yolcu uçağı kalkışa hazırlandığı sırada pist başından döndü.

Alınan bilgiye göre; Tarifeli olarak dün saat 22.30 sıralarında İstanbul-Konya seferini yapmak için son hazırlıklarını tamamlayan Türk Hava Yolları ait TK2042 sefer sayılı yolcu uçağı kalkış yapmak için pist başına ilerlemeye başladı.

Bu sırada uçakta bulunan bir yolcu uçuş korkusu olduğunu ve uçmak istemediğini kabin görevlilerine bildirdi. Bunun üzerine THY uçağı pist başından geri dönerek park yerine yanaştı.

Park yerine yanaşan THY uçağı, yolcunun inmesinin ardından 23.37'de Konya seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan havalandı. Uçak, 00:45 sularında Konya'ya varabildi.

UÇUŞ KORKUSU PİST BAŞINDAN DÖNDÜRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Berber Ismail. ~ 11 yıl önce
Bu yolcunun kafasi -sifir- numara tras edilip, elleri kelepcelenerek,Istanbulun kalabalik yerlerinde gezdirilerek teshir edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara liste ~ 11 yıl önce
Bu yolcu kara listeye alinip bir daha ucusuna izin verilmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaşım ~ 11 yıl önce
Adamın ne durumda olduğunu biliyormusunda böyle bu tarzda konuşuyosun adam belki heyecanına yenik düştü yapamayacağını düşündü kaç kilşi öldü bu heyecana kapılıp kalp krizi geçiren kemal sunalı bile bu yüzden kaybettik. Adam uçaktan inicekte bavulunu alıcak ordan tekrar otogara o saatten sonrası kolaymı onun için düzgün konuş arkadaşım adamın ne durumda olduğunu bilemeyiz
boink boink ~ 11 yıl önce
uçağın takside harcadığı yakıtın bedeli alınmalıdır bu yolcudan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olabilir... ~ 11 yıl önce
Havacilikta var boyle seyler, normaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu kadarda kolay olmadı herhalde. Uçak boşaltılmalı yada en kötü yolcu bagajı kargodan indirilip kabinde de bagaj eşleştirme yapılmalı. Anlatımdan anladığım merdiven geldi adam indi gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ucak fobin varsa ucaga binmeyeceksin. Bir suru insani magdur etmeye ne hakkin var densiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
densiz mi? ~ 11 yıl önce
Densiz lafı biraz ağır ve haksız kaçmış...Senin de bir akraban olabilirdi,yahut en basitinden korkmuş yahu,böyle yorum yapılır mı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000