08 Ağustos 2014, Cuma 14:02:15

UÇUŞ İPTALLERİ THY'YE PAHALIYA PATLADI

İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış uçak seferlerini iptal ettirdi. Yolcular mağdur olurken, havayolu şirketleri de maddi zarara uğradı. THY, iptal edilen 3 bin 500 yolcusunu otelde ağırladı.
  • Pegasus firmasi bizi konuk etti agirladi istanbulda güler yüzlü personel kusursuz hizmet Tesekkürler Pegasus
  • OTELDE AĞIRLADI DA NE OLDU BAGAJLAR KAYIP 10 GÜN Ü GEÇTİ HALA SES YOK.THY TAMAMEN FİYASKO...
  • Ayıp ya insanlarımız ne kadar akılsız. Allah korusun uçuşlar iptal edilmeyip uçaklar kalksa görüş olmadığı için düşse dahamı iyi olacaktı. Can güvenliğinizi düşünüyorlar . Pes
  • Bodrum - Sabiha Gökçen uçuşum THY tarafından iptal edildi. Geceyi havalimanında geçirdik. Aslında otel ve transfer hakkımız olduğunu biliyordum ve bu hakkımızın kullandırılması için Bodrum havalimanındaki THY yetkililerinden yardım talep ettim. Fakat öyle bir hakkınız yok, hava koşulları sebebi ile iptal edilen seferlerde yolcuların otel hakkı olmaz denildi. Yemin ederim ki aynen böyle söylediler. Bu THY' yi nereye şikayet etmemiz gerekir?
  • Pegasus ne yaptı diye sormuşlar, bir çalışan olarak cevap vermek istedim..! Pegasus'ta aynı THY'nin yaptığı gibi otel-ikram-servis hizmetini sağladı yolcularına, zaten uluslararası bir zorunluluk olduğu için yapmak zorunda.. Bide bütün bunlara karşılık yolcuların neler yaptığını anlatayım.. Bizim sevgili yolcularımız ofisimizi basıp sandalyelerle tavandaki lambaları kırdılar, otele gitmek yerine sabaha kadar ofisin camlarını tekmeleyip yumrukladılar, vardiya amirimizi tekme tokat dövdüler, yapılan hakaretleri söylememe gerek yok sanırım... Hea bide aprona atlayıp grup halinde uçağa gitmeye çalıştılar.. Yapılan hiçbir açıklamayı beğenmeyip hakaretlerine devam ederken verilen cevaplara ise ben müşteriyim istediğimi söylerim sen bana cevap vermezsin deyip üstümüze çanta fırlattılar.. Saygılarımla...
  • Pegasus ve diğerleri iptal seferlerden dolayı misafirlerini ! otelde ağırlamadılarmı ?
  • Sinyoriteyi degistirin bak basiniza neler gelecek.z.basgol ve kotil
  • saglik olsun yeter....gecde olsa sag saglim gidelim....
  • Eyyy Meteoroloji.....Kimse bizi test etmeye kalkmasin, yagmur da bizim kar da bizim. Bunu da boyle bilesin. (Muktedir bir zat)
  • müdürüm ne işe yarıyor, bir çözüm bulurlar herhalde, olmadı apronda deve kesin.

İstanbul’u etkisi altına alan şiddetli yağışlar havalimanlarında uçuşların iptal edilmesine neden oldu. Rötar ve iptal edilen uçuşlar nedeniyle yolcular mağdur olurken, havayolu şirketleri de maddi zarara uğradı. Türk Hava Yolları (THY) iç hatlarda karşılıklı 60 seferini iptal ederken, Trabzon, Dalaman, Kayseri, Sivas, Erzincan, Ankara’ya da ek seferler koydu.

3 BİN 500 YOLCU OTELLERDE AĞIRLANDI

Türk Hava Yolları, hava koşulları nedeniyle iptal ettiği seferlerin yolcularına otel ve yemek ikramı yaptı. Türk Hava Yolları dün uçuramadığı 3 bin 500 yolcuyu otellerde ağırlarken,15 bin yolcusuna da havalimanında ikram verdi.

UÇUŞ İPTALLERİ THY'YE PAHALIYA PATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Aytac ~ 8 yıl önce
Pegasus firmasi bizi konuk etti agirladi istanbulda güler yüzlü personel kusursuz hizmet Tesekkürler Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EBRU ~ 10 yıl önce
OTELDE AĞIRLADI DA NE OLDU BAGAJLAR KAYIP 10 GÜN Ü GEÇTİ HALA SES YOK.THY TAMAMEN FİYASKO...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Ayıp ya insanlarımız ne kadar akılsız. Allah korusun uçuşlar iptal edilmeyip uçaklar kalksa görüş olmadığı için düşse dahamı iyi olacaktı. Can güvenliğinizi düşünüyorlar . Pes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FoRZa ~ 10 yıl önce
Bodrum - Sabiha Gökçen uçuşum THY tarafından iptal edildi. Geceyi havalimanında geçirdik. Aslında otel ve transfer hakkımız olduğunu biliyordum ve bu hakkımızın kullandırılması için Bodrum havalimanındaki THY yetkililerinden yardım talep ettim. Fakat öyle bir hakkınız yok, hava koşulları sebebi ile iptal edilen seferlerde yolcuların otel hakkı olmaz denildi. Yemin ederim ki aynen böyle söylediler. Bu THY' yi nereye şikayet etmemiz gerekir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pegasus ne yaptı diye sormuşlar, bir çalışan olarak cevap vermek istedim..! Pegasus'ta aynı THY'nin yaptığı gibi otel-ikram-servis hizmetini sağladı yolcularına, zaten uluslararası bir zorunluluk olduğu için yapmak zorunda.. Bide bütün bunlara karşılık yolcuların neler yaptığını anlatayım.. Bizim sevgili yolcularımız ofisimizi basıp sandalyelerle tavandaki lambaları kırdılar, otele gitmek yerine sabaha kadar ofisin camlarını tekmeleyip yumrukladılar, vardiya amirimizi tekme tokat dövdüler, yapılan hakaretleri söylememe gerek yok sanırım... Hea bide aprona atlayıp grup halinde uçağa gitmeye çalıştılar.. Yapılan hiçbir açıklamayı beğenmeyip hakaretlerine devam ederken verilen cevaplara ise ben müşteriyim istediğimi söylerim sen bana cevap vermezsin deyip üstümüze çanta fırlattılar.. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece THY mi ? ~ 10 yıl önce
Pegasus ve diğerleri iptal seferlerden dolayı misafirlerini ! otelde ağırlamadılarmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Sinyoriteyi degistirin bak basiniza neler gelecek.z.basgol ve kotil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saglik olsun ~ 10 yıl önce
saglik olsun yeter....gecde olsa sag saglim gidelim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay Bee ~ 10 yıl önce
Eyyy Meteoroloji.....Kimse bizi test etmeye kalkmasin, yagmur da bizim kar da bizim. Bunu da boyle bilesin. (Muktedir bir zat)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdürüm ~ 10 yıl önce
müdürüm ne işe yarıyor, bir çözüm bulurlar herhalde, olmadı apronda deve kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000