26 Mart 2015, Perşembe 10:45:33

UÇUCU EKİPLERİN OTEL NÖBETİ KALDIRILIYOR MU?

Hava İş Sendikası bir açıklama yayınlayarak, uçucu ekipler için yeni kararlar alındığını duyurdu.
  • Sayın airporthaber yöneticileri bundan sonra diğer meslek grupları hakkında da haber yapın da onları da eleştirelim.Çünkü TK airgarsonlar çok bozuluyorlar.:))))))))))))Polis,asker,hemşire ,öğretmen,doktor gbi meslekler de olsun haberlerin içinde.:))))))))))))
  • yahu bizim bu sandviç canavarları buraya gelince mangalda kül bırakmıyorlar ya çok gülüyorum.
  • airporthaber böyle seviyesiz yorumlara nasıl izin verirsiniz
  • Günlük hayatta işini iyi ya da kötü icra eden bircok meslek var. Öğretmen, doktor, bankacı vs. Neden onlarla ilgili aşağılama yorumları yazma cabasında değilsiniz? Bütün derdiniz TK Kabin memurları olmuş. Bunun acıklaması hasetlikten baska birşey değildir.
  • Playboy zede'ye Yok abicim ben sadcee o mahlulatin kim oldugunu biliyorum ben genelde senin vslindenle takiliyorum ;)
  • Bizim orda Esc Canan var.Saati saati 500TL.Bi ara sordum Aylık gelirin ne kadar diye.Kadın soylemedi."O benim özelim " dedi.Karakterli kadınmış.Bu arada sesi duydunuz mu arkadaslar.Haaaşşşşşırtt die bir ses geldi.Sanırım TK airgarsonlardan geldi :))))))))))))))
  • Hadi TK airgarsonlar,maaşlarınızı söyleyin de kıskanalim sizi :))))))))))))
  • Troll'lere prim vermeyin kabin ekibi arkadaşlar. Yazmayın cevap.
  • kaptan fo teknik rumuzlu sallayanlar. Kabin ile alakalı her habere 50 yorum yapıyorsunuz. Sizinle alakalı haberlere bakıyorum tık yok. Hayrola derdiniz ne?
  • Amcaniz yoksa giremessiniz.ne adamlar girdi dövmeli şekilde.can attım 2 senedir tam firsatim oldu almanca ve İngilizceden ama oda olmadı demekki nasip deilmis.sunada şahit oldum 2013 te 0.7 barajı varken ,0.5 ile elendiği halde sırf vali torpilli die geri çağırdılar.yazık günah bu şirket nasıl kişilerle ucuor? O kadar gerine geri ne anlatioz THY die.

Hava İş Sendikası bir açıklama yayınlayarak, uçucu ekipler için yeni kararlar alındığını duyurdu.

Sendika, Türk Hava Yolları yönetimiyle uçucu personelin otel nöbetlerinin kaldırılması ve mazaret durumları başta olmak üzere bazı konularda görüşmeler yapıldığını vurgulayarak değişikliklere gidildiğini açıkladı.

İşte Hava İş Sendikası'ndan yapılan o açıklama:

Değerli Üyelerimiz,

Geçtiğimiz hafta Sendika Başkan Yardımcımız Murat Kallenci ve uçuş işletme temsilcilerimizin Türk Hava Yolları Yöneticileri ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde;

- Otel nöbetlerinin kaldırılması,

- Görevine gelemeyeceğini (mazeret, sağlık raporu) görev başlangıç saatinden 4 saat öncesine kadar bildiren personelin uçuş parasının kesilmemesi,

- RM görevlerini herhangi bir sebepten ötürü arayamamış personele 21:00 ile 23:00 lokal saatleri arasında hatırlatma maili gönderilmesi,

- UDS sisteminde doldurulan formlarda revizyona gidilmesi ve sinyorite çalışmalarının başlatılması ile ilgili görüş birliğine varılmış olup, çalışmalar tamamlanıncaya kadar otel nöbet saatlerinin 05:00-13:00, 13:00-21:00, 21:00-05:00 olarak değiştirilmesinde mutabık kalınmıştır.

Görüşmelerine devam ettiğimiz tüm maddelerin en kısa zamanda neticelenmesi hususunda konunun takipçisi olduğumuzu bildirir, sağlıklı ve huzur dolu uçuşlar dileriz.

UÇUCU EKİPLERİN OTEL NÖBETİ KALDIRILIYOR MU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (106)

Engineer ~ 9 yıl önce
Sayın airporthaber yöneticileri bundan sonra diğer meslek grupları hakkında da haber yapın da onları da eleştirelim.Çünkü TK airgarsonlar çok bozuluyorlar.:))))))))))))Polis,asker,hemşire ,öğretmen,doktor gbi meslekler de olsun haberlerin içinde.:))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka2 ~ 9 yıl önce
yahu bizim bu sandviç canavarları buraya gelince mangalda kül bırakmıyorlar ya çok gülüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tkn ~ 9 yıl önce
güldüğünü sanmıyorum.bence cıldırıyorsun:)))))))))
Yasas ~ 9 yıl önce
airporthaber böyle seviyesiz yorumlara nasıl izin verirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rtn ~ 9 yıl önce
Çok haklısın gerçekten,sana bile izin veriyorlar olmaz ki böyle :))))))))))))))
NoName ~ 9 yıl önce
Günlük hayatta işini iyi ya da kötü icra eden bircok meslek var. Öğretmen, doktor, bankacı vs. Neden onlarla ilgili aşağılama yorumları yazma cabasında değilsiniz? Bütün derdiniz TK Kabin memurları olmuş. Bunun acıklaması hasetlikten baska birşey değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
ne yani airporthaber de öğretmenlerin ve doktorların sorunlarından mı bahsedelim:)))))))))))))Hadi arkadaslar herkes öğretmenlerde doktorlardan bahsetsin burda:))))))
Martin ~ 9 yıl önce
Hasta yakınlarından dayak yiyen doktor,hemşire ve diğer sağlık çalışanlarının da sorunlarını ele alalım.:))))))))))))))))
KM ~ 9 yıl önce
yaklaşık 8 ay once kırarkadasım doğum günümde FLY IQ4404 marka telefon hediye etti.Aldığım günden bu yana 4 kez servise verdim.Hala da sorun çözülmedi.Çok dandik bir telefonmuş,sakın satın almayın arkadaslar.Fly ın hiçbir telefonunu almayın.:))))))))
CS ~ 9 yıl önce
Yaw bu Onaylayıcı uçak teknisyenleri de çok havalı oluyor be kardeşim.olmaz ki ama :)))))))))))))))))))))
Teknisyen ~ 9 yıl önce
6 aylığına Tayland a göreve gittim.Ordayken dedim ki kendi kendime "ulan ne karılar var beee".:))))))))))))))))))))Çok havalıyız yahuu azcıkda bizle uğraşın be kardeşim:))))))))
yolcuya ~ 9 yıl önce
Yok canım yolculardan bahsedelim mesela bir yolcu olarak memnuniyetsizliğiniz nedir bir yolcu olarak benim otel Nöbeti düzenlemem senin nerene ne yapıyor ya Allah Aşkın'a uçakta siz gibiler bana neden denk gelmiyor torpilliyim ya ondan zerre korkmuyorum ah bi gelsen de sana bişileri tersten göstersem karın tokluğuna çalışıyorsun uçağa biniyorsun onu da şirketin alıyor ( Deloitte Denetçi idim bana da alıyordu ) restoranda gitsen yiyemiceğin yemeği ekonomide uçup uçağı satın alıyorsun nedir derdin söyle bakalım
tk airgarsonaa ~ 9 yıl önce
Sizde bir acayipsiniz Tk airgarsonlar.Sizden bahsedince bozuluyosunuz bizi kıskanıyorsunuz diyorsunuz snra sizden bahsetmeyince gene triplerdesiniz.Bi karar verin artık.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Playboy zede'ye Yok abicim ben sadcee o mahlulatin kim oldugunu biliyorum ben genelde senin vslindenle takiliyorum ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Business ~ 9 yıl önce
Bizim orda Esc Canan var.Saati saati 500TL.Bi ara sordum Aylık gelirin ne kadar diye.Kadın soylemedi."O benim özelim " dedi.Karakterli kadınmış.Bu arada sesi duydunuz mu arkadaslar.Haaaşşşşşırtt die bir ses geldi.Sanırım TK airgarsonlardan geldi :))))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Support ~ 9 yıl önce
TK airgarsonlar sürekli maaşlarını gündeme getiriyorlar.Eğer maaşla üstünlük kurduğunuzu sanıyosanız ESC ler kadar bile değeriniz yok.Bence onlar daha görgülü sizlerden.
adilik ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
pazarlamacı ~ 9 yıl önce
Arkadaşım bu işleri iyi bildiğine göre sanırım bu işin pazarlamasını yapıyorsun,bu işi pazarlayanalara ne denir biliyorsun değilmi...
:)))) ~ 9 yıl önce
Düşük IQ lu,müşteri olduğumu biliyorsun ama kendince laf sokma çabası içersinde olduğun için böyle saçmalıyosun.Ama rumuzuna bakıyorum da galiba sen o dediğindensin :)))))))))
Customer ~ 9 yıl önce
Adilik rumuzlu arkadasın yorumu sansürlenmiş.:)))))))Büyük ihitmalle TK kabindir kendisi.Küfür etmeden laf sokma sanati diye bir sey var.Zekan yetmedi sanırım bu sanatı icra etmeye..:))))))
Pilotek ~ 9 yıl önce
oooohaa :))))))))))adam çok pis kapak yaptı.Ama suç pazarlamacı rumuzlu arkadasda.Resmen kendi kalesine gol pasını verdi,adam da topu 90 a taktı.Herlade bir kaç gün evden çıkamaz,depresyona girer.:)))))))
dlrdersiverenairhost ~ 9 yıl önce
Maaş konusunu kapitano pardon dlr den elenen cigere bakn minik kaptan açtı ben kabin ekiplerinin maaş konusu açtığını görmedim. Açan da varsa o da aynı kefede benim gözümde herkez ekmek derdinde
adilik ~ 9 yıl önce
adilik diye yazdığım yazıda küfür yoktu Airporthaberi eleştrimiştim o yüzden yayınlanmadı,sizin gibi seviyesi yerlerde sürünen karaketrsiz tiplerin kendince düşük zeka seviyesi ile yazılmış yorumları niye burda yayınlıyorsunuz diye yazmıştım,bak küfür varmı burda...
Piloteke ~ 9 yıl önce
Deprseyona girmek size özgü bir şey,bak bir taneniz depresyona girdiği için koca uçağı düşürdü içindeki masum İnsanlarla,nasıl bu kapak iyi oldu mu....
sdf ~ 9 yıl önce
Ölen insanlar üzerinden laf sokma cabası ayrı seviyesizlik tebrik ederim seni..
yolcu ~ 9 yıl önce
O zaman captan pilotunun depresyona girmesini engelleyeceksin güzelim.Gönlünü hoş edeceksin.Arasıra kokpite girip var mı ihtiyacı diye kontrol edeceksin.Senin bir görevin de bu :))))))))))))))))))))))))))))
Yolcu'ya ~ 9 yıl önce
Bilader girerim kokpite ama kim kimi memnun eder onu bilemeyiz,istersen senin gibi yolcularıda memnun ederiz ama dikkat et pişman olursun be hacı...ne çıkacağını bilsen böyle konuşmazsın....puaaahahaha...
Yolcu'ya diyene ~ 9 yıl önce
Trans olduğunu kabul ediyosun yani.Olsun o da olur :)))))))))))))))))9
flight ~ 9 yıl önce
Hadi TK airgarsonlar,maaşlarınızı söyleyin de kıskanalim sizi :))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
Aynen birazdan gelir görgüsüzün birinden dediğin yazı:))))
zekaya bak ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
byby ~ 9 yıl önce
NMaaşı söylemeye gerek yok. Bunun konusunu açtığına göre sen insanları parasına göre niteleyen bir kapitanosun. Ben 5 alıyorsam sende 10 alıyorsun ee ne olmuş. Sen uçağı ucuruyosun bende en az senin kadar yolcuyla uğraştığım için bir tarafım terliyor. Bazı beyni muhallebilesmis kaptanlar toefl bilmio bilmem ne demiş birader daha üç gün önce yabancı dili olmadığı için iç hat yapan kaptanla uçtum. 2 örgün üni bitirdim yüksek yaptım toefl ielts im var dlr sınavını geçtim. Ama işin kötüsü şu ki sizin meslek 5 10 yıl içinde makinelere teslim edilecekmiş Airbus Başkanı açıklama yaptı. Birikiminizle (ona buna yedirmediysen) bi restoran açarsın sende garson olursun be gulo :-) senin dalga geçtiğin kabinde muhendisinden öğretmenine iktisatcisindan bankacisina birçok insan var. Herkezin derdi ekmek parası. Sizin gibi zihniyetlerle uçtuğum için üzülüyorum keşke denk gelsek suratına söylesem. He ne mi olur hiçbirşey olmaz çünkü garsonlar olarak torpilliyiz arkamiz sağlam.
bye bye aaa ~ 9 yıl önce
ahahahahahahahahahahaha:)))))))))))))) yaw he he :))))) Bizim yerimizi makineler alacak.Hatta duyduğuma göre gelecekte makineler bize hükmedecekmiş.Bu tarzda çok fazla film var.Çok kaptrıma kendini filmlere:))))))))))
bye bye a ~ 9 yıl önce
Yahu sen neyi anlamadın.Sen meselyi anlamaışsın kibirinden.SHGM nin mevzuatına bak.Airgarson olmak için sana 2ünüversite bitir ya da toefl benzeri sınavdan su puanı al demiyorki.Biraz bakımlıysan çat pat bir yabancı dil konusabiliyorsan bi de içerden torpilin varsa tamamdır.Artık Tk da airgarsonsun:))))))Adam yukarda lafı sokmus daha niye hala kıvranıyorsunuz
bye bye eee ~ 9 yıl önce
Neden yalan söyleyerek kendini küç düşürüyorsun.Madem yalan söyleyecen biraz mantıklı yaz.SHGM pilotları belli periyodlarla ingilizce sınavı yapıyor.Üstelik randevu sitemiyle çağırıp yapıyorlar.Senn uçakla gittiğine emin misn?Dolmuşla ya da otobüsle gitmiş olmayasın.Sonuçta halk arasında onlarada "kaptan" diyorlar."Kaptan köşede inecek var" :)))))))))))Azıcık Mantıklı Konuş..:)))))))))))
dolmuş kaptanı ~ 9 yıl önce
Kaptanların içinde bu kadar adi tipler olduğunu tahmin etmek gerekirdi...unutma dolmul şöförlerinede Akptan diyorlar ama onlar sizin kadar havalanmıyor niye acaba,sizden daha karakterli olduklarından olabilirmi,cebien biraz para girdi diye adammı oldunuz lan...
Polemik ~ 9 yıl önce
iyi ben airgarson isem sen zorda kaldığında otopilota bağlanan yumurta topuk şoförün inşallah senle uçakta denk gelirim ya tam bir trolsun kokpitteydim böyle mantarbaslar nasıl olabilir yoksa sende şu baba zoruyla şirkete giren ve sürekli eğitime çekilen kişilerden birkaçı misin
Yalanacevap ~ 9 yıl önce
Sen takunya havayollarinda uçuyor olabilirsin bizzat uçtum diyorum şişman 55 yaşlarında göbekli bi amca. Ya ben olayı çözdüm kesinlikle sen dlr dan elendin ezik ezik iş bakiniosun öyle baba parası ile pil atpl almaya benzemez dosya ekle olsa da mailime gelen dlr sonucumu yollasam airgarson olarak sana kapak olurdu he bu arada mowhawk i da geçtim ama yalandır boşver sen takılma böyle şeylere sen iş bakmaya devam yardır
Inspector ~ 9 yıl önce
mail adresini yaz buraya.Merak ettim gerçekten yahu.Sen yaz buraya ben sana belgelerimi mail atacam.Hadi bebeğim göster kendini ooohh yeea :)))
Xxx ~ 9 yıl önce
Sen kesinlikle kaptan olamazsın yani hakkaten seni kaptan yapan şirket batar şu üsluba bak duvara tırmanan bir zihniyetin var
Prim yok ~ 9 yıl önce
Troll'lere prim vermeyin kabin ekibi arkadaşlar. Yazmayın cevap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 9 yıl önce
kaptan fo teknik rumuzlu sallayanlar. Kabin ile alakalı her habere 50 yorum yapıyorsunuz. Sizinle alakalı haberlere bakıyorum tık yok. Hayrola derdiniz ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buahido ~ 9 yıl önce
Amcaniz yoksa giremessiniz.ne adamlar girdi dövmeli şekilde.can attım 2 senedir tam firsatim oldu almanca ve İngilizceden ama oda olmadı demekki nasip deilmis.sunada şahit oldum 2013 te 0.7 barajı varken ,0.5 ile elendiği halde sırf vali torpilli die geri çağırdılar.yazık günah bu şirket nasıl kişilerle ucuor? O kadar gerine geri ne anlatioz THY die.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000