19 Mart 2011, Cumartesi 08:47:41

Uçakla seyahat etmeye bayılıyor

İş gereği devamlı bir ülkeden diğerine seyahat eden Tülin şahin, gezi albümünü Mecmua dergisiyle paylaştı. Görüşme sırasında seyahat konusuyla ilgili soruları da yanıtlayan şahin, çoğu insanın aksine uçakla seyahat etmeye bayıldığını söyledi...
  • O maddeler ne sıra sıra bir şey anlamadım?
  • umarım hayallerine ulaşırsın küçük arkadaşım.
  • "Up in the air" güzel bir film gerçekten.
  • Aynı Şekilde Bende Uçakla Seyahat etmeyi çok severim.İçimde Uçaklara karşı büyük bir aşk var.Uçağın kalkıştaki motor sesi,o atmosfer,o an,motor çalışırken falan çok hoşuma gidiyor.Ve İnanır mısınız Uçaktan inerken içimden bir parça kopuyormuş gibi oluyor.Ve Hedefim Pilot olmak henüz 15 yaşındayım.

Havaalanlarını severim, uçakları severim. Size garanti ediyorum, uçak en kaliteli zaman geçirebileceğiniz yer haline geldi. Ayrıca uçakla seyahat edecek herkese mutlaka George Clooney’nin ‘Up In The Air’ filmini izlemesinini öneririm.
   
“UP IN THE AIR”I  HERKES İZLEMELİ
 
Yabancı bir ülkeye iş seyahati yapanlara tavsiyeleriniz neler olur?

- O ülkeyle ilgili her şeyi araştırmış olun, yani yola tedbirli çıkın. Bir de uçakla seyahat eden herkese bir öneride bulunmak istiyorum. Lütfen havaalanı güvenlik kurallarına saygılı ve duyarlı olalım. şikâyet etmeyelim. Çünkü hepsi bizim güvenliğimiz için. Alana vaktinde gidip keyfini çıkaralım. Ve mutlaka George Clooney’nin “Up In The Air” filmini herkes en az bir kez izlesin.

* İşte doğup büyüdüğüm ülke Danimarka. Burası Kopenhag ve arkamda meşhur küçük denizkızı heykeli.
* Avrupa’da billboard’larda.
* Paris’te Lacoste çekiminde Karl Lagerfeld’le.
* Phuket’te bu sevimli yavru fille çekim yaptım.
* Paris’ten sevgilerle. Çoook soğuk bir kış günü Paris Fashion Week’te defileye çıkacağım.
* Hamburg’da sabah çekime bisikletle gitmiştim. Stüdyodan çıkıp şehre yine bisikletle gidip, yemek yiyip sonra otele dönmüştüm. şehri çok farklı bir şekilde keşfetmek için süper bir yöntem, üstelik sağlıklı.
* Efsane meslekdaşım süpermodel Claudia Schiffer ile Ferragamo için birlikte tanıtım yaparken... ınanamıyorum hâlâ bir araya geldiğimize.
* “Europen Topmodel” dergisinin kapağı.
* New York’taki bir çekime THY Boeing 777 ile giderken.

(Hürriyet)

Uçakla seyahat etmeye bayılıyor

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
O maddeler ne sıra sıra bir şey anlamadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
umarım hayallerine ulaşırsın küçük arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Up in the air" güzel bir film gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynı Şekilde Bende Uçakla Seyahat etmeyi çok severim.İçimde Uçaklara karşı büyük bir aşk var.Uçağın kalkıştaki motor sesi,o atmosfer,o an,motor çalışırken falan çok hoşuma gidiyor.Ve İnanır mısınız Uçaktan inerken içimden bir parça kopuyormuş gibi oluyor.Ve Hedefim Pilot olmak henüz 15 yaşındayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000