28 Ekim 2013, Pazartesi 13:34:07

UÇAK SEFERLERİNE FIRTINA ENGELİ!

İngiltere'nin özellikle güneyinde etkili olan kuvvetli fırtına hayatı durma noktasına getirdi. Ülkede metrolar çalışmıyor, uçak seferleri iptal ediliyor...
  • Fırtına özellikle iki gündür sadece İngiltere değil kuzey Hollanda'da da hayatı etkiledi, bu gün bir çok uçak Schiphol tarafından divert edildi.

İngiltere'nin özellikle Güney kesimini etkileyen kuvvetli fırtına ve sağanak yağış, ulaşımı durma noktasına getirdi. Ülkenin Güneybatısısında kasırgayı aratmayan fırtınada iki bin ev elektriksiz kaldı. Doğal afetten, ülkenin en büyük havalimanı Heathrow da nasibini alarak 130 uçuş iptal edildi. Yetkililer fırtınanın saatte 160 kilometreye kadar ulaştığını aktarırken sel uyarısında da bulundu. 

Şiddetli fırtına nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) da yolcularını bazı seferlerinde iptaller olduğu belirtildi. THY tarafından yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerimizde aksamalar yaşanmaktadır. Lütfen havalimanına gelmeden önce uçuşunuzu 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden veya web sitemizdeki kalkış-varış uygulamasından kontrol ediniz" denildi.

İŞTE TÜRK HAVA YOLLARI'NIN FIRTINA NEDENİYLE İPTAL EDİLEN UÇAK SEFERLERİ

UÇAK SEFERLERİNE FIRTINA ENGELİ!

Yorumlar

Enver ~ 10 yıl önce
Fırtına özellikle iki gündür sadece İngiltere değil kuzey Hollanda'da da hayatı etkiledi, bu gün bir çok uçak Schiphol tarafından divert edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000