30 Ocak 2011, Pazar 10:06:00

UÇAK SAYISI ÜÇE ÇIKTI

Türk Hava Yollarına ait üç uçak sabah saatlerinde, Mısır'a hareket etti
  • türk hava yolları ayrımcılık yapmasın lütfen yengemiz mısır uyruklu oldugu icin 36 saat cairo havaalanında ucaga almadılar...?
  • Ben o uçaklardan biriyle Davutoğlu beyin gidip işleri düzeltmesini tarafların barışmasını sağlamasını beklerdim.
  • bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan, çok insanımız var bu memlekette maalesef
  • böylesine olayları gördükçe Türkiyemizin ne kadar büyük bir ülke olduğunu daha iyi anlıyoruz... ordan gelen bir vatandaşımız Allah devletimizden razı olsun diyordu, gerçektende öyle... dış işleri bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkürler...gerekirse 3 değil tüm THY filosu da seferber edilir. bu ülke istediği takdirde herseyi yapacak güce sahiptir. allah devletimize,hükümetimize zarar zeval vermesin
  • THY'de 250 uçak var diye yazıyordu internette, 3 tane miymiş ???
  • siyasetten dağlar kadar uzak olan laleli şunu bilki THY'nin görevleri arasında olanüstü hallerde ülkeye ücretsiz hizmet etmekte bulunmaktadır. zaten tk'nın filosu bu iş için fazla bile gelir. kaldıki özel şirketlerin bu tür etkinlikleri yapmaları önünde sayısız bürökratik en gel mevcuttur. tüm bunlar bu hayayolları gerektiğinde yardım amaçlı kullanılamaz anlamına gelmiyor, elbetteki ihtiyaç olduğunda ve Türk Hava Yolları tek başına üstesinden gelemediğinde üzerinde Anlı, Şanlı Türk Bayrağı bulunan bütün uçaklar ve şirketler ne pahasına olursa olsun elinden geleni yapacaktır. En azından kendi şirketimiz için söyleyebilirimki biz vatanımıza sayısız hizmette bulunduk ve bulunuyoruz. bu hizmetleri defalarca size anlattım! artık anlamayanlara.
  • arkadaşım ! ben konu ile ilgili yorum yapmak istemiyorum . zira sen daha konunun ne olduğunu bile bilmiyorsun . . . allah aşkına bu tür konularda yorum yapmak için biraz bilgi sahibi olun . uydurma sözlerle buraları işgal etmeyin , ayak altında dolanmayın .
  • Bütün forumlara bilgisizce yazma özgürlüğü verilmiş bu arkadaşa açıklama yapmaya çalışmayın, evindeki uydudan bağlanıp sadece televizyon ve internetten duyduğu havacılıkla yorum yapan bi şahıs. Bi süre sonra sıkılır diye umuyorum...
  • Thy uçaklarının yattığını söyleyen arkadaşa sazımla giliyorum. Daha çok beklersin
  • bu tur tahliye operasyonlari. dişişleri bakanliğinin idaresinde yapilir. ve dişişleri bakanliğinin direktif verdiği havayolunun ucaklari kullanilir.dişişleri bakanliğida tabiki oncelikle devletin havayolunu secer.ve bunlarin paralari misli ile odenir.saz gibi yorum yapiyorsun..birde ucaklari yatan kim varsa onun ucaklari kullanilir.. anladin sanirim.
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi(AFAD) Başkanı Mehmet Ersoy, Mısır'da yaşayan Türk vatandaşların tahliyesi için Türk Hava Yollarına ait üç uçağın sabah saatlerinde, Mısır'a gönderildiğini bildirdi.

Ersoy yaptığı yazılı açıklamada, Mısır'da kamu düzeninin sağlanmasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu ülkede yaşayan 750 Türk vatandaşının tahliyesi için yapılan planlamalar çerçevesinde sabah saatlerinde üç uçağın Mısır'a gönderildiğini belirtti.

Uçaklardan birinin Kahire'ye diğer ikisinin de İskenderiye'ye gönderildiğini belirten açıklama şöyle:

''30 Ocak Pazar günü öğle saatlerinde, Kahire ve İskenderiye'de bulunan El Nozha ve Borg Al-Arab havaalanlarında hazır bulunacak şekilde Türk Hava Yolları'na ait uçaklar Mısır'a gönderildi. Başkanlığımızca Dışişleri Bakanlığı ve THY Genel Müdürlüğü ile yürütülen koordinasyon sonucunda, şu an itibarıyla Kahire ve İskenderiye'de bulunan yaklaşık 750 vatandaşımızın Mısır'dan tahliyesi gerçekleştirilecektir.''

Daha önce iki uçak gönderileceği açıklanmıştı.

UÇAK SAYISI ÜÇE ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
türk hava yolları ayrımcılık yapmasın lütfen yengemiz mısır uyruklu oldugu icin 36 saat cairo havaalanında ucaga almadılar...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben o uçaklardan biriyle Davutoğlu beyin gidip işleri düzeltmesini tarafların barışmasını sağlamasını beklerdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan, çok insanımız var bu memlekette maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
böylesine olayları gördükçe Türkiyemizin ne kadar büyük bir ülke olduğunu daha iyi anlıyoruz... ordan gelen bir vatandaşımız Allah devletimizden razı olsun diyordu, gerçektende öyle... dış işleri bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkürler...gerekirse 3 değil tüm THY filosu da seferber edilir. bu ülke istediği takdirde herseyi yapacak güce sahiptir. allah devletimize,hükümetimize zarar zeval vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'de 250 uçak var diye yazıyordu internette, 3 tane miymiş ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
siyasetten dağlar kadar uzak olan laleli şunu bilki THY'nin görevleri arasında olanüstü hallerde ülkeye ücretsiz hizmet etmekte bulunmaktadır. zaten tk'nın filosu bu iş için fazla bile gelir. kaldıki özel şirketlerin bu tür etkinlikleri yapmaları önünde sayısız bürökratik en gel mevcuttur. tüm bunlar bu hayayolları gerektiğinde yardım amaçlı kullanılamaz anlamına gelmiyor, elbetteki ihtiyaç olduğunda ve Türk Hava Yolları tek başına üstesinden gelemediğinde üzerinde Anlı, Şanlı Türk Bayrağı bulunan bütün uçaklar ve şirketler ne pahasına olursa olsun elinden geleni yapacaktır. En azından kendi şirketimiz için söyleyebilirimki biz vatanımıza sayısız hizmette bulunduk ve bulunuyoruz. bu hizmetleri defalarca size anlattım! artık anlamayanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşım ! ben konu ile ilgili yorum yapmak istemiyorum . zira sen daha konunun ne olduğunu bile bilmiyorsun . . . allah aşkına bu tür konularda yorum yapmak için biraz bilgi sahibi olun . uydurma sözlerle buraları işgal etmeyin , ayak altında dolanmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bütün forumlara bilgisizce yazma özgürlüğü verilmiş bu arkadaşa açıklama yapmaya çalışmayın, evindeki uydudan bağlanıp sadece televizyon ve internetten duyduğu havacılıkla yorum yapan bi şahıs. Bi süre sonra sıkılır diye umuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy uçaklarının yattığını söyleyen arkadaşa sazımla giliyorum. Daha çok beklersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu tur tahliye operasyonlari. dişişleri bakanliğinin idaresinde yapilir. ve dişişleri bakanliğinin direktif verdiği havayolunun ucaklari kullanilir.dişişleri bakanliğida tabiki oncelikle devletin havayolunu secer.ve bunlarin paralari misli ile odenir.saz gibi yorum yapiyorsun..birde ucaklari yatan kim varsa onun ucaklari kullanilir.. anladin sanirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000