25 Şubat 2019, Pazartesi 15:20:23

Uçak kaçırıldı THY alarma geçti!

Türk Havayolları, dün Bangladeş merkezli Biman Havayolları'nın kaçırılma girişimi sonrası alarma geçti.
  • 3 TANE İŞGÜZAR ÜST YÖNETİME TAKLA ATACAKLAR DİYE HER DAKİKA BİŞİLER UYDURUYORLAR . . . GEÇİN BUNLARI ANAM BE Bİ GEÇİN MAAŞINIZI ALIYORSUNUZ İŞTE DAHADA FAZLA ÇAPINIZI AŞACAK İŞLERE BURNUNUZU SOKMAYIN , DAHA ÖNCE BUNUN GİBİ BİRİ DAHA VARDI BİR GECEDE PAKETLEDİLER ZATİ O KİŞİ İYİ YERE KAPAK ATTI YA SİZ NEREYE GİDERSENİZ İMAM HATİPLİ SIRA ARKADAŞINIZDA YOK . . .
  • THY TEKNİK ENGELLİ HASTA calışanını işten attı
  • Bu tarz uyarılar nasıl oluyor da bu kadar kısa süre içerisinde şirket dışına çıkıp da basında haber olabiliyor. Daha şirketin yarısı maili girip de okuyamadı. Bu ne hız.
  • hicbisi olmaz yine herkes GULSHAN bolgesinde takilir. abartmayın bangladeshi bu kadar.
  • Thy ucak kacirilirsa thy borsada güm bom

Türk Havayolları, dün Bangladeş merkezli Biman Havayolları'nın kaçırılma girişimi sonrası alarma geçti.

Bangladeş'de görevli idarecilerini uyaran THY, ülkede havacılığa yönelik saldırıların artışa geçtiğini ve bu nedenle güvenlik konusunda son derece dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

THY'nin ülkede görevli personeline uyarı mesajı:

Değerli Türk Hava Yolları Yöneticileri;

Ulusal ve uluslararası haber kaynaklarından edinilen bilgilerde, 24 Şubat Pazar günü silahlı bir şahsın, Dakka(DAC)-Dubai(DXB) seferini gerçekleştirmek üzere kalkan Biman Havayolları’na ait uçağı kaçırma girişiminde bulunduğu belirtilmektedir. Chittagong(CGP)’a acil iniş yapan uçakta bulunan 142 yolcu ve mürettebat kurtarılmış, silahlı şahıs ise öldürülmüştür. Şahsın bir kabin görevlisini silahla yaraladığına dair kesin olmayan bilgiler de mevcuttur. Saldırganın 25 yaşında bir Bangladeşli olduğu ve herhangi bir terör örgütüyle bağlantısının saptanmadığı bildirilmektedir.

Yine aynı kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Bangladeş’te bulunan militanların 2016’dan itibaren havacılık sektörüne yönelik eylem kapasitelerini geliştirdikleri ve 2017 yılında da Biman Havayolları’nda çalışan bir pilotun DAEŞ ile bağlantılı Jama'atul Mujahideen Bangladesh(JMB) üyesi olduğu için tutuklandığı belirtilmektedir. Geçmişte Bangladeşli yetkililer, JMB militanlarının uçak kaçırma eylemleri planladıklarını açıklamıştır. 17 Mart 2017’de JMB üyesi bir intihar bombacısının Dakka Havalimanı’nın yanında bulunan Rapid Action Battalion(RAP) tesisine yönelik gerçekleştirdiği saldırıda 2 güvenlik görevlisinin yaralandığı, ayrıca 24 Mart 2017 tarihinde, Dakka Havalimanı güvenlik kontrol noktasında gerçekleştirilen intihar saldırısında da sadece intihar bombacısının öldüğü belirtilmektedir. İlerleyen dönemde de ülkede bulunan havalimanı ve uçaklara yönelik eylem yaşanma tehditinin bulunduğu bildirilmektedir.

Bu bağlamda mahalde görev yapan personelin operasyon esnasında yaşanabilecek güvenlik olaylarına karşı müteyakkız olması önem arz etmektedir.

Konuyu bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla.


©AirportHaber

Uçak kaçırıldı THY alarma geçti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

BOŞ İŞLER ~ 5 yıl önce
3 TANE İŞGÜZAR ÜST YÖNETİME TAKLA ATACAKLAR DİYE HER DAKİKA BİŞİLER UYDURUYORLAR . . . GEÇİN BUNLARI ANAM BE Bİ GEÇİN MAAŞINIZI ALIYORSUNUZ İŞTE DAHADA FAZLA ÇAPINIZI AŞACAK İŞLERE BURNUNUZU SOKMAYIN , DAHA ÖNCE BUNUN GİBİ BİRİ DAHA VARDI BİR GECEDE PAKETLEDİLER ZATİ O KİŞİ İYİ YERE KAPAK ATTI YA SİZ NEREYE GİDERSENİZ İMAM HATİPLİ SIRA ARKADAŞINIZDA YOK . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 5 yıl önce
THY TEKNİK ENGELLİ HASTA calışanını işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cb ~ 5 yıl önce
Bu tarz uyarılar nasıl oluyor da bu kadar kısa süre içerisinde şirket dışına çıkıp da basında haber olabiliyor. Daha şirketin yarısı maili girip de okuyamadı. Bu ne hız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fahri yildiz ~ 5 yıl önce
Yorumları okuyorum hep karalama kampanyası sanki lufthansa personelinin intikam ıntikam savaşı yazık bunları yazanların gayesi gayeleri apaçık ortada turkiyeyi karalamak
Nazml ~ 5 yıl önce
hicbisi olmaz yine herkes GULSHAN bolgesinde takilir. abartmayın bangladeshi bu kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap kadri ~ 5 yıl önce
Thy ucak kacirilirsa thy borsada güm bom

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000