24 Mart 2009, Salı 08:14:30

Uçak, iniş yapamayınca geri dönmek zorunda kaldı...

Türk Hava Yolları'na ait İstanbul-Eskişehir seferini yapan yolcu uçağı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı'ndaki olumsuz hava şartları nedeniyle pisti iki kez pas geçerek İstanbul'a geri döndü.
  • hava şartlarıyla ilgisi yoktu bence. ben uçaktaydım ve istanbuldaki hava şartları daha rüzgarlıydı ancak pilot anlaşılmaz birşekilde birinci seferde piste alçalamadı bile. İkinci seferde piste alçaldı, üçüncüde ciddi bir deneme bile yapmadı. hava şartlarından başka bir sorun vardı bence. (ertesi gün uçuş yoktu, belki pilotun işi vardı.Şaka şaka.)

İstanbul-Eskişehir seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan saat 19.10'da kalkış yapan 526 sefer sayılı Türk Hava Yolları uçağı, Anadolu Üniversitesi Havaalanı'ndaki elverişsiz hava şartları nedeniyle pisti iki defa pas geçti. Bunun üzerine uçak Atatürk Havalimanı'na geri dönüş yaptı.

Uçak, iniş yapamayınca geri dönmek zorunda kaldı...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
hava şartlarıyla ilgisi yoktu bence. ben uçaktaydım ve istanbuldaki hava şartları daha rüzgarlıydı ancak pilot anlaşılmaz birşekilde birinci seferde piste alçalamadı bile. İkinci seferde piste alçaldı, üçüncüde ciddi bir deneme bile yapmadı. hava şartlarından başka bir sorun vardı bence. (ertesi gün uçuş yoktu, belki pilotun işi vardı.Şaka şaka.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000