23 Nisan 2013, Salı 08:10:50

UÇAK BULUNAMIYOR

UEFA Avrupa Ligi heyecanına kapılan Fenerbahçe taraftarı, Benfica maçını Lizbon'da seyretmek için tur şirketlerini telefon yağmuruna tuttu. 3 bin 'Kanarya' Lizbon yolcusu...
  • perşembe akşamı ilk maç burada .. cuma sabahı iptaller başlar :))
  • TBMM'nin kuruluşunun 93. yıldönümü.Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun!Bugün Ata'mızdan bir armağan.Yoksa tutsak olurdun sen inan.Bugün 23 Nisan,hep neşeyle doluyor insan.

Fenerbahçe taraftarını UEFA Avrupa Ligi'nde Yarı Final heyecanı sardı, Benfica karşılaşmasını Lizbon'da seyretmek isteyenler tur şirketlerini telefon yağdırdı. Pronto Tour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar,  yaklaşık 3 bin Fenerbahçelinin Lizbon'a gideceğini tahmin ettiklerini söyledi. Özkar, "Paketlerimizi yavaşça satışa açıyoruz. Ön talep topladık, 2 gün içinde yaklaşık bin 500 kişi mail attı. En az bir o kadar da telefon açan oldu, eş-dosttan da çıkar çıkmaz bize yer ayır baskısı yapan bir sürü insan var" dedi.

3 uçak kiralamayı planladıklarını belirten Özkar, "Fenerbahçe için UEFA yarı finalinin bir ilk olması nedeniyle maddi durumu iyi olan olmayan her taraftar ilgi gösteriyor. Kredi kartlarına 9, peşin fiyatına 9 taksit ve 4 ay erteleme gibi imkanlar da olduğundan aylık makul taksitlerle tur almak mümkün" dedi. Talebi Real Madrid-Galatasaray maçıyla da kıyaslayan Özkar, "Galatasaray maçına da çok yoğun bir talep almıştık. Bugüne kadar Galatasaray'ın UEFA finali maçını hesaba katmazsak, en çok talebin olduğu maç turu diyebiliriz" dedi.

BİLETTE TAVIR NET OLSUN, TALEP PATLAR

Jolly Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Tekin, "Talep oldukça yoğun, kuralar çekildi andan itibaren telefonlar alıyoruz. 2 uçak planlamış durumdayız. Ayrıca, THY'den koltuk talebimiz var. 500 kişi planlıyoruz ama talebe göre uçak sayısını da artırabiliriz" dedi. Tekin, şöyle konuştu: "Fenerbahçe Kulübü biletler konusunda net bir tavır sergiler ve hakkaniyetli davranırsa o zaman giden sayısı daha artar."

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

VIP Turizm Turizm Direktörü Altuğ Uğurola, "320 kişi götürmeyi ve 2 uçak kaldırmayı planlıyoruz. Taleplere bakılırsa Fenerbahçe taraftarı takımını yalnız bırakmayacak" dedi.

697 EUROYA UÇAK VE OTEL DAHİL

SARP Özkar, "Tarifeli uçuşlarda 1,200 euro'lara bilet satılırken bizde otel ve uçak dahil tur 749 euro'dan başlıyor" dedi. Altuğ Uğurola ise "697 euro'dan başlayan fiyatlarla, tek gece konaklamalı turlarımız var" dedi.

ASLANLAR 34.5 MİLYONA SAHİP OLABİLECEKLER

Fenerbahçe  bu sezonda lig müsübakalarından 17.2 milyon TL kazanmayı başardı. Lider Galatasaray ise kazandığı 19.5 milyon TL ile Fener'e 2.3 milyon TL'lik bir fark attı. Eğer Cimbom kupayı da kazanırsa 15 milyon TL'lik bir ödülün de sahibi durumunda olacak.

GALİBİYET 890 BİN TL

Spor Toto Süper Lig'de federasyon kulüplere galibiyet başı 890 bin TL prim öderken. Her beraberliğin para ödülü ise 440 bin TL olarak belirlenmiş durumda bulunyor. (Akşam)

UÇAK BULUNAMIYOR

Yorumlar

.. ~ 11 yıl önce
perşembe akşamı ilk maç burada .. cuma sabahı iptaller başlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bugün 23 Nisan ~ 11 yıl önce
TBMM'nin kuruluşunun 93. yıldönümü.Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun!Bugün Ata'mızdan bir armağan.Yoksa tutsak olurdun sen inan.Bugün 23 Nisan,hep neşeyle doluyor insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000