26 Eylül 2013, Perşembe 11:33:49

TÜRKİYE’DE İLK KEZ YARIN YAPILACAK

Türkiye’nin İlk Havacılık Eğitimleri Fuarı IFTE 2013, yarın WOW Convention Center’da kapılarını açacak...
  • Şirketler havacılık sektöründe çalışan insanların cebine gözünü dikmiş haldeler. Ne de olsa para bol ve yatarak kazanılıyor.
  • Acaba Onurair de bu fuara katılıyor mu? Biliyorsunuz kendileri uçuş okulu ve havacılık eğitim merkezi gibi çalışıyorlar.
  • Hayirli olsun. Airporthaber i orada gormek guzel olacak. Bir gercek varki, bu sektorde, hepimiz en fazla Airporthaber i takip ediyor, yorum yapiyoruz. Fotografa bakarken dikkatimi cekti. Havaciligin resmi dili ifadesi. Bir haber sitesine ne kadar uyuyor, bu tartisilabilir.

Pilot adayları, teknisyen adayları, kabin memuru ve kontrolör adayları bu fuarda buluşacak. Havacılık sektörüne yetişmiş iş gücü sağlayan organizasyonlar Türkiye’de ilk kez düzenlenen havacılık fuarı IFTE 2013’te bir araya gelecek.

Ana sponsorluğunu BAYMAP-PIPER, altın sponsorluğunu ise THY Havacılık Akademisi ve Türk Hava Kurumu’nun üstleneceği IFTE 2013’e, Türkiye’deki havacılık eğitimleri organizasyonlarının yanı sıra Amerika, Avrupa, Uzakdoğu ve Ortadoğu’dan da birçok havacılık eğitim kurumu ve bunlara hizmet sağlayan şirketler katılacak.

Türkiye’deki havayolu şirketlerinin birbiri ardına uçak siparişleri vermesi ile önümüzdeki süreçte oluşacak istihdam açığının sağlıklı şekilde kapatılması için çaba gösteren organizasyonlar ile  sektöre adım atmak isteyenlerin bir araya geleceği fuar, Türkiye’de ilk kez düzenlenmesi açısından da büyük önem taşıyor.

İki gün süreyle açık kalacak fuarı 7 bin kişinin ziyaret etmesi beklenirken 100’e yakın katılımcı firma standla fuara katılım sağlayacak.
Fuarın tek medya konuğu ise havacılık sektörünün tartışmasız lideri Airporthaber olacak. Özel standında okuyucuları ile buluşacak olan Airporthaber, fuar süresince ziyaretçilerini kabul edecek.

İşte fuardaki AirportHaber standı:

TÜRKİYE’DE İLK KEZ YARIN YAPILACAK

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Şirketler havacılık sektöründe çalışan insanların cebine gözünü dikmiş haldeler. Ne de olsa para bol ve yatarak kazanılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Naci ~ 11 yıl önce
Acaba Onurair de bu fuara katılıyor mu? Biliyorsunuz kendileri uçuş okulu ve havacılık eğitim merkezi gibi çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAKI ~ 11 yıl önce
Hayirli olsun. Airporthaber i orada gormek guzel olacak. Bir gercek varki, bu sektorde, hepimiz en fazla Airporthaber i takip ediyor, yorum yapiyoruz. Fotografa bakarken dikkatimi cekti. Havaciligin resmi dili ifadesi. Bir haber sitesine ne kadar uyuyor, bu tartisilabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000